MEDIA

505.344 συνδρομητές η Forthnet, «Pick & Roll» επί παντός μπασκετικού

505.344 συνδρομητές η Forthnet, «Pick & Roll» επί παντός μπασκετικού

Τα αποτελέσματα 9μηνου της Forthnet, η θεματολογία των αυριανών εκπομπών «Στο Φιλέ» και «Pick & Roll», live το Ελλάδα – Ουγγαρία στο πόλο. Γράφει ο «Mediaρχης» του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Σταθερή η συνδρομητική βάση της Forthnet

H Forthnet έδωσε στη δημοσιότητα τα οικονομικά αποτελέσματα του 9μηνου για το 2015. Μεταξύ άλλων η συνδρομητική της βάση παρουσίασε αύξηση 0,2% συγκριτικά με πέρυσι, φτάνοντας στους 505.344 συνδρομητές. Η εξάπλωση των υπηρεσιών 3play αναμένεται να συνεχίσει να είναι ο κύριος άξονας ανάπτυξης της αγοράς συνδρομητικής τηλεόρασης. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Πάνο Παπαδόπουλο: ««Παρά την περαιτέρω συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας και τη μείωση της αγοραστικής δαπάνης κατά το εννεάμηνο του 2015, που μας οδήγησε στη διατήρηση συντηρητικής εμπορικής πολιτικής, η συνολική συνδρομητική μας βάση παρέμεινε σταθερή. Όντας μία καινοτόμα εταιρεία με μοναδική τεχνογνωσία στους τομείς της συνδρομητικής τηλεόρασης και των τηλεπικοινωνιών, συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην ανάπτυξη υπηρεσιών που μας διαφοροποιούν από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό και μας εξασφαλίζουν ηγετική θέση στην οικιακή ψυχαγωγία και επικοινωνία».

«Στο Φιλέ» ο Κώστας Χριστοφιδέλης

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου στις 19:00 θα παρακολουθήσουν στο Novasports 1 την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, στην οποία καλεσμένος θα είναι ο βολεϊμπολίστας της Κηφισιάς, Κώστας Χριστοφιδέλης. Ο διεθνής ακραίος θα μιλήσει στον Παντελή Λώλη, για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του απέναντι στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, για το πως βλέπει τη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Volley League Πάμε Στοίχημα και που μπορεί να φτάσει φέτος η Κηφισιά, ενώ αναφέρεται και στην Εθνική. Επίσης «Στο Φιλέ» θα προβληθεί πλούσιο ρεπορτάζ, highlights και όλες οι λεπτομέρειες από την 6η αγωνιστική της Volley League, έτσι όπως την κατέγραψε η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports, ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών Σωτήρης Δρίκος, θα αναλύσει τις φάσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

«Pick & Roll»… επί παντός

Τo «Pick & Roll»της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου, στις 20:30 στο OTE Sport 4HD με τον Βασίλη Σκουντή έρχεται αμέσως μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με την Νίζνι με θέματα από όλη τη μπασκετική Ευρώπη. Ο Μάλκολμ Ντιλέινι της Λοκομοτίβ Κουμπάν εξηγεί στον Κώστα Κατέβα γιατί δεν ήρθε στον Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια και πώς τα έφερε η μοίρα να συνεργαστεί με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στη ρωσική ομάδα.

505.344 συνδρομητές η Forthnet, «Pick & Roll» επί παντός μπασκετικού

Επίσης, το ρεσιτάλ που έδωσε ο Γιάννης Ιωαννίδης στον πάγκο της ομάδας των Ελλήνων βετεράνων. Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Χατζής, Κορωνιός και άλλες σπουδαίες μορφές του Ελληνικού μπάσκετ, υπάκουσαν στον Ξανθό και κέρδισαν το ντέρμπι με την ομάδα της Αστυνομίας, σε ένα παιχνίδι με κοινωνικό χαρακτήρα που έγινε στο Μαρούσι. Το ΟΑΚΑ «ξεχείλισε» από κόσμο στα δύο σπουδαία ματς της ΑΕΚ απέναντι στην Γαλατά και τον Άρη και ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, παρουσιάζει όλο το ρεπορτάζ. Το «Pick & Roll» φιλοξενεί επίσης ειδικό αφιέρωμα στις 500 συμμετοχές του Δημήτρη Διαμαντίδη στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στο νέο μεγάλο αστέρι του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τον Λούκα Ντόντσιτς της Ρεάλ, ο οποίος στα 16 του χρόνια, ήταν ο ηγέτης της "βασίλισσας" στην νίκη της μέσα στο Μπιλμπάο. Οπως πάντα, ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το ΝΒΑ, και παρουσιάζει τα επιτεύγματα της σπουδαίας καριέρας του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, στο τέλος της σεζόν.

Live το Ελλάδα – Ουγγαρία

Πολύ… πόλο και αύριο, στη Nova. Η αρχή, γίνεται στις 18:15 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με το Διονύση Στρούμπο, που θα προβληθεί από το Novasports 1 και θα καλύψει όλη την αθλητική δραστηριότητα γύρω από το χώρο του υγρού στίβου. Η συνέχεια είναι στις 20:00, με τη μετάδοση από το Novasports 3, του αγώνα Ελλάδα - Ουγγαρία για την 3η αγωνιστική του FINA World League Ανδρών. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Κώστας Τατάκης και στο ρεπορτάζ ο Γιώργος Μαρκόπουλος.

Μαγειρέματα…

505.344 συνδρομητές η Forthnet, «Pick & Roll» επί παντός μπασκετικού


Στο ενσταντανέ ο Γιάννης Πρετεντέρης, από ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη , μαγειρεύει στο πλευρό του Άκη Πετρετζίκη, στο εορταστικό επεισόδιο του «Καν το όπως ο Ακης». Περνώντας σε κάτι πιο πεζό, αύριο Τρίτη στο Mega, στις 23:55, έχει καλεσμένο τον Πάνο Καμμένο και μαζί τους τους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Σχετίζονται όλα αυτά; Ισως…

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ