STOIXIMAN

"Stoiximan και ΚΟΕ συνεχίζουν μαζί στον δρόμο προς το Τόκιο 2021 και το Παρίσι 2024"

"Stoiximan και ΚΟΕ συνεχίζουν μαζί στον δρόμο προς το Τόκιο 2021 και το Παρίσι 2024"

H Stoiximan και η ΚΟΕ επέκτειναν τη χορηγική τους συνεργασία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και με ορίζοντα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Τον Μεγάλο Χορηγό της ΚΟΕ και των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών θα συνεχίσει να αποτελεί η Stoiximan για τα προσεχή τέσσερα χρόνια, με στόχο την αδιάλειπτη στήριξη της Ομοσπονδίας και των αθλητών της, τόσο στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, όσο και στους επερχόμενους του 2024 στο Παρίσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ψήφος εμπιστοσύνης στην ΚΟΕ από τη Stoiximan, το brand της Kaizen Gaming, της μεγαλύτερης GameTech εταιρείας στην Ελλάδα για τρίτη συνεχή φορά, με την ανακοίνωση της επέκτασης της χορηγικής συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και με ορίζοντα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι..

Τον Μεγάλο Χορηγό της ΚΟΕ και των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών θα συνεχίσει να αποτελεί η Stoiximan για τα προσεχή τέσσερα χρόνια, με στόχο την αδιάλειπτη στήριξη της Ομοσπονδίας και των αθλητών της, τόσο στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, όσο και στους επερχόμενους του 2024 στο Παρίσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χορηγική σχέση της Stoiximan και της ΚΟΕ ξεκίνησε το 2015 και ανανεώθηκε το 2017, έχοντας συμπληρώσει μέχρι σήμερα έξι χρόνια κοινής πορείας, σε μια από τις μακροβιότερες συνεργασίες της στο πλαίσιο του διευρυμένου Προγράμματος Χορηγιών για την ενίσχυση του Ελληνικού Αθλητισμού, στο οποίο και επενδύει με συνέπεια από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της.

Οι Εθνικές Ομάδες Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών διατηρούν στο ιστορικό τους σημαντικές παγκόσμιες διακρίσεις, αποτελώντας διαχρονικά τις πιο επιτυχημένες εθνικές ομάδες της χώρας για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Η Stoiximan παραμένει στο πλευρό της Ομοσπονδίας, στηρίζοντας τη συμμετοχή της σε όλες τις διοργανώσεις, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες, συμπεριλαμβανομένων και των δύο επόμενων Ολυμπιακών Αγώνων.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, CMO της Kaizen Gaming, "Είναι μεγάλη μας χαρά να στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό των δικών μας ηρώων. Έτσι βλέπουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες που δίνουν τον δικό τους αγώνα για να βρεθούν στην κορυφή μέσα στον υγρό στίβο μάχης, ταξιδεύοντας το καλύτερο πρόσωπο της Ελλάδας στον κόσμο. Η ΚΟΕ βρίσκεται σταθερά τα τελευταία έξι χρόνια στη μεγάλη αθλητική οικογένεια της Stoiximan. Φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί μια από τις πιο ιστορικές συνεργασίες μας στη μέχρι τώρα πορεία μας. Αισθανόμαστε τη μεγάλη ευθύνη αλλά και την ηθική υποχρέωση να βρεθούμε δίπλα στις Εθνικές Ομάδες Υδατοσφαίρισης, συνεισφέροντας, πέρα από την αποκλειστική χορηγία μας στο σύνολο του αθλητικού υλικού των εθνικών μας αποστολών, με κάθε δυνατό τρόπο στη στήριξή τους, εκπληρώνοντας έτσι τη βασική αποστολή του χορηγικού μας προγράμματος, που δεν είναι άλλη από το να επιβραβεύουμε και να τιμούμε το ταλέντο, την επιμονή και την πίστη στο ‘ακατόρθωτο".

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος σημείωσε: "Ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν είναι εύκολο να έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που σε στηρίζουν σε κάθε σου βήμα, σε κάθε διάκριση και νίκη αλλά και σε κάθε ήττα και δύσκολη αγωνιστική στιγμή. Είμαστε τυχεροί που καταφέραμε να βρούμε στο πρόσωπο των ανθρώπων της Stoiximan έναν σταθερό και αναντικατάστατο σύμμαχο σε κάθε μας προσπάθεια. Εν μέσω μιας πανδημίας που συνεχίζει να πλήττει σημαντικά και τον ελληνικό αθλητισμό, έχοντας καθηλώσει τους αθλητές μας, απομακρύνοντάς τους για μεγάλο διάστημα από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να μπορούμε με την ανεκτίμητη αρωγή της Stoiximan να προετοιμαζόμαστε για τους προσεχείς αγωνιστικούς μας στόχους που αφορούν τόσο ευρωπαϊκές όσο και παγκόσμιες διοργανώσεις, αποβλέποντας φυσικά και τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, αλλά και στο Παρίσι το 2024. Η ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να δίνουμε απερίσπαστα τον καλύτερο εαυτό μας, με στόχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και τη διάκριση με τα εθνικά μας χρώματα. Ευχαριστούμε από καρδιάς την Kaizen Gaming που με το brand Stoiximan βρίσκεται στο πλευρό μας σε αυτό το δύσκολο, όσο και υπέροχο ταξίδι, αυτό της προσπάθειας να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

TAGS STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ