MARKET

Το δώρο που σε κάνει μέρος του παιχνιδιού

Το δώρο που σε κάνει μέρος του παιχνιδιού

Πώς μπορείς απλά αλλάζοντας τον τρόπο που πληρώνεις, να κερδίσεις τα πιο απίθανα ποδοσφαιρικά δώρα και να ζήσεις εμπειρίες που θα σου μείνουν αξέχαστες για μια ζωή.

Όλοι υπήρξαμε κάποια στιγμή παιδιά και γνωρίζουμε πως κάθε παιδί όλα τα βλέπει με ένα δικό του φανταστικό τρόπο και δημιουργεί ένα κόσμο υπέροχο και μοναδικό στο μυαλό του. Αισθάνεται τον πατέρα του ως Θεό, τον φαντάζεται ικανό να του προσφέρει τα πάντα και να του εκπληρώσει κάθε όνειρο.

Η αλήθεια είναι πως μέσα τους όλοι οι γονείς ζουν για να μπορούν να ενισχύουν αυτόν τον ιδιαίτερο κόσμο, που στην πραγματικότητα γεμίζει το σπίτι με αγάπη και θαλπωρή.

Τι θα έλεγες αν είχες τη δυνατότητα να βιώσεις στιγμές ανεπανάληπτες και μοναδικές, που δεν θα τις ξεχάσεις ποτέ εσύ και το παιδί σου; Με ποιο τρόπο μπορεί να γίνει αυτό; Απλά αλλάζοντας τον τρόπο που πληρώνεις. Ναι, μπορείς να βιώσεις την υπέρτατη εμπειρία με μια μόνο αλλαγή!

Κερδίστε διπλά εισιτήρια για το Champions League με διαμονή και αεροπορικά εισιτήρια, καθώς και φανέλα με την υπογραφή του Μέσι

Το διακύβευμα είναι κάτι πέρα από κάθε φαντασία, που ένα παιδί ή ένας ενήλικας δεν πρόκειται να το ξεχάσουν ποτέ.. Ποιος δεν θέλει να κερδίσει διπλά εισιτήρια για αγώνες στο εξωτερικό της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, που δεν είναι άλλη από το UEFA Champions League, με τη διαμονή και τα αεροπορικά εισιτήρια να συμπεριλαμβάνονται.

Πολλοί το έχουν ονειρευτεί, αλλά δεν είναι τόσοι πολλοί που το έχουν εκπληρώσει. Πλέον, το όνειρο δεν απέχει τόσο πολύ από την πραγματικότητα. Και μπορούμε να εγγυηθούμε ότι είναι μια εμπειρία που την βάζει κάποιος στο χρονοντούλαπο των αναμνήσεών του και θα την μνημονεύει για πάντα!

Ποιος δεν θέλει συλλεκτικά αντικείμενα με την υπογραφή του κορυφαίου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, του υπέρτατου θρύλου των γηπέδων, Λιονέλ Μέσι και μάλιστα ένα από αυτά είναι και η υπογεγραμμένη φανέλα του Αργεντινού σούπερ σταρ, καθώς και άλλα μοναδικά αντικείμενα.

Φανταστείτε το παιδί σας να τη φοράει με καμάρι και να ζωγραφίζεται το χαμόγελο στο πρόσωπό του και να λάμπει ολόκληρο από ευτυχία. Φανταστείτε εσάς τους ίδιους ως ενήλικες να την έχετε στη ντουλάπα σας και την φοράτε πηγαίνοντας για 8Χ8 με τους φίλους σας. Θα βλέπουν τον... Μέσι στο πρόσωπό σας.

Όλοι θα ήθελαν τη φανέλα και τα αντικείμενα με την υπογραφή ενός ποδοσφαιριστή που άπαντες θα επιθυμούσαν να του μοιάσουν. Όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την Τρίτη ή την Τετάρτη για να τον δουν να κάνει τα μαγικά του απέναντι στους καλύτερους αντιπάλους.

Το δώρο που σε κάνει μέρος του παιχνιδιού

Ο απλός τρόπος για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα

Γίνε μέρος του παιχνιδιού, όταν μάλιστα ο τρόπος είναι πολύ εύκολος. Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικής κάρτας Mastercard® από την Εθνική Τράπεζα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό υλικό από τη ζωή του Λιονέλ Μέσι στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα, την οποία μπορείτε να επισκεφτείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα: Κάνε την κίνηση που κερδίζει! | Εθνική Τράπεζα.

Χρησιμοποιώντας, λοιπόν, την πιστωτική κάρτα Mastercard® από την Εθνική Τράπεζα στις καθημερινές συναλλαγές σου και πραγματοποιώντας τις αγορές σου μέχρι και τις 13 Νοεμβρίου, θα είσαι από αυτούς που θα κάνεις το όνειρο πραγματικότητα και θα ζήσεις αυτό που για τους άλλους είναι απλά μακρινή φαντασία.

Δεν υπάρχει ποδοσφαιρόφιλος, όποια ομάδα και αν υποστηρίζει, που θα έλεγε "όχι" σε μια φανέλα υπογεγραμμένη από τον Μέσι, ακόμη περισσότερο στο να πάρει τον κολλητό του, τον ανιψιό του, το βαφτιστήρι του ή την κοπέλα του στο γήπεδο για να παρακολουθήσει ζωντανά μια μάχη του Νο1 παίκτη στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση.

Με μια απλή αλλαγή στον τρόπο που πληρώνεις, θα μπορέσεις να το ζήσεις...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ