MEDIA

Άκου... μπάλα στον Sport24 Radio 103,3!

Άκου... μπάλα στον Sport24 Radio 103,3!

Όλη η δράση στα γήπεδα της Ελλάδας #paizeidynata στον Sport24 Radio. Όλα ρεπορτάζ και όλες τις δηλώσεις άκουσε τα στους 103,3!

H μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια στην Super League παίρνει... φωτιά, τα play offs της Stoiximan.gr Basket League συνεχίζονται με τις δεύτερες αναμετρήσεις, το ενδιαφέρον στη Stoiximan.gr Football League κορυφώνεται, ενώ ο τίτλος του πρωταθλητή της Α1 πόλο γυναικών κρίνεται σε ένα... ματς,. Άκου μπάλα, άκου όλη τη δράση στον Sport24 Radio 103,3!

Το Σάββατο στις 17:00 ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στο “Nick Galis Hall” με τους “ερυθρόλευκους” να θέλουν την δεύτερη νίκη στην μεταξύ τους σειρά.

Την ίδια ώρα ο ΟΦΗ υποδέχεται στο Ηράκλειο τον Άρη, για την 30η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Από εκείνη την ώρα και μέχρι τις 22:00 Γιώργος Οικονόμου και Δημήτρης Σκούρτας συντονίζουν τη δράση στα γήπεδα, ενώ ενημερώνουν για ότι συμβαίνει στα γήπεδα της Ευρώπης!

Στις 20:00 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βουλιγμένη στον Πειραιά, με το σκορ της σειράς να είναι στο 2-2, για να μάθουμε ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Α1 πόλο γυναικών.

Στις 22:00 ο Νίκος Συριώδης συλλέγει ρεπορτάζ και δηλώσεις.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα Γιώργος Περπερίδης και Μπάμπης Τσιμπίδας σας δίνουν τον λόγο.

Την Κυριακή (14/05) στις 17:00 έχουμε σέντρα έξι αναμετρήσεις της 30ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League: Λαμία – Απόλλων Σμύρνης, Πανελευσινιακός – Τρίκαλα, Κισσαμικός – Καλλιθέα, Πανσερραϊκός – Σπάρτη, Αιγινιακός – Παναιγιάλειος και Αγροτικός Αστέρας – Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στο στούντιο για να συντονίσουν τα γήπεδα και να ενημερώσουν για ότι... κινείται Λευτέρης Αμπατζής και Γιώργος Οικονόμου.

Στις 18:15 για την πρώτη αγωνιστική των play off της Super League, ο Πανιώνιος παίζει εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό, ενώ στις 20:30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στη Τούμπα την ΑΕΚ.

Στις 19:00 έχουμε τζάμπολ στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο Άρης φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό Superfoods, με τους “πράσινους” να προηγούνται στην μεταξύ τους σειρά 1-0.

Στις 22:00 άκου το... τρίτο ημίχρονο όλων των αγώνων με τον Νίκο Συριώδη.

Στις 00:00 Ηρακλής Αντύπας, Κώστας Γκόντζος και Άκης Γεωργίου σας περιμένουν στο 210-6076000, για να μιλήσετε για τις ομάδες σας.

Για να μην χάνεις στιγμή από την αγωνιστική δράση μείνε συντονισμένος στον Sport24 Radio 103,3!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ