MARKET

Πώς να οργανώσετε το τέλειο σκηνικό για να παρακολουθήσετε το Euro

Πώς να οργανώσετε το τέλειο σκηνικό για να παρακολουθήσετε το Euro

Το Euro θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τις 11 Ιουλίου, το απόλυτο ποδοσφαιρικό ραντεβού είναι δεδομένο πως θα μας προσφέρει πολλές συγκινήσεις και δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να οργανώσετε το τέλειο σκηνικό για να απολαύσετε τους αγώνες. Μην χάνετε χρόνο, φτιάξτε την ιδανική κατάσταση και αφεθείτε στην ποδοσφαιρική μαγεία.

Το EURO 2020 είναι το απόλυτο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού και οι απανταχού λάτρεις του "βασιλιά των σπορ" ζουν τη δική τους νιρβάνα για έναν ολόκληρο μήνα. Οι 24 ομάδες που δίνουν το παρών σε 11 πόλεις της Ευρώπης, είναι δεδομένο πως θα μας προσφέρουν πλούσιες συγκινήσεις.

Τα μεγαλύτερα αστέρια των γηπέδων θα... παρελάσουν στις οθόνες μας. Με τον κορονοϊό μάλιστα να μην αποτελεί παρελθόν, η θέαση των αγώνων στο σπίτι αποτελεί αναγκαιότητα, γι' αυτό και πρέπει να οργανωθεί το ιδανικό σκηνικό για την μέγιστη απόλαυση.

Μην χάνετε χρόνο, φτιάξτε την ιδανική ατμόσφαιρα και αφεθείτε στην ποδοσφαιρική μαγεία. Αν μάλιστα συνδυαστεί και με μια νέα τηλεόραση LG OLED, η οποία θα παρέχει όλες τις ανέσεις και θα σας κάνει να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε μέσα στο γήπεδο, ακόμα καλύτερα. Βλέπετε, η τεχνολογία κάνει άλματα, εξελίσσεται διαρκώς και μπορούμε να νιώσουμε ότι δίνουμε το παρών στη διοργάνωση και ας βρισκόμαστε εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά. Αυτή είναι η δύναμη της τεχνολογίας.

Παραμείνετε ενημερωμένοι για τις ομάδες σας

Επειδή μάλιστα τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά καθ' όλη την διάρκεια της διοργάνωσης, μπορείτε να ζήσετε όλες τις στιγμές της αγαπημένης σας ομάδας μέσω της αθλητικής ειδοποίησης. Αφού εγγραφείτε, θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με αποτελέσματα αγώνων, τα παιχνίδια που είναι σε εξέλιξη ή που έπονται και τις ώρες έναρξης. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις ομάδες σας με αυτόματες ενημερώσεις κατά την διάρκεια των αγώνων.

Πώς να οργανώσετε το τέλειο σκηνικό για να παρακολουθήσετε το Euro

Υπάρχει τίποτα καλύτερο απ' αυτό; Οι τηλεοράσεις LG OLED σάς δίνουν την δυνατότητα χρήσης του Sports Alert για να μην χάνετε τίποτα και να είστε ενημερωμένοι ανά πάσα ώρα και στιγμή. Όλα όσα αφορούν την ομάδα της αρεσκείας σας, θα βρίσκονται στην οθόνη σας με λίγα μόνο κλικ στο τηλεχειριστήριο. Το όνειρο του κάθε ποδοσφαιρόφιλου που θέλει να βρίσκεται σε όλα τα... γήπεδα, ακόμα και αν κάθεται στο σαλόνι του σπιτιού του, μόνος ή με τους φίλους του!

Αν είσαι λάτρης του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου, έχεις τη δυνατότητα να μη χάσεις καμία στιγμή της δράσης. LIVE ενημερώσεις, όλα τα νέα από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με λίγες μόνο κινήσεις. Πατάς Sports Alert, επιλέγεις τις ομάδες που σε ενδιαφέρουν και φυσικά το αγαπημένο σου άθλημα. Εν συνεχεία, στο Set Alarms μπορείς πριν τον εκάστοτε αγώνα να σου στέλνει πότε σκοράρει μια ομάδα και πότε τελειώνει το παιχνίδι.

Ακόμα και όταν δεν μπορείς να δεις ένα ματς, δεν χάνεις καμία στιγμή του. Φυσικά, μπορείς να πατήσεις το Watch και να παρακολουθήσεις ζωντανά τον αγώνα. Ακολούθως, υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης για τα επόμενα παιχνίδια, για related videos και Game Highlights στο YouTube μέσω του Search Web. Οι επιλογές είναι αναρίθμητες και είναι στο χέρι σου να τα έχεις όλα στο... πιάτο!

Πώς να οργανώσετε το τέλειο σκηνικό για να παρακολουθήσετε το Euro

Μπορείτε, λοιπόν, να βρίσκεστε μόνοι σας ή με την παρέα σας στο σπίτι, με όλες σας τις ανέσεις, το φαγητό σας και τα συνοδευτικά του και να βιώσετε μοναδικές στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες. Διότι σε όλους αξίζει να απολαμβάνουν τη μέγιστη δυνατή εμπειρία. Το απόλυτο ποδοσφαιρικό υπερθέαμα είναι στις οθόνες σας. Τι λέτε, αξίζει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ