FORMULA 1

Συναρπαστικό τριήμερο υψηλών ταχυτήτων στην COSMOTE TV με Formula 1 και MotoGP

Συναρπαστικό τριήμερο υψηλών ταχυτήτων στην COSMOTE TV με Formula 1 και MotoGP

Ο αγώνας της Κυριακής 29/5 στη Formula 1 θα προβληθεί ταυτόχρονα και στο COSMOTE SPORT 4K

Ένα συναρπαστικό τριήμερο (27-29/5) γεμάτο αδρεναλίνη και υψηλές ταχύτητες στην άσφαλτο, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι πιστοί θιασώτες του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην COSMOTE TV. Οι κινητήρες της Formula 1 και του MotoGP "ανεβάζουν" στροφές σε Μονακό και Ιταλία αντίστοιχα, με την COSMOTE TV να μεταδίδει ζωντανά όλη τη δράση στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Μέσα από τις εκπομπές «Grand Prix Pre-Race» (Κυριακή 29/5, 15.30, COSMOTE SPORT 5HD) και «Grand Prix» (Κυριακή 29/5, 19.30, COSMOTE SPORT 5HD), η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV θα μεταφέρει live όλες τις εξελίξεις και το ρεπορτάζ από τα κορυφαία πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η Formula 1 στο κοσμοπολίτικο Μονακό

Η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα βρεθεί στο Μονακό για τον πιο διάσημο αγώνα του πλανήτη, το Grand Prix de Monaco.

Στην κορυφή της κατάταξης των οδηγών βρίσκεται ο Μαξ Φερστάπεν (Red Bull) με τρεις διαδοχικές νίκες και τέσσερις πρωτιές στους έξι πρώτους αγώνες της σεζόν 2022 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1. Άφησε πίσω του τον Σαρλ Λεκλέρ (Ferrari) με 6 βαθμούς, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο ομόσταυλός του, Σέρχιο Πέρεζ. Την πεντάδα ολοκληρώνουν οι Τζορτζ Ράσελ (Mercedes) και Κάρλος Σάινθ (Ferrari). Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, βρίσκεται στην 6η θέση και σε απόσταση 64 βαθμών από τον Φερστάπεν.

Στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών, η Red Bull ηγείται της βαθμολογίας με 26 βαθμούς περισσότερους από τη Ferrari και 75 από τη Mercedes, η οποία σύμφωνα με τον αρχηγό ομάδας, Τότο Βολφ, είναι έτοιμη για την αντεπίθεση.

Μεγάλη πρόκληση για τους μηχανικούς αποτελούν οι μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς, οι οποίοι τους αναγκάζουν να αναπροσαρμόζουν τα πλάνα τους, κάθε εβδομάδα.

Το πρόγραμμα του Formula 1 Grand Prix de Monaco που ανήκει στο πρόγραμμα του COSMOTE SPORT 5HD

Ημέρα

Event

Ώρα

Παρασκευή 27/5

1ες Ελεύθερες Δοκιμές

14.50


2ες Ελεύθερες Δοκιμές

17.50

Σάββατο 28/5

3ες Ελεύθερες Δοκιμές

13.50


Κατατακτήριες Δοκιμές

16.50

Κυριακή 29/5

Αγώνας

16.00

ΜοtoGP στο θρυλικό Mugello, υπό το βλέμμα του Dottore

Ομάδες και αναβάτες του MotoGP επισκέπτονται την Τοσκάνη και το θρυλικό Autodromo Internazionale del Mugello, για τον 8ο αγώνα της αγωνιστικής περιόδου του 2022. Η πίστα αυτή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον κορυφαίο αναβάτη, Βαλεντίνο Ρόσι (Dottore). Ο «Γιατρός» θα είναι ο πρωταγωνιστής της ειδικής τελετής που έχουν ετοιμάσει προς τιμή του οι διοργανωτές, για την επίσημη απόσυρσή του από την ενεργό δράση (Σάββατο 28/5, 13.20).

Οι συμπατριώτες του Ρόσι, Ένεα Μπαστιανίνι (Ducati) και Πέκο Μπανιάϊα (Ducati) θα προσπαθήσουν να τιμήσουν την Ιταλία, συνεχίζοντας τη νικηφόρο πορεία τους. Ωστόσο, ο κορυφαίος της βαθμολογίας των οδηγών και κάτοχος του τίτλου, Φάμπιο Κουαρταραρό (Yamaha) προειδοποιεί πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στο κορυφαίο σκαλοπάτι του βάθρου. Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται ο Αλέις Εσπαργκαρό (Aprilia) που διεκδικεί με τη σειρά του, τα πρωτεία.

Το πρόγραμμα του MotoGP Gran Premio d' Italia Oakley που ανήκει στο πρόγραμμα του COSMOTE SPORT 8HD

Ημέρα

Εvent

Ώρα

Παρασκευή 27/5

1ες Ελεύθερες Δοκιμές

10.50


2ες Ελεύθερες Δοκιμές

15.05

Σάββατο 28/5

3ες Ελεύθερες Δοκιμές

10.50


4ες Ελεύθερες Δοκιμές

14.25


Κατατακτήριες Δοκιμές

15.05

Kυριακή 29/5

Warm Up

10.35


Αγώνας

14.30

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ