MARKET

Το efood εισάγει νέο μοντέλο συνεργασίας τριπλασιάζοντας ταυτόχρονα το στόλο του

Το efood εισάγει νέο μοντέλο συνεργασίας τριπλασιάζοντας ταυτόχρονα το στόλο του

Γίνε κι εσύ συνεργάτης - διανομέας στην ομάδα του efood και δούλεψε όσο θέλεις, όποτε θες. Επιπλέον θα μπορείς να υπολογίσεις το εισόδημά σου βάσει των ωρών και των ημερών που εσύ θέλεις να δουλέψεις, αλλά και την περιοχή της βάρδιάς σου.

Η καλοκαιρινή περίοδος στον αθλητισμό είναι αυτή των μεταγραφών και του "χτισίματος" για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Τότε καταρτίζεται το ρόστερ, προστίθενται νέοι παίκτες και μαζί με τους "παλιούς" βάζουν τις "βάσεις" στην προετοιμασία, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που θα τεθούν από την ηγεσία. Τα καλά αποδυτήρια και η ομαδική δουλειά αποτελούν επίσης βασικά συστατικά για την επιτυχία.

Το efood εισάγει νέο μοντέλο συνεργασίας τριπλασιάζοντας ταυτόχρονα το στόλο του

Πιστό σε αυτή τη λογική, το efood συνεχώς βρίσκει τρόπους να εξελίσσεται και να καινοτομεί προς όφελος των καταναλωτών και των συνεργατών του, με στόχο να γίνεται όλο και καλύτερο, με ποιοτικότερο περιεχόμενο και παροχές που ικανοποιούν κάθε καταναλωτή. Με 10 χρόνια ενεργή παρουσία στην ελληνική αγορά, κοιτάζει μονάχα το πώς θα θα βελτιώνει το προϊόν του. Η στασιμότητα είναι έξω από την κουλτούρα του και το DNA του, γι' αυτό και στοχεύει μόνο μπροστά.

Στόχος να τριπλασιάσει το δυναμικό του ως το τέλος του 2021

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ως η Νο1 υπηρεσία delivery στη χώρα, μετράει ήδη στο δυναμικό της 2.000 διανομείς που εξυπηρετούν την υπηρεσία delivered by efood και μέχρι το τέλος του έτους ο στόχος είναι να τριπλασιάσει το δυναμικό του. Με το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων και των πόλεων που έχει παρουσία το efood να αυξάνεται συνεχώς, φτάνοντας τα 15.000 καταστήματα σε 90 πόλεις, αλλά και την εισαγωγή της υπηρεσίας efood market που συνεχώς μεγαλώνει, αυξάνονται και οι ανάγκες σε προσωπικό.

Η υπηρεσία delivered by efood θα πλαισιωθεί με 6.000 διανομείς, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν είτε με εξαρτημένη σχέση εργασίας, με τον καθιερωμένο τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε η εταιρεία μέχρι τώρα, είτε ως ανεξάρτητοι συνεργάτες, μέσω του νέου μοντέλου που εισάγει.

Οι συνεργάτες θα ορίζουν το πώς και πόσο θα δουλεύουν

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Οι συνεργάτες θα ορίζουν μόνοι τους τις ώρες και τις ημέρες που θα εργάζονται, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν περισσότερο το εισόδημά τους καθώς όσο περισσότερες παραγγελίες θα εξυπηρετούν, τόσο περισσότερο θα αμείβονται. Στο νέο αυτό σχήμα δεν υπάρχουν περιορισμοί και δεσμευτικές προϋποθέσεις, αφού η αμοιβή διαμορφώνεται ανά παραγγελία, περιοχή και ημέρα εργασίας.

Το efood εισάγει νέο μοντέλο συνεργασίας τριπλασιάζοντας ταυτόχρονα το στόλο του


Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε συνεργάτης έχει τον απόλυτο έλεγχο του προγράμματός του και μπορεί να υπολογίσει με ακρίβεια τις απολαβές του. Παράλληλα, εξασφαλίζει στους ενδιαφερόμενους ανταγωνιστικές αμοιβές, προγραμματισμό, ευελιξία, πρόσθετη αμοιβή απόδοσης κάθε μήνα, πρόσθετη αμοιβή ανάλογα με τον όγκο και τις χιλιομετρικές αποστάσεις των παραγγελιών, παροχή μέρους του εξοπλισμού και διαμόρφωση της αμοιβής βάσει διανυόμενων χιλιομετρικών αποστάσεων, αφού αμείβονται περισσότερο και ανά παραγγελία.

Πρόσθετη αμοιβή μέχρι τον Σεπτέμβιο

Το efood βάζει ψηλά τον πήχη, γι' αυτό και αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία delivery στη χώρα. Ο καταναλωτής γνωρίζει ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή θα εξυπηρετηθεί, διότι υπάρχουν οι άνθρωποι για να ικανοποιήσουν την επιθυμία του.

Το efood εισάγει νέο μοντέλο συνεργασίας τριπλασιάζοντας ταυτόχρονα το στόλο του


Για την εταιρεία, οι διανομείς είναι οι άνθρωποι που αποτελούν τη βάση της και αποτελούν ένα πολύ σπουδαίο τμήμα. Γι' αυτό, λοιπόν, προχωράει σε παροχή πρόσθετης αμοιβής ύψους 100€ κατά την καλοκαιρινή περίοδο σε κάθε διανομέα που θα διανείμει 200 παραγγελίες σε ένα μήνα. Η συγκεκριμένη πρόσθετη αμοιβή έχει ισχύ από 1η Ιουλίου και αφορά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Το efood μεγαλώνει και το δυναμικό του πολλαπλασιάζεται, μην χάσεις την ευκαιρία και γίνε και εσύ μέλος στην ομάδα του efood, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://riders.e-food.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ