MARKET

Sportwatch: Μετρά παλμούς, καταγράφει χιλιόμετρα, δεν του ξεφεύγει θερμίδα!

Sportwatch: Μετρά παλμούς, καταγράφει χιλιόμετρα, δεν του ξεφεύγει θερμίδα!

Επιλέξαμε τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά και στα παρουσιάζουμε.

Πέρνα την καθημερινή άσκηση και την προπόνησή σου σε άλλο επίπεδο και δες τη φυσική σου κατάσταση να βελτιώνεται εντυπωσιακά επενδύοντας σε smart tech και gadgets. Αναφερόμαστε φυσικά στα sportwatches, την υποκατηγορία των smartwatches που όμως εστιάζει στη λεπτομερή και ακριβή καταγραφή των κινήσεων, της άσκησης αλλά και της σωματικής σου κατάστασης, προσφέροντάς σου μία ολοκληρωμένη εικόνα όχι μόνο για τη φυσική σου κατάσταση αλλά για το σύνολο του οργανισμού σου. Με δεδομένο ότι μιλάμε για έναν -τρόπο τινά- personal coach, η επιλογή sportwatch δεν είναι παίξε-γέλασε. Τουναντίον, θα πρέπει να επιλέξεις προσεκτικά το «εργαλείο προπόνησης» στο οποίο θα επενδύσεις.

Garmin fenix 6X Pro Solar

Τι γράφαμε πιο πάνω για το fenix 6X Pro; Ε, η έκδοση Solar κάνει ό,τι κι η απλή μόνο που ενισχύει ακόμα περισσότερο την ανθεκτικότητα και την αυτονομία του smartwatch, κάνοντάς το ιδανικό για εξορμήσεις στη φύση και περιπέτειες υπό δυσχερείς συνθήκες. Το fenix 6X Pro Solar, βλέπεις, είναι το πρώτο ρολόι που προσφέρει ηλιακή φόρτιση χάρη στο κρύσταλλο Power Glass. Έλεγξε τη συσσώρευση ενέργειας από τον καρπό σου και επέκτεινε τη διάρκεια της μπαταρίας του smartwatch πανεύκολα. Η πιστοποίηση MIL-STD-810G του επιτρέπει να αντέξει ακόμα και στα πραγματικά δύσκολα ενώ υποστηρίζει μέτρηση ενέργειας μέσω Body Battery και μέτρηση καρδιακών παλμών σε θαλάσσιες δραστηριότητες.

Garmin vivoactive 4

Sportwatch: Μετρά παλμούς, καταγράφει χιλιόμετρα, δεν του ξεφεύγει θερμίδα!


Η επιλογή των αθλητών! Το Garmin vivoactive 4 αποτελεί μία εξαιρετική από κάθε άποψη πρόταση για τους εξωστρεφείς και δραστήριους χρήστες. Έρχεται με οθόνη MIP 1,3 ιντσών που παραμένει απόλυτα ορατή ακόμα και κάτω από τις ακτίνες του ηλίου. Παρακολουθεί την ενέργειά σου μέσω των εφαρμογών Body Battery και Pulse Ox ενώ είναι συμβατό με Spotify και Amazon Music προκειμένου να κατεβάσεις τις αγαπημένες σου playlists για άσκηση μετά μουσικής. Διαθέτει πάνω από 20 εφαρμογές αθλημάτων, GPS και αυτονομία που φτάνει και τις οκτώ ημέρες, είναι αδιάβροχο σε πίεση 5 ΑΤΜ και συνδέεται στο κινητό σου μέσω Bluetooth.

Amazfit T-Rex

Sportwatch: Μετρά παλμούς, καταγράφει χιλιόμετρα, δεν του ξεφεύγει θερμίδα!


Ανθεκτικό και ικανό να σε ακολουθήσει ακόμα και στις πλέον αντίξοες συνθήκες, το Amazfit T-Rex είναι ιδανικό για τους λάτρεις της περιπέτειας και της άσκησης. Προσφέρει καταγραφή δεδομένων για 14 διαφορετικούς τύπους άσκησης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, πισίνα και ανοιχτή θάλασσα. Ο αισθητήρας BioTracker PPG σε συνδυασμό με τον αλγόριθμο της Huami εγγυώνται πλήρη ακρίβεια δεδομένων. Η AMOLED οθόνη του προστατεύεται από φθορά και δαχτυλιές από επίστρωση Gorilla Glass 3. Η δε μπαταρία λιθίου των 390 mAh του χαρίζει έως και 20 ημέρες αυτονομίας για να μην αγχώνεσαι ως προς τη φόρτισή του.

Honor Watch GS Pro

Το smartwatch που θα περάσει την προπόνησή σου σε άλλο επίπεδο, το Honor Watch GS Pro θα σε συντροφεύσει σε περισσότερα από 100 είδη άσκησης. Καταγράφει δεδομένα ό,τι είδους δραστηριότητα κι αν κάνεις, από ορειβασία και σκι, μέχρι τρέξιμο και περπάτημα. Παρακολουθεί 24/7 τον καρδιακό ρυθμό και τα επίπεδα κορεσμού του οξυγώνου στην κυκλοφορία του αίματος (SpO2) ενώ παραμένει ενεργό ακόμα κι όταν κοιμάσαι, αξιολογώντας την ποιότητα του ύπνου σου και προσφέροντας σου feedback για αποτελεσματικότερη ξεκούραση. Η πιστοποίηση με βάση το στρατιωτικό στάνταρ MIL-STD-810G και η σπουδαία αυτονομία ολοκληρώνουν ιδανικά το όλο πακέτο.

Huawei Watch GT 2e

Sportwatch: Μετρά παλμούς, καταγράφει χιλιόμετρα, δεν του ξεφεύγει θερμίδα!


Το Huawei Watch GT 2e θα γίνει σε χρόνο μηδέν ο προσωπικός σου προπονητής. Με προσεγμένο look που του επιτρέπει να σταθεί ακόμα και σε πιο επίσημες εμφανίσεις, θα σε ακολουθήσει σε κάθε σου κίνηση, καταγράφοντας τα βήματα αλλά και την άσκησή σου. Είναι αδιάβροχο (5 ΑΤΜ) ενώ καλύπτει έως και 15 διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες. Παρακολουθεί ύπνο και στρες μέσω TruSleep και TruRelax ενώ διαθέτει GPS και ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο για έως και 500 τραγούδια προκειμένου να αθλείσαι υπό τους ήχους των αγαπημένων σου κομματιών. Η AMOLED οθόνη 1,39 ιντσών με το 3D γυαλί είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Garmin Swim 2

Sportwatch: Μετρά παλμούς, καταγράφει χιλιόμετρα, δεν του ξεφεύγει θερμίδα!


Για ‘σένα που η κολύμβηση είναι τρόπος ζωής, το Garmin Swim 2 είναι το τέλειο sportwatch! Όπως δηλώνει και το όνομά του, είναι το απόλυτο κολυμβητικό αξεσουάρ. Κατάλληλο για κολύμπι σε πισίνα και ανοιχτή θάλασσα, θα καταγράψει την απόσταση που καλύπτεις, τον ρυθμό σου, τους παλμούς και αρκετά ακόμα στοιχεία, αξιολογώντας την απόδοσή σου. Οι προηγμένες λειτουργίες όπως Auto Rest, Critical Swim Speed και βαθμολογία SWOLF θα κάνουν τη διαφορά σε σχέση με τα μη εξειδικευμένα smartwatches. Κατάγραψε τα σετ σου και δημιούργησε τις δικές σου ρουτίνες προπόνησης. Μοιράσου τα με την κοινότητα του Garmin Connect και βελτίωσε τις επιδόσεις σου.

Huawei Watch Fit

Sportwatch: Μετρά παλμούς, καταγράφει χιλιόμετρα, δεν του ξεφεύγει θερμίδα!


Το Watch Fit της Huawei αποτελεί τον έξυπνο και οικονομικό τρόπο να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση. Με όπλο τη διακριτική του παρουσία, θα βρει τη θέση του στον καρπό σου, δίνοντάς σου κίνητρα σε διαρκή βάση ώστε να κυνηγήσεις και να ξεπεράσεις τα όριά σου. Η AMOLED οθόνη των 1,64 ιντσών θα σου χαρίσει πρόσβαση σε 12 είδη γρήγορης προπόνησης μέσω κινουμένων σχεδίων. Το ίδιο το ρολόι καταγράφει με ζηλευτή ακρίβεια δεδομένα από 85 είδη προπόνησης -καλύπτοντας τρέξιμο, κολύμπι και ποδηλασία. Ενσωματώνει GPS, είναι αδιάβροχο σε πίεση 5 ΑΤΜ ενώ συνδέεται μέσω Bluetooth με συσκευές Android και iOS.

Xiaomi Mi Watch

Προσιτό αλλά απόλυτα αξιόπιστο, το Mi Watch της Xiaomi είναι μια πρώτης τάξεως λύση για τους λάτρεις των σπορ. Κομψό και ελαφρύ, θα εξελιχθεί στον τέλειο σύντροφό σου, σε ό,τι είδους προπόνηση κι αν επιδίδεσαι. Προσφέρει, βλέπεις, περί τα 117 modes προπόνησης με αυτόματη μάλιστα ανίχνευση και παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό, τις ζωτικές λειτουργίες και τα επίπεδα άγχους σου 24/7. Ενσωματώνει αλγόριθμο Firstbeat για απόλυτη ακρίβεια στα δεδομένα που καταγράφει και την ανάλυσή τους, ενώ είναι αδιάβροχο σε πίεση έως και 5 ΑΤΜ για να το φοράς άφοβα στο ντους και την πισίνα.

Garmin fenix 6X Pro

Sportwatch: Μετρά παλμούς, καταγράφει χιλιόμετρα, δεν του ξεφεύγει θερμίδα!


Η Garmin θεωρείται η καλύτερη εταιρεία στον χώρο των sportwatches και το fenix 6X Pro αποδεικνύει τον λόγο. Με χαμηλό βάρος (μόλις 93 γραμ.) και κομψό αλλά στιβαρό σχεδιασμό, το συγκεκριμένο ρολόι είναι τέλειο για χρήση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Διαθέτει στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι και κάσα ενισχυμένη από ίνες πολυμερούς, όντας αδιάβροχο στις 10 ΑΤΜ και προσφέροντας αυτονομία 21 ημερών. Συμβατό με GPS, GLONASS και Galileo, έρχεται με βελτιωμένη τεχνολογία αισθητήρα καρδιακών παλμών και Pulse Ox για ακριβέστερες μετρήσεις και παρακολούθηση του ύπνου. Χρησιμοποίησε τη λειτουργία PacePro για να βρεις ρυθμό στο τρέξιμο και κάνε τις πληρωμές σου ανέπαφα μέσω Garmin Pay.

Polar M200

Εμφανισιακά το Polar M200 δε δίνει την εντύπωση sportwatch. Με προσεγμένο design, απαλές γραμμές και διακριτική παρουσία, θα γίνει ένα με το χέρι σου κάνοντάς σε να… ξεχάσεις πως το φοράς! Αυτό βέβαια θα εξακολουθήσει να καταγράφει με μοναδική ακρίβεια κάθε σου άσκηση, τους καρδιακούς σου παλμούς, την απόσταση που διανύεις καθημερινά, ακόμα και την ποιότητα του ύπνου σου. Είναι αδιάβροχο χάρη στην ειδική κατασκευή του ενώ με αυτονομία που φτάνει και τις έξι μέρες, θα σε γλιτώσει από το άγχος της φόρτισης. Στα παραπάνω πρόσθεσε το GPS και την κάλυψη ενός μεγάλου εύρους ασκήσεων σε νερό και έδαφος και έχεις μια υπερπλήρη λύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ