MARKET

Ανακάλυψε τις χαμηλότερες τιμές στην Black Friday Week της Prince Oliver για στιλ και άνεση

Η νέα χειμερινή κολεξιόν της Prince Oliver
Η νέα χειμερινή κολεξιόν της Prince Oliver PRINCE OLIVER

Θέλετε να είστε κομψοί, με στιλ και να βρίσκεστε μέσα στις τάσεις της μόδας, αλλά και παράλληλα να αισθάνεστε και άνετοι με αυτά που φοράτε; Εκμεταλλευτείτε τις πιο value for money τιμές της Prince Oliver στην Black Friday Week, με εκπτώσεις που δεν πρέπει να χάσετε.

Το ντύσιμο αποτελεί έναν καθημερινό "πονοκέφαλο", αφού πολλές φορές οι ρυθμοί της ζωής επιβάλλουν να είστε όλη την ημέρα στο δρόμο.

Δουλειά, υποχρεώσεις, αλλά και απρογραμμάτιστες έξοδοι για έναν καφέ ή ένα ποτό απαιτούν το ανάλογο ντύσιμο. Ο χρόνος είναι πολυτέλεια στις μέρες μας όμως, και τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει για να προλάβετε να γυρίσετε σπίτι να αλλάξετε.

Εδώ έρχεται η Prince Oliver να δώσει λύση σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Η casual σειρά της είναι αυτή που θα σας συντροφεύσει όλες τις ώρες της ημέρας και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, αφού συνδυάζει στιλ και άνεση. Αθλητικά ντυσίματα, αλλά συνάμα κομψά και στιλάτα.

Με προϊόντα που προσδίδουν κομψότητα στο casual ντύσιμο, δημιουργούν μοντέρνο business look και ταυτόχρονα σας επιτρέπουν να είστε άνετοι όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η νέα χειμερινή κολεξιόν της Prince Oliver στηρίχθηκε ακριβώς πάνω σε αυτό: Δημιούργησε κομμάτια που μπορείτε να φορέσετε καθημερινά σε κάθε περίσταση και υποχρέωση που μπορεί να έχετε. Κι αν νομίζετε, πως αυτό είναι το μόνο θετικό που έκανε για σας η Prince Oliver κάνετε λάθος.

Η Black Friday Week 19-27/11 ξεκινά με τις εκπτώσεις να ξεπερνούν το -70%. Ακόμα εδώ είστε; Προλάβετε τις καλύτερες εκπτώσεις και εκμεταλλευτείτε τις πιο value for money τιμές της Prince Oliver.

Μπορείτε για παράδειγμα να βρείτε chinos, τα οποία μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε με ένα μοντέρνο ανδρικό πουκάμισο και ένα κομψό σακάκι, ενώ για τις πιο κρύες ημέρες υπάρχει πάντα η λύση ενός φούτερ ή ζιβάγκο με ένα δερμάτινο μπουφάν. Όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε πάντα σε μεγάλη ποικιλία από χρώματα και σχέδια.

Μην χάνετε χρόνο. Η Prince Oliver φρόντισε για σας και σας προσφέρει για μία εβδομάδα με τις πιο χαμηλές τιμές της σεζόν. Πολλά κομμάτια από τη νέα κολεξιόν Fall/Winter 2022 με τις καλύτερες εκπτώσεις που δεν πρέπει να χάσετε.

Μπουφάν μαύρο της Prince Oliver
Μπουφάν μαύρο της Prince Oliver
Μπλε μπουφάν της Prince Oliver
Μπλε μπουφάν της Prince Oliver
Λευκό μπουφάν της Prince Oliver
Λευκό μπουφάν της Prince Oliver

Μπουφάν High Performance 119,99€

Εντυπωσιακό μπουφάν βάρους 1.100 gr. με σχεδιαστικά στοιχεία waxed jacket, και δύο ξεχωριστά υφάσματα, κατάλληλο ακόμη και για ακραίες καιρικές συνθήκες και χειμερινά σπορ. Με εντυπωσιακές λεπτομέρειες και απόλυτα μοντέρνο design, αποτελεί ένα εμβληματικό κομμάτι για τον οίκο και μία πρόταση που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Μπλε πλεκτό της Prince Oliver
Μπλε πλεκτό της Prince Oliver


Πλεκτά σε διάφορους χρωματισμούς 19.99€

Πλεκτές μπλούζες σε διάφορα χρώματα, τις οποίες μπορείτε να απογειώσετε με την επιλογή ενός πουκαμίσου από μέσα. Εύκολη επιλογή, κλασική, αλλά παράλληλα και κομψή. Το καλύτερο όπλο για να μη χάσετε τη μάχη με το κρύο και ταυτόχρονα να κερδίσετε τη μάχη του στιλ.

Μπλε σκούρα καμπαρντίνα της Prince Oliver
Μπλε σκούρα καμπαρντίνα της Prince Oliver


Καμπαρντίνα 59.99€

Μπλε καμπαρντίνα της Prince Oliver
Μπλε καμπαρντίνα της Prince Oliver

Ένα κομψό, all weather πανωφόρι πρέπει να υπάρχει στην προσωπική σου συλλογή. Συνδύασε το με button down πουκάμισο, κάνε contrast με ένα κομψό v-neck πλεκτό, φόρεσε ένα chino παντελόνι και ολοκλήρωσε την εικόνα σου με ένα ζευγάρι δερμάτινα κομψά παπούτσια.

Μακρυμάνικο πόλο της Prince Oliver
Μακρυμάνικο πόλο της Prince Oliver

Μακρυμάνικα πόλο σε διάφορα χρώματα 29.99€

Όσο πιο έντονο είναι χρωματικά ένα polo, τόσο πιο κομψό το αποτέλεσμα! Συνδύασε αυτό το polo με ένα contrast color chinos παντελόνι ή Jean και ολοκλήρωσε την εικόνα σου με ένα δερμάτινο μπουφάν και ένα ζευγάρι δερμάτινα sneakers.

Δερμάτινο Jacket της Prinve Oliver
Δερμάτινο Jacket της Prinve Oliver

Δερμάτινο Jacket 199.99€

Η τεράστια φήμη του οίκου στα δερμάτινα τζάκετ οφείλεται σε έναν καλά μελετημένο συνδυασμό αυθεντικών δερμάτων, τη χειροποίητη επεξεργασία και τη σχεδιαστική πρωτοπορία τόσο πάνω στα πιο δημοφιλή σχέδια (perfecto, racer, bomber, aviator) όσο και σε περισσότερο κλασικές προσεγγίσεις ή μοντέρνες ανατροπές. Για αυτό κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και είναι για πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ