ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στο SPORT24: "Εμπιστεύτηκα τη Seneca, σε λίγο καιρό βλέπω να έχω το μαλλί του Ιμπραχίμοβιτς"

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στο SPORT24: "Εμπιστεύτηκα τη Seneca, σε λίγο καιρό βλέπω να έχω το μαλλί του Ιμπραχίμοβιτς"

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έκανε το μεγάλο βήμα, άφησε ταμπού και προκαταλήψεις πίσω του, εμπιστεύτηκε τους ανθρώπους της Seneca και είδε να γίνεται πραγματικότητα αυτό που τόσα χρόνια σκεφτόταν, αλλά δίσταζε: "έβαλε μαλλιά και το αποτέλεσμα ήταν 100% φυσικό". Ο αγαπημένος κωμικός μίλησε στο SPORT24 για την εμπειρία του και το πώς πήρε την απόφαση.

Για χρόνια ακούμε "μην ασχολείσαι με τρίχες". Όμως, όπως λέει η υπερπαραγωγή από τη Seneca και τον Αλέξανδρο Τσουβέλα: "Με τρίχες (θα) ασχολούμαστε".

Ο Τσουβέλας είναι από εκείνους που τόλμησαν και πήραν την απόφαση να κάνουν πράξη αυτό που για καιρό σκέφτονταν, ήθελαν, αλλά δίσταζαν: να κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών.

Παρόλο, που τόσο η τριχόπτωση, όσο και η αραίωση ταλαιπωρεί ολοένα και περισσότερους άντρες, αλλά και γυναίκες στις μέρες μας, πολλοί είναι εκείνοι που δεν κάνουν εύκολα το επόμενο βήμα.

Και από τη μία είναι λογικό να υπάρχουν αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις… μέχρι να βρεθεί κανείς στα σωστά χέρια. Κι ο Αλέξανδρος Τσουβέλας τα βρήκε στην έμπειρη ομάδα της Seneca. Όλα, από την αρχή μέχρι το τέλος, όσα έζησε, ξεδιπλώνονται στη σειρά στο YouTube "Με τρίχες ασχολούμαστε".

Μία σειρά που μοιάζει με χιουμοριστικό ημερολόγιο, από τις απορίες και τους φόβους του στην αρχή μέχρι το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης στο τέλος, όπως το έζησε ο ίδιος.

Σε κάθε VIDEO παρουσιάζεται όλη η διαδικασία που ακολουθεί πριν την εμφύτευση μαλλιών, κατά τη διάρκεια της επέμβασης, αλλά και μετά, καταρρίπτοντας όλα τα στερεότυπα με χιούμορ.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μίλησε στο SPORT24 για τις αμφιβολίες του στην αρχή, πώς αυτές εξανεμίστηκαν όταν γνώρισε τους ανθρώπους της Seneca, το 100% φυσικό αποτέλεσμα που δεν πίστευε και για το μαλλί που σε λίγο καιρό θα έχει.

Ήσουν κι εσύ σαν όλους τους άλλους που στην αρχή εφηύρες διάφορες δικαιολογίες πριν αποδεχθείς ότι έχεις αραίωση;

"Δεν ήμουν 100% σαν όλους τους άλλους. Έβλεπα μια αραίωση περισσότερο όταν ίδρωνα ή όταν έβγαινα από το μπάνιο ή από τη θάλασσα. Έλεγα ''ώπα περισσότερο κενό εδώ στο κεφάλι'' και ενώ σε έναν βαθμό το είχα αποδεχτεί, έψαχνα τρόπο να βελτιωθώ γι' αυτό και ήταν σημαντικό για μένα να πάρω αυτή την απόφαση".

Πότε αποφασίζεις και γιατί να ξεκινήσεις τη διαδικασία εμφύτευσης μαλλιών;

"Ξεκίνησα να πάρω την απόφαση για τη διαδικασία εμφύτευσης μαλλιών όταν κατάλαβα ότι μπορώ να κάνω κάτι για μένα και να βελτιώσω τον εαυτό μου και προσπαθούσα να διώξω το ταμπού από το κεφάλι μου ''α έβαλε μαλλιά...'' μπορεί να φανεί και οτιδήποτε άλλο. Εννοείται δε φαίνεται το παραμικρό".

Ήταν κάτι που το σκεφτόσουν καιρό, αλλά δίσταζες;

"Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν καιρό και δίσταζα, γιατί δεν είχα γνωρίσει τη Seneca ακόμα. Έβλεπα όχι τα καλύτερα αποτελέσματα από άλλους και αυτό με έκανε να διστάζω και να κάνω πίσω".

Η Seneca είναι ο Νο1 οργανισμός μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ευρώπη. Τι σε έκανε να την εμπιστευτείς;

"Με έκανε να εμπιστευτώ τη Seneca η αμεσότητα των συνεργατών. Ο κ. Κοτταρίδης μού έκανε μια ενημέρωση για όλα τα θέματα σχετικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών. Η ομάδα ήταν πολύ φιλική και υπήρχε εξήγηση για κάθε τι που θα κάνουμε και για το κάθε βήμα που θα ακολουθήσουμε".

Αισθάνθηκα από ότι είμαι σε καλά χέρια κι ότι όλα θα πάνε καλά

Το υψηλής κατάρτισης προσωπικό που βρήκες στη Seneca σε βοήθησε στο να πάρεις τη μεγάλη απόφαση; Αισθάνθηκες ασφάλεια και ότι είσαι στα σωστά χέρια;

"Ένιωσα ότι προσωπικό της Seneca με ώθησε στην απόφαση που είχα πάρει και είχα στο μυαλό μου και από τη πρώτη στιγμή που μίλησα αισθάνθηκα ότι είμαι σε καλά χέρια και ότι όλα θα πάνε καλά".

Τι φοβόσουν περισσότερο στην αρχή;

"Στην αρχή φοβόμουν τι θα κάνω με τη δουλειά, πόσο γρήγορα θα γυρίσω στα γυρίσματα, πόσο γρήγορη θα είναι η αποκατάσταση και πόσο φυσικό θα είναι το αποτέλεσμα".

Διώξτε τα ταμπού, πολλές φορές φοβόμαστε την αλλαγή, αλλά η αλλαγή είναι για καλό

Τι θα έλεγες σε όσους έχουν ακόμα ταμπού με αυτό; Δεν το συζητούν, ντρέπονται να μιλήσουν γι’ αυτό;

"Ειλικρινά ζούμε σε μια εποχή όπου όποια σκέψη έχουμε για τον εαυτό μας θα πρέπει χωρίς φόβο και πάθος να τη βγάζουμε προς τα έξω, να την εξωτερικεύουμε και για όσους έχουν ταμπού θα έλεγα να το διώξουν και ότι πολλές φορές φοβόμαστε την αλλαγή, αλλά η αλλαγή είναι για καλό. Ζούμε σε μια εποχή που είμαστε αναβλητικοί και κλεινόμαστε στο καβούκι μας και πρέπει αυτό να το αποτινάξουμε".

Είχες ακούσει ότι η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών Direct FUE της Seneca προσφέρει 100% φυσικό αποτέλεσμα; Το πίστευες πριν το δεις και στη δική σου εμπειρία;

"Είμαι ειλικρινής. Δεν πίστευα ότι θα φαίνεται 100% φυσικό το αποτέλεσμα. Ό,τι και να μου έλεγαν. Όμως έκανα λάθος. Το λέω ευθέως. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό 100%".

Πόσο καιρό μετά τη μεταμόσχευση είδες τα πρώτα αποτελέσματα;

"Άρχισα να βλέπω αποτέλεσμα από τον πρώτο κιόλας μήνα και όσο περνάει ο καιρός το αποτέλεσμα γίνεται όλο και πιο όμορφο κα πιο φυσικό".

Η διαδικασία είχε καμία σχέση με ό,τι είχες εσύ στο μυαλό σου;

"Στο μυαλό μου είχα μια πιο δύσκολη και επίπονη διαδικασία, όμως με ένα παυσίπονο το πρώτο διήμερο ήμουν μια χαρά".

Δεν θα ήθελα το μαλλί του Βαλντεράμα, αλλά σε λίγο καιρό βλέπω να έχω του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς

Τα προϊόντα μετά βοηθούν για την ενίσχυση του αποτελέσματος;

"Βοηθούν στο να έχεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα και στην ενίσχυση των μαλλιών γενικότερα".

Πες μου, ποιανού ποδοσφαιριστή μαλλί δεν θα ήθελες ποτέ να έχεις και ποιανού θα ήθελες;

"Δεν θα ήθελα με τίποτα να έχω το μαλλί του Βαλντεράμα, ειδικά τώρα που έχει κάνει ισιωτική και έχει ένα μαλλί μέχρι την πλάτη. Δε ξέρω ποιανού θα ήθελα να είχα, αλλά βλέπω σε λίγο καιρό να έχω το μαλλί του Ιμπραχίμοβιτς".

Ποια είναι η στιγμή του Μουντιάλ για σένα;

"Εντάξει, νομίζω ότι η στιγμή που ο Μέσι σηκώνει το τρόπαιο ψηλά και ξορκίζει τους προσωπικούς του δαίμονες και φτιάχνει μια τρομερή ιστορία ενός αθλητή που έφτασε μέχρι τέρμα και αποθεώθηκε".

Έγινε μεγάλος ντόρος για τους προκλητικούς πανηγυρισμούς του Εμιλιάνο Μαρτίνες. Ποια είναι η δική σου γνώμη;

"Απαράδεκτοι οι πανηγυρισμοί του Μαρτίνες. Βλέπουνε και παιδιά τηλεόραση. Εντάξει το κάνανε λύσσα. Δεν έγινε ο κόσμος χειρότερος, περισσότερο κακό στον εαυτό του έκανε".

Kάνε subscribe στο YouTube channel της SENECA για να παρακολουθήσεις τα χιουμοριστικά επεισόδια του Αλέξανδρου.

TAGS ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ