MARKET

Τα κρυφά όπλα του Dwayne Johnson στην σκληρή προπόνηση

Τα κρυφά όπλα του Dwayne Johnson στην σκληρή προπόνηση

Ο Dwayne Johnson προσπαθεί κάθε ημέρα να ξεπερνά τα όρια του εαυτού του και σε αυτή την προσπάθειά του έχει ορισμένα κρυφά όπλα.

Η σκληρή δουλειά είναι ο μόνος δρόμος για να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Ο Dwayne Johnson είναι η τρανή επιβεβαίωση της συγκεκριμένης φράσης.

Σε όλη τη διάρκεια της ζωής του πάλεψε κυριολεκτικά και μεταφορικά για να φτάσει στην κορυφή και εξακολουθεί να το κάνει μέχρι και σήμερα διότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Ο "The Rock" στα 50 του χρόνια εξακολουθεί να γυμνάζεται και να διατηρεί σώμα το οποίο θα ζήλευαν πολλοί νεότεροί του. Σε αυτή την προσπάθειά του έχει ένα τεράστιο σύμμαχο. Τα είδη ρουχισμού και υπόδησης της Under Armour.

Η Project Rock collection

Ο Dwayne Johnson σε συνεργασία με την Under Armour δημιούργησε τη δική του σειρά ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ η οποία αποτελεί εγγύηση πως θα είναι σύμμαχος στην προσπάθειά σου.

"Ο μόνος τρόπος να ξεπεράσεις οτιδήποτε είναι να ανεβάσεις τον πήχη" συνηθίζει να λέει ο ίδιος και αυτή η σειρά αποτελεί τον καλύτερό σου σύμμαχο για να ξεπεράσεις τα όρια σου.

Τα Tshirt και οι βερμούδες είναι σίγουρα κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να σου επιτρέπουν να κινείσαι με την άνεση που πρέπει για να κάνεις την προπόνηση σου. Άλλωστε, το τελευταίο που θες είναι όταν δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό να σε εμποδίζουν τα ρούχα σου να πας σε άλλο επίπεδο.

Όλα τα ενδύματα της σειράς διαθέτουν ύφασμα που απομακρύνει την υγρασία, ενώ τα τυπώματα που φέρουν πάνω τους αποτελούν μήνυμα για να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι!

Τα κρυφά όπλα του Dwayne Johnson στην σκληρή προπόνηση


Η Project Rock collection είναι διαθέσιμη σε όλα τα UA Brand Houses, online στο e-shop και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Πέρα από τη νέα σειρά ρούχων η UA ετοίμασε και το Project Rock 4 Training Shoe. Ένα παπούτσι το οποίο συνδυάζει όλες τις προηγμένες τεχνολογίες της εταιρείας για να απογειώσει το αποτέλεσμα της προπόνησής σου. Μεταξύ άλλων διαθέτει το UA HOVR™ το οποίο είναι υπεύθυνο για την επιστροφή ενέργειας και την απορρόφηση κραδασμών.

Φυσικά, η σειρά του Dwayne Johnson διατίθεται σε αντρική, γυναικεία και παιδική collection αφού αυτό απαιτεί η ιδιοσυγκρασία του. εν με νοιάζει τι χρώμα είμαι, πόσο χρονών είμαι, από πού προέρχομαι ή τι κάνω για να ζήσω. Το μόνο που με νοιάζει είναι ο εαυτός μου, η πεποίθηση ότι ανεξάρτητα από τις πιθανότητες, μπορώ να ξεπεράσω και να επιτύχω τα πάντα. Όλα όμως ξεκινούν με το έργο και τις θυσίες που είσαι πρόθυμος να κάνεις" ανέφερε ο The Rock στο λανσάρισμα της σειράς που δημιούργησε με την Under Armour και αυτό αποτυπώνεται στο αποτέλεσμα αυτής της κορυφαίας συνεργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ