MARKET

Το  SPORT24 ταξιδεύει για ένα διασκεδαστικό τριήμερο σε προορισμό έκπληξη

Το  SPORT24 ταξιδεύει για ένα διασκεδαστικό τριήμερο σε προορισμό έκπληξη

Το SPORT24 διοργανώνει ένα ΠΣΚ για 16 τυχερούς αναγνώστες του, πάει ξανά εκδρομή σε έναν χειμερινό προορισμό. Μαζί μας και η Stoiximan.

Για ακόμα μία χρονιά το SPORT24 πρωτοπορεί και επιβεβαιώνει ότι αγαπάει την επαφή και την παρέα των αναγνωστών του. Το μεγάλο event στη Βάρκιζα για τον τελικό του Euro τον Ιούλιο του 2021 και η περσινή εκδρομή στην Αχαΐα ήταν μόνο η αρχή, με τη συνέχεια να αναμένεται πιο δυνατή.

Απόδειξη ότι το SPORT24 μαζί με το team του, Παντελή Βλαχόπουλο, Παντελή Διαμαντόπουλο, Θέμη Καίσαρη, Βασίλη Σκουντή, Σπύρο Καβαλιεράτο και Χάρη Σταύρου, πάνε ξανά εκδρομή και σε καλούν να δηλώσεις συμμετοχή για να γίνεις κι εσύ μέλος αυτής της παρέας.

Το  SPORT24 ταξιδεύει για ένα διασκεδαστικό τριήμερο σε προορισμό έκπληξη

Το πρωί της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου θα αναχωρήσουμε για έναν χειμερινό προορισμό σε νομό της Πελοποννήσου και το απόγευμα της Κυριακής 23 Οκτωβρίου θα επιστρέψουμε στην Αθήνα. Ο προορισμός θα παραμείνει άγνωστος μέχρι την ημέρα αναχώρησης, αλλά αυτό έχει μικρή σημασία.

Άλλωστε, λένε πως σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι. Κι έτσι είναι, αφού μαζί μας θα έχουμε τη Stoiximan.

Με συνοδοιπόρο τη Stoiximan θα διοργανώσουμε δύο διασκεδαστικά για τους 16 αναγνώστες που θα ταξιδέψουν μαζί μας activations. Το σίγουρο είναι ότι προβλέπεται ένα ΠΣΚ γεμάτο εκπλήξεις και πολύ παιχνίδι, αλλά και δραστηριότητες.

Μείνε συντονισμένος στο SPORT24 και στα social accounts του για να δεις όλα όσα θα γίνουν στην εκδρομή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ