MEDIA

Αλλάζει ώρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Στιγμιότυπο από το συνέδριο της διαδικτυακής κοινότητας ellines.com, Πέμπτη 5 Απριλίου 2012. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου Έλληνες από όλο τον κόσμο θα αναφερθούν στα συστατικά της δημιουργικότητας και της διάκρισης, στην πορεία της προσωπικής τους διαδρομής και θα αναπτύξουν το όραμά τους για την Ελλάδα του 21ου αιώνα. (EUROKINISSI // ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Στιγμιότυπο από το συνέδριο της διαδικτυακής κοινότητας ellines.com, Πέμπτη 5 Απριλίου 2012. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου Έλληνες από όλο τον κόσμο θα αναφερθούν στα συστατικά της δημιουργικότητας και της διάκρισης, στην πορεία της προσωπικής τους διαδρομής και θα αναπτύξουν το όραμά τους για την Ελλάδα του 21ου αιώνα. (EUROKINISSI // ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν την αλλαγή στοχεύοντας στο πιο "παραδοσιακό" κοινό των δελτίων που έχει μάθει να τα παρακολουθεί αργότερα.

Την αλλαγή ώρας μετάδοσης του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1 φαίνεται πως αποφάσισαν τα στελέχη του σταθμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη η δημοσιογραφική ομάδα έχει ενημερωθεί, πως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με παρουσιαστή το Νίκο Χατζηνικολάου θα μεταδίδεται στις 8, δηλαδή μια ώρα αργότερα.

Η αλλαγή δεν πρόκειται φυσικά να γίνει στην παρούσα φάση, αλλά το φθινόπωρο με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Πριν ένα χρόνο το δελτίο είχε μεταφερθεί στις 7, ωστόσο μια ώρα αργότερα φαίνεται πως μπορεί να προσελκύσει ένα μεγαλύτερο κοινό.

Η αλλαγή αυτή είναι βέβαιο πως θα βάλει σε σκέψεις και τα στελέχη των άλλων σταθμών χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί αναπροσαρμογή της ώρας μετάδοσης και των δικών του κεντρικών δελτίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ