ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΗΣ

24MEDIA για Mega, μιντιακός… χαμός στη Βουλή και theTag.gr

24MEDIA για Mega, μιντιακός… χαμός στη Βουλή και theTag.gr

Οι επενδυτικές προθέσεις της 24MEDIA αναφορικά με το Mega, ο μιντιακός απόηχος της χθεσινής κουβέντας στη Βουλή, η μάχη του Ολυμπιακού στη Ρωσία και άλλα.. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο πρόεδρος της 24MEDIA κ. Δημήτρης Μάρης, ενημέρωσε για τις επενδυτικές προθέσεις του ομίλου , που «αποτελεί σταθερή στρατηγική της 24ΜEDIA». Ο κ. Μάρης πορεύεται ανεξάρτητα και βάσει αρχών και η απόφασή του, αν θα επενδύσει ή όχι στο Mega, θα βασιστεί σε τεχνοκρατικά κριτήρια. Και φυσικά βάσει των αποτελεσμάτων του λογιστικού ελέγχου και της ποιότητας του επιχειρηματικού σχεδίου.

Και είναι πάγια η απόφαση του να επενδύσει και στην τηλεόραση, με απαρχή να συμμετέχει υπό προϋποθέσεις στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της Τηλέτυπος Α.Ε.

-> Διαβάστε: Πώς έφτασε το Mega στο σημείο μηδέν;

Ειρήσθω εν παρόδω, για πρώτη φορά από την έναρξη της λειτουργίας του, το Mega εξαναγκάζεται σε μερική στάση πληρωμών των εργαζομένων του. Η εξόφληση του Μαρτίου θα καταβληθεί τμηματικά, δηλαδή θα παραλάβουν το μισό και όχι ολόκληρο τον μισθό τους στο τέλος Μαρτίου. Αναλυτικά…

Της… Βουλής το κάγκελο

Βίτσια δεν έχω για να βλέπω Βουλή επί ώρες αλλά είχε έντονο μιντιακό ενδιαφέρον η χθεσινή συζήτηση για τη διαπλοκή. Και εννοείται ότι το hashtag «vouli» έγινε top trend!

Πέρα ορισμένων γραφικών στιγμών, και πάντα αναφορικά με το μιντιακό ρεπορτάζ, υπήρξαν αρκετά… στιγμιότυπα. Όπως η ατάκα του Αλέξη Τσίπρα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι έχει προσλάβει, ο πρόεδρος της ΝΔ, τον… λογογράφο του Ψυχάρη επειδή η επιχειρηματολογία του βασιζόταν σε πρωτοσέλιδα των «Νέων» και του «Βήματος» - και με τον Μητσοτάκη να απαντά ότι « κύριε Τσίπρα να υποθέσω ότι έχετε αποκτήσει δωρεάν συνδρομή στο “Βήμα”».

24MEDIA για Mega, μιντιακός… χαμός στη Βουλή και theTag.gr

Η γκάφα της βραδιάς (μιντιακή, ξαναλέω, διότι η κωλοτούμπα Καμμένου στο θέμα Μουζάλα ήταν… μελισσανίδικη) ήρθε από πλευράς Μητσοτάκη που, θέλοντας να απαντήσει στην κυβέρνηση για τις σχέσεις της ΝΔ με τους βασικούς κατηγορούμενους για το κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων αναφέρθηκε σε σύμβαση αμοιβαίας διαφήμισης της κρατικής τηλεόρασης με τον Παναγιώτη Μαυρίκο. Μια σύμβαση όμως που υπογράφηκε από τη ΝΕΡΙΤ – όχι την ΕΡΤ – και τη διοίκηση που είχε ορίσει ο Αντώνης Σαμαράς…!

To be continued!

Οι μεγάλοι αγώνες της Euroleague ζωντανά στον Sport24 Radio 103.3

Το Top 16 της Euroleague μπαίνει στην τελική ευθεία και ο Sport24 Radio συνεχίζει να είναι, σταθερά, δίπλα στους δυο «αιώνιους». Αύριο Πέμπτη στις 20:45 ο Ολυμπιακός δίνει το μεγάλο του αγώνα στη Μόσχα κόντρα στη Χίμκι και ο Γιάννης Λαμπίρης θα μεταφέρει τα πάντα από τη δοκιμασία των πρωταθλητών Ελλάδος στη ρωσική πρωτεύουσα. Την Παρασκευή στις 21:45 ο Σωτήρης Γεωργίου θα μεταδώσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Τσεντεβίτα. Ο Γιώργος Συρίγος σχολιάζει με το τέλος των δυο αναμετρήσεων, ενώ την Παρασκευή με το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού, ο Στέφανος Τριαντάφυλλος και ο Μάνος Μίχαλος εισβάλουν στο studio, κάνουν… φύλλο και φτερό τη διοργάνωση και αναλύουν τα πάντα με την πανίσχυρη μπασκετική ομάδα στο σταθμού.

Το Χίμκι - Ολυμπιακός μεταδίδεται από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

theTag.gr - Τα κείμενα που αξίζει να διαβάζεις καθημερινά!

Η 24MEDIA λανσάρει στην ηλεκτρονική αγορά το πρώτο της digital περιοδικό. Τo theTag.gr , έχει δημιουργηθεί για να συλλέγει καθημερινά τα καλύτερα κείμενα του δικτύου της 24MEDIA που αξίζει να διαβαστούν. Ο αναγνώστης με αυτό τον τρόπο έχει μία πλήρη και σφαιρική ενημέρωση για θέματα της επικαιρότητας, τόσο από τον χώρο της πολιτικής και της κοινωνίας, όσο και του αθλητισμού, του ανδρικού και γυναικείου lifestyle και γενικότερα όλων των τομέων περιεχομένου.

24MEDIA για Mega, μιντιακός… χαμός στη Βουλή και theTag.gr

More new entries (καλοτάξιδα)

Sites για μαμάδες υπάρχουν πολλά. Ομως site για μαμάδες και για μπαμπάδες; Πλέον ναι! Ο λόγος για το mamoula.gr : ένα site για όλους που φιλοξενεί προσωπικά βιώματα και ιστορίες των εμπνευστών του αλλά και τον αναγνωστών.

Συνάμα, στον "στίβο" του διαδικτύου τρέχει πλέον το runnfun.gr . Είναι ένα δρομικό site, με ειδήσεις για τους αγώνες δρόμου, με νέα για τη γυμναστική κάθε είδους, για όλες τις δραστηριότητες, με συμβουλές για την προπόνηση και τη διατροφή, με προτάσεις για παπούτσια, ρούχα και πολλά άλλα.

Τη γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ο κόσμος ανάποδα» ενώ πρόσφατα, ως άνθρωπος με ανησυχίες διαθέτει και το επιχειρηματικό δαιμόνιο, άνοιξε το καφέ-μπαρ Swell στη Βουλιαγμένη. Πρόσφατα η Σοφία Τσίπα προχώρησε και σε διαδικτυακό άνοιγμα με το site talkofthetown.gr .

Αποστολή... στο clasico

24MEDIA για Mega, μιντιακός… χαμός στη Βουλή και theTag.gr
COPYRIGHT 2012 THE ASSOCIATED PRESS.

Σε 24’’

* Έξι χρόνια συμπληρώνει το Olympiacos BC TV, με το επίσημο διαδικτυακό κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός να έχει ξεπεράσει, ήδη, τους 50.000 συνδρομητές και να "αγγίζει" πλέον τα 18.000.000 (!) προβολές.

* Στους κινηματογράφους από τις 6 Μαΐου η ζωή του Βραζιλιάνου θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ταινία «Πελέ» εξιστορεί τη ζωή του "μαύρου διαμαντιού" από τη μικρή ηλικία και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, μέχρι το γκολ στον τελικό του Μουντιάλ το 1958 αλλά και στο σήμερα.

* Η ΕΡΤ3, πιστή στο ραντεβού της με τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση από τη γέννησή της το 2006, μεταδίδει σε απευθείας σύνδεση τον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», την Κυριακή, 3 Απριλίου, από τις 8:00 έως τις 11:00, με ένα πολυπληθές δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο.

* Με επιστολή στον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Σταμάτη Νικολόπουλο η δημοσιογράφος του Mega Ολγα Τρέμη ενημέρωση για την πρόθεσή της να παραιτηθεί από μέλος της Ενωσης Συντακτών. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega έφτασε στην εν λόγω απόφαση εξαιτίας της «εχθρικής συμπεριφοράς των οργάνων της ΕΣΗΕΑ», όπως υποστήριξε.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

TAGS ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ