MARKET

Παίξε μεγάλη μπάλα με μία εξίσου μεγάλη τηλεόραση

Παίξε μεγάλη μπάλα με μία εξίσου μεγάλη τηλεόραση

The bigger the better. Κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει πιο εντυπωσιακό πράγμα σε ένα σαλόνι από μία μεγάλη, φωτεινή τηλεόραση σε όσο το δυνατόν υψηλότερη ανάλυση.

Καλές οι «συμβατικές» των 50-55 ιντσών, όμως οι πραγματικά μεγάλες τηλεοράσεις είναι εκείνες που κλέβουν την παράσταση. Ζήσε τους σημαντικότερους αγώνες της ομάδας σου σαν να ήσουν στο γήπεδο, απόλαυσε ταινίες όπως στο σινεμά και ζήσε ανεπανάληπτες εμπειρίες gameplay με τα πιο πρόσφατα gaming blockbusters. Όλα αυτά φτάνει να έχεις επιλέξει την κατάλληλη μεγάλου μεγέθους τηλεόραση.

Ποια είναι αυτή; Έλα να δούμε τις επιλογές σου.

Samsung 75TU7172 LED 75” 4K Ultra HD

Παίξε μεγάλη μπάλα με μία εξίσου μεγάλη τηλεόραση


Προσιτή και με τεχνολογίες τελευταίας γενιάς, η 75TU7172 της Samsung είναι ένα μοντέλο με εξαιρετική σχέση τιμής/απόδοσης. Ο επεξεργαστής Crystal Processor 4K προσφέρει ευκρινή, κρυστάλλινη εικόνα με HDR για ακόμα μεγαλύτερη αντίθεση και ρεαλιστικότερα χρώματα. Η δε τεχνολογία UHD Dimmingεξασφαλίζει βαθύ μαύρο και έντονο λευκό, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τις εμπειρίες θέασης που θα σου χαρίσει η τηλεόραση. Το λειτουργικό σύστημα στο οποίο βασίζεται εκείνη εγγυάται μία άμεση και άνετη εμπειρία χρήσης με πλήθος πρόσθετων λειτουργιών και εφαρμογών ενώ για τους gamers ανάμεσά μας, το Game Enhancer έρχεται για να κάνει… level up στο gameplay τους.

Sony Bravia KD85XH9505 Full Array 85” 4K Ultra HD

Παίξε μεγάλη μπάλα με μία εξίσου μεγάλη τηλεόραση


High-end εμπειρία για εκείνους που ξέρουν να την εκτιμήσουν. Η KD85XH9505είναι μία από τις καλύτερες προτάσεις που θα βρεις στην αγορά, ένα μοντέλο τύπου Full Array με 4K ανάλυση που χάρη στον επεξεργαστή 4K HDR Processor X1 και τις τεχνολογίες Object-based HDR remaster καιAcoustic Multi-Audio, δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες ό,τι περιεχόμενο κι αν επιλέξεις -από σειρές και ταινίες, μέχρι αθλητικά γεγονότα και video games.Η οθόνη TRILUMINOSεγγυάται τα καλύτερα και ρεαλιστικότερα χρώματα που είδες ποτέ ενώ την ίδια στιγμή τα Dolby Atmos και Dolby Vision φέρνουν τον κινηματογράφο στο σαλόνι σου. Το λειτουργικό Android TV κάνει τη ζωή σου ευκολότερη ενώ ο μίνιμαλ σχεδιασμός επιτρέπει στο μοντέλο της Sony να ταιριάξει παντού.

Samsung QE 85Q80T QLED 85” 4K Ultra HD

Οι QLED της Samsung έφεραν την επανάσταση στην αγορά, κάτι που ισχύει και για την 85Q80T. Με σπουδαία φωτεινότητα και εκπληκτική ποιότητα εικόνας, η τηλεόραση της Samsung εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Direct Full Array, ελέγχοντας με ακρίβεια τον φωτισμό κάθε pixel ξεχωριστά προκειμένου να αποδώσει κάθε σκηνή με τον μέγιστο βαθμό λεπτομέρειας. Ο επεξεργαστής Quantum Processor4K με λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης αλλάζει την όλη εμπειρία «ξεκλειδώνοντας» νέους τόνους και υφές προκειμένου να απολαύσεις τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες με… άλλο μάτι και σίγουρα όπως τους αξίζει. Adaptive Sound+ και Active Voice Amplifier φροντίζουν τα του ήχου ενώ η υποστήριξη Google Assistant,Bixby καιAmazonAlexa είναι το κερασάκι στην τούρτα.

LG 75NANO796 NanoCell 75” 4K Ultra HD

Παίξε μεγάλη μπάλα με μία εξίσου μεγάλη τηλεόραση


Η τεχνολογία NanoCell εγγυάται τα ρεαλιστικότερα χρώματα που απόλαυσες ποτέ. Το περίφημο Nano Black,ουσιαστικά διασφαλίζει ότι στην τηλεόρασή σου θα βλέπεις πραγματικό μαύρο με τοFilmmaker Modeνα το συμπληρώνει ιδανικά, αναπαράγοντας κάθε ταινία όπως την οραματίστηκε ο δημιουργός της και ενισχύοντας τον ρεαλισμό κάθε σκηνής. Το μοντέλο της LG στις75 ίντσες προσφέρει 4K ανάλυση. Ο ισχυρός επεξεργαστής του αφαιρεί τον θόρυβο από την εικόνα, επιτρέποντας παράλληλα στην τεχνολογία NanoCell που τον πλαισιώνει να δημιουργήσει ένα πραγματικό υπερθέαμα βάσει μάλιστα των προτύπων HDR 10 Pro και HLG Pro. Συνυπολόγισε και το Ultra Surround και έχεις μία φοβερή πρόταση.

Sony Bravia KD85XH8096 LED 85” 4K Ultra HD

Βάλε χρώμα στη ζωή και το σαλόνι σου με την KD85XH8096 της Sony. Μία LED πρόταση στις85 ίντσες, έρχεται με τον επεξεργαστή 4K HDR Processor X1, τεχνολογίες 4K X-Reality PRO καιDolby Vision και οθόνη TRILUMINOS. Το αποτέλεσμα όλων αυτών, είναι οι εμπειρίες θέασης που θα απολαμβάνεις να είναι κινηματογραφικής ποιότητας με σπουδαία εικόνα, απόλυτα ομαλή κίνηση (φροντίζει γι’ αυτό το MotionFlow XR 400 Hz άλλωστε) και θεσπέσια χρώματα. Την κρυστάλλινη εικόνα πλαισιώνει και εξίσου καθηλωτικός ήχος, απόρροια των τεχνολογιών Surround MotionFlow και Dolby Atmos και του ηχείου X-Balanced. Απόκτησε άμεση πρόσβαση στο Netflix μέσω του ειδικού πλήκτρου και χειρίσου την τηλεόραση απλά με τη φωνή σου χάρη σε Google Assistant και Amazon Alexa.

LG 75UM7600 LED 75” 4K Ultra HD

Παίξε μεγάλη μπάλα με μία εξίσου μεγάλη τηλεόραση


Ακόμα ένα value for money μοντέλο από την LG. Η 75UM7600έρχεται με IPS πάνελ για κορυφαία πιστότητα χρωμάτων. Ο χώρος σου θα γεμίσει από ολοζώντανες εικόνες σε φυσικούς τόνους χάρη σε τεχνολογίες όπως οι True Color Accuracy και4K Active HDR. Το σύστημα Vide Viewing Angle εξασφαλίζει πως απ’ όποια γωνία κι αν παρακολουθεί κανείς θα απολαμβάνει άριστη εικόνα ενώ την ίδια στιγμή το DTS Virtual:X με το σύστημα Ultra Surround,προσφέρουν ήχο με εκπληκτική ακρίβεια και κορυφαίο ρεαλισμό (το δε Clear Voice III ξεχωρίζει τις φωνές από τον περιβάλλοντα θόρυβο αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο τις εμπειρίες σου). Στα παραπάνω πρόσθεσε τον κομψό σχεδιασμό και το εύχρηστο webOS και δε χρειάζεται να κοιτάξεις αλλού.

Sony Master KD85ZG9 Full Array 85” 8K Ultra HD

Αν το 4K δε σου φτάνει και αντ’ αυτού θες κάτι που θα σε καλύψει σε βάθος χρόνου, τότε η KD85ZG9 της Sony είναι η ιδανική πρόταση για ‘σένα. Μια premium τηλεόραση για εκείνους που είναι διατεθειμένοι να την κάνουν δική τους, η συγκεκριμένη Full Array LED έρχεται με ανάλυση 8K για ακόμα περισσότερη φωτεινότητα και αντίθεση. Διαθέτει επεξεργαστήX1 Ultimate και τεχνολογίες8K X-Reality PRO καιSound-from-Picture Reality, δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα ό,τι κι αν αποφασίσεις να παρακολουθήσεις. Το X-Motion Clarity διασφαλίζει ότι η εικόνα σου θα είναι πάντα πεντακάθαρη χωρίς το παραμικρό θόλωμα ενώ το σύστημα Android TV, τέλος, εγγυάται μία άνετη και ευχάριστη εμπειρία χρήσης.

Samsung The Frame QLED 75” 4K Ultra HD

Παίξε μεγάλη μπάλα με μία εξίσου μεγάλη τηλεόραση


Πώς θα σου φαινόταν να διακοσμούσες το σαλόνι σου με τον πιοhigh-tech πίνακα ζωγραφικής που δημιουργήθηκε ποτέ; Αυτό ακριβώς είναι η τηλεόραση The Frame τηςSamsung: ένα σύγχρονο «έργο τέχνης». Στις 75 ίντσες, η εν λόγω QLED θα γεμίσει τον χώρο σου με χρώματα είτε είναι ενεργοποιημένη, είτε όχι, αφού έχει τη δυνατότητα να προβάλλει επιλεγμένα έργα τέχνης από το Art Store της Samsung σαν άλλος πίνακας ζωγραφικής. Ο κομψός και μίνιμαλ σχεδιασμός της, της επιτρέπει να βρει τη θέση της σε κάθε χώρο, είτε κρεμασμένη σε τοίχο, είτε πάνω στη μοντέρνα βάση της, ενώ χάρη στο One Connect Box θα κρατήσεις τον χώρο σου καθαρό από τα πάντα ενοχλητικά καλώδια.

LG 75UM7110 LED 75” 4K Ultra HD

Η LG μας έχει συνηθίσει στις προσιτές τηλεοράσεις και η 75UM7110 δεν αποτελεί εξαίρεση. Διαθέτει 4K UHD πάνελ στις 75 ίντσες το οποίο χάρη σε τεχνολογίες αιχμής όπως οι 4K Active HDR,Ultra Surround καιTrue Color Accuracy θα σου χαρίσει εκπληκτικές συγκινήσεις. Το Gaming Mode είναι ό,τι πρέπει για τους λάτρεις των video games ενώ την ίδια στιγμή το 4K Upscaler θα αναβαθμίσει όλο σου το περιεχόμενο ανεξαρτήτως πηγής. Ο ρυθμός ανανέωσης των1700 PMI θα σου χαρίσει απόλυτα ομαλή εικόνα ακόμα κι όταν η δράση εξελίσσεται με φρενήρη ρυθμό, ενώ η υποστήριξη Bluetooth/Wi-Fi και Amazon Alexa, θα κάνει τη ζωή σου ευκολότερη.

Samsung QE 75Q95T QLED 75” 4K Ultra HD

Παίξε μεγάλη μπάλα με μία εξίσου μεγάλη τηλεόραση


H 4K QE 75Q95T της Samsung αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία της -και μάλιστα συνδυάζει τις υψηλές επιδόσεις με μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, τηρουμένων των αναλογιών. Το Direct Full Array 16X κάνει τη διαφορά καθώς ενισχύει τον οπίσθιο φωτισμό για μεγαλύτερη αντίθεση και ακρίβεια σε κάθε σκηνή. Την ίδια στιγμή, η τεχνολογία Quantum Dot καλύπτει το 100% του όγκου χρώματος Quantum HDR 2000 ενώ ο Quantum Processor 4K εξασφαλίζει κορυφαίου επιπέδου ποιότητα εικόνας. H QLED της Samsung διαθέτει ακόμα Object Tracking Sound και Game Enhancer+, υποστηρίζει Wi-Fi και Bluetooth ενώ βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Tizen.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ