MARKET

Βρήκαμε την πλατφόρμα που συνδυάζει ποιότητα και ποικιλία περιεχομένου στις οθόνες μας

Ράκιτιτς και Νάτσο μάχονται για την μπάλα στο Ρεάλ - Σεβίλλη
Ράκιτιτς και Νάτσο μάχονται για την μπάλα στο Ρεάλ - Σεβίλλη AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Θέλεις ποικιλία και ποιότητα αθλητικού και όχι μόνο περιεχομένου στην οθόνη σου, που συνδυάζεται με πάρα πολλές δυνατότητες και λειτουργίες για την περαιτέρω διευκόλυνσή του; Η νέα πλατφόρμα EON από τη NOVA είναι η απάντηση σε όλα τα παραπάνω.

Η τηλεόραση συνεχίζει να είναι ένα από τα κορυφαία μέσα διασκέδασης. Τα τελευταία χρόνια ακολουθεί πιστά την τεχνολογία, έχει εξελιχθεί τρομερά και προσφέρει απίστευτες δυνατότητες. Η νέα πλατφόρμα EON δεν ακολουθεί απλώς αυτά τα βήματα, αλλά πηγαίνει και παραπέρα, προσφέροντας λειτουργίες, οι οποίες είναι απαραίτητες για κάθε έναν που θέλει να είναι μέσα σε όλα. Με αυτόν τον τρόπο φέρνει τη νέα εποχή στην τηλεόραση.

Ξεκινώντας από το περιεχόμενό της, η πλατφόρμα EON από τη NOVA είναι εδώ για να δώσει απάντηση σε κάθε ανάγκη όλων των μελών της οικογένειας. Το αθλητικό περιεχόμενο είναι απλά άπιαστο με ματσάρες σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο. Μέσα από τα κανάλια Novasports έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μεγάλα ντέρμπι, όπως το Ολυμπιακός-Άρης, το Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης, το Στουτγκάρδη-Μπάγερν Μονάχου και το Παρί Σεν Ζερμέν-Μονακό.

Παράλληλα, δεν χάνεις λεπτό από τη δράση της EuroLeague με τις ελληνικές ομάδες να είναι στο επίκεντρο. ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Πανηθηναϊκός ΟΠΑΠ, Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός, Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης μερικά από τα παιχνίδια που θα σε καθηλώσουν. Είσαι λάτρης του τένις; Τότε το Davis Cup δεν πρόκειται να σε αφήσει παραπονεμένο. Το συναρπαστικό live περιεχόμενο της NOVA δεν έχει τέλος και πάνω από 3.000 αγώνες σε περιμένουν.

Θες ωστόσο να χαλαρώσεις από τα πολλά αθλητικά και να παρακολουθήσεις υπέροχες ταινίες; Τότε η πλατφόρμα EON είναι ξανά εδώ. Πρεμιέρες, όπως το Minamata, το Let him go και το Supernormal θα σε καθηλώσουν. Το La fortuna, το Alex Rider S2, το Ridley Road και άλλες πετυχημένες σειρές θα σε περιμένουν για ατελείωτο binge watching. Θες να μπεις σε χριστουγεννιάτικο κλίμα; Το Pop up κανάλι Nova Christmas σου προσφέρει από τις 13 Δεκεμβρίου έως τις 12 Ιανουαρίου δύο ταινίες καθημερινά από τις 20:00. Ένα περιεχόμενο λοιπόν για όλα τα γούστα.

Απίστευτες δυνατότητες που "παγώνουν" τον χρόνο

Όλο αυτό το ποιοτικό περιεχόμενο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία μέσα από τις λειτουργίες που προσφέρει η πλατφόρμα EON. Σου έτυχε κάτι, ενώ παρακολουθείς το live πρόγραμμά σου; Θες να κάνεις refill στα ποπ-κορν; Πλέον δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Με την EON έχεις την δυνατότητα να διακόψεις οποιαδήποτε στιγμή ακόμα και το live περιεχόμενο. Έτσι, δεν θα χάνεις στιγμή από το αγαπημένο σου πρόγραμμα.

Επίσης, τι πιο πολύτιμο από μία απέραντη ταινιοθήκη στην οποία θα έχεις πρόσβαση κάθε ώρα και στιγμή. Η ΕΟΝ φέρνει τη νέα εποχή στην τηλεόραση με περισσότερες από 2.300 ταινίες και επεισόδια σειρών οn demand, τα οποία μπορείς να παρακολουθήσεις σε οποιαδήποτε συσκευή θέλεις (τηλεόραση, tablet, smartphone, PC/laptop). Με την EON μπορείς να "παγώσεις" τον χρόνο για να απολαύσεις ό,τι θες, κάθε στιγμή.

Η θέαση αθλητικών αλλάζει επίπεδο

Το πρόγραμμα της NOVA προσφέρει πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο και πλούσια δράση. Όμως, πλέον το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ έχουν αλλάξει ως προς τον τρόπο που τα βλέπουμε. Τα στατιστικά παίζουν ακόμη μεγαλύτερο ρόλο και σε βοηθούν να αντιληφθείς ακόμη περισσότερο το παιχνίδι που παρακολουθείς. Η πλατφόρμα EON δεν γινόταν να μην ακολουθήσει τις τάσεις.

Με το EON sports mode, η ΕΟΝ σου δίνει την δυνατότητα να έχεις πρόσβαση σε Live στατιστικά κατά τη διάρκεια προβολής αγώνων άμεσα και εύκολα. Έτσι, μπορείς να μάθεις πολλά περισσότερα για τα παιχνίδια, ενώ τα παρακολουθείς, με την εμπειρία να γίνεται όλο και καλύτερη.

Μία πλατφόρμα για όλη την οικογένεια

Σε μία οικογένεια μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές επιθυμίες και γούστα. Το περιεχόμενο της NOVA καλύπτει όλες τις ανάγκες και η πλατφόρμα EON το αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο. Πώς; Μέσω της δυνατότητας δημιουργίας προφίλ για κάθε μέλος της οικογένειας (μέχρι 5).

Κάθε μέλος της οικογένειας έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει δικό του προφίλ, στο οποίο μπορεί να αποθηκεύσει τις δικές του λίστες με αγαπημένα κανάλια και να λαμβάνει προτάσεις βάσει των προηγούμενων αναζητήσεων. Η πλατφόρμα EON είναι ακόμη πιο προσωποποιημένη και ικανή να "καταλάβει" τι αρέσει σε κάθε μέλος της οικογένειας. Φοβερό; Πράγματι. Απόδειξη πως η πλατφόρμα EON κάνει το περιεχόμενο της NOVA μαγικό με απίστευτες δυνατότητες. Καλή θέαση λοιπόν..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ