MEDIA

Αφίσα του Ερίκ Καστέλ με το σημερινό ΕΘΝΟΣ!

Αφίσα του Ερίκ Καστέλ με το σημερινό ΕΘΝΟΣ!

Η θρυλική επιστροφή του Ερίκ Καστέλ με το ΕΘΝΟΣ είναι γεγονός. Σήμερα (18/12) μπορείτε να αποκτήσετε αφίσα του άσου της Μπαρτσελόνα και της Παρί, αγοράζοντας την εφημερίδα.

Η θρυλική επιστροφή του Ερίκ Καστέλ με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής είναι γεγονός. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα όλα τα τεύχη του ιστορικού ποδοσφαιρικού κόμικ. Χθες (17/12) κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος με τον μεγάλο άσο της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν που αγαπήθηκε από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.

Ο ήρωας των παιδικών μας χρόνων ζωντανεύει ξανά. Ένα κόμικ γεμάτο εικόνες, χρώματα, νοσταλγία και αναμνήσεις, που "ζωντανεύουν" ξανά! Ο Ερίκ Καστέλ κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1979 και λατρεύτηκε σε όλο τον κόσμο. Το ΕΘΝΟΣ προσφέρει την ευκαιρία να τον γνωρίσουν και οι νεότερες γενιές.

Στο σημερινό ΕΘΝΟΣ κυκλοφορεί αφίσα του Καστέλ από το πρώτο τεύχος "Ο Ερίκ και οι Παμπλίτος" και μπορείτε να την κάνετε δική σας. Και να μην υποστηρίζεις την Μπαρτσελόνα, είναι δύσκολο να μην αρχίσεις να τη συμπαθείς μέσα από τις ιστορίες του Καστέλ. Γνωρίστε τον και δεν θα χάσετε...

Αφίσα του Ερίκ Καστέλ με το σημερινό ΕΘΝΟΣ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ