ΓΕΝΙΚΑ

ΣΚΡΑΤΣ «5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΗ»: 110.000 ευρώ κέρδη επί πέντε χρόνια για τυχερό Θεσσαλονικιό

ΣΚΡΑΤΣ «5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΗ»: 110.000 ευρώ κέρδη επί πέντε χρόνια για τυχερό Θεσσαλονικιό

Ακόμα έναν μεγάλο νικητή ανέδειξε το ΣΚΡΑΤΣ, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Ο τυχερός παίκτης επισκέφτηκε το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Βασίλη Κυζιρίδη στην περιοχή της Νεάπολης, δοκίμασε την τύχη του στο ΣΚΡΑΤΣ «5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΗ», αξίας 5 ευρώ, και κέρδισε 110.000 ευρώ κάθε χρόνο για την επόμενη πενταετία.

«Ο μεγάλος νικητής βρήκε το σύμβολο «5ΧΡΟΝΙΑ» στον τυχερό λαχνό και κέρδισε το μέγιστο ποσό του παιχνιδιού, ύψους 550.000 ευρώ», σημειώνει ο κ. Κυζιρίδης και προσθέτει: «Δεν γνωρίζουμε τον μεγάλο νικητή, ωστόσο του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο. Πληροφορήθηκα το ευτυχές γεγονός από τον ΟΠΑΠ και χάρηκα πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Είναι πέρα από κάθε φαντασία πώς ένα σύμβολο μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Με έναν απλό υπολογισμό, θα είναι σαν να έχει μηνιαίο εισόδημα λίγο πάνω από τις 9.000 ευρώ για τα επόμενα 5 έτη».

Ποδαρικό στην τύχη

ΣΚΡΑΤΣ «5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΗ»: 110.000 ευρώ κέρδη επί πέντε χρόνια για τυχερό Θεσσαλονικιό


Το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Κυζιρίδη βρίσκεται στην οδό Αγίου Γεωργίου 6 και λειτουργεί από το 2013. «Είναι η πρώτη σημαντική επιτυχία που καταγράφει το κατάστημά μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε έναν από τους συμπολίτες μας. Το παιχνίδι «5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΗ» προστέθηκε πρόσφατα στη γκάμα παιχνιδιών του ΣΚΡΑΤΣ και βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του. Μακάρι να βρεθούν ακόμα περισσότεροι νικητές στο κατάστημα μας και, γιατί όχι, με ακόμα μεγαλύτερα ποσά», σημειώνει ο κ. Κυζιρίδης.

TAGS ΓΕΝΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ