Αφίσα του Ερίκ Καστέλ με το σημερινό ΕΘΝΟΣ!

Αφίσα του Ερίκ Καστέλ με το σημερινό ΕΘΝΟΣ!

Η αφίσα του δεύτερου τεύχους του θρυλικού Ερίκ Καστέλ με τον τίτλο "Η ρεβάνς" κυκλοφορεί μαζί με το ΕΘΝΟΣΠΟΡ στο Εθνος, εκτάκτως την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου.

Η θρυλική επιστροφή του Ερίκ Καστέλ με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής είναι γεγονός. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα όλα τα τεύχη του ιστορικού ποδοσφαιρικού κόμικ, τα οποία μπορούν να γίνουν δικά σας, μαζί με την αφίσα του κάθε τεύχους που θα κυκλοφορεί με το ΕΘΝΟΣΠΟΡ της Δευτέρας.

Ο ήρωας των παιδικών μας χρόνων ζωντανεύει ξανά. Ένα κόμικ γεμάτο εικόνες, χρώματα, νοσταλγία και αναμνήσεις, είναι και πάλι κοντά μας! Ο Ερίκ Καστέλ κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1979 και λατρεύτηκε σε όλο τον κόσμο. Το ΕΘΝΟΣ προσφέρει την ευκαιρία να τον γνωρίσουν και να τον αγαπήσουν και οι νεότερες γενιές.

Στο σημερινό (27/12) ΕΘΝΟΣΠΟΡ κυκλοφορεί αφίσα του Καστέλ από το δεύτερο τεύχος "Η ρεβάνς" και μπορείτε να την κάνετε δική σας, μεγαλώνοντας τη συλλογή σας!

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24