SHOPPING

Φτιάξε τον καλύτερο espresso με το πάτημα ενός κουμπιού

Φτιάξε τον καλύτερο espresso με το πάτημα ενός κουμπιού

Εάν είσαι από εκείνους που θέλουν να απολαμβάνουν εξαιρετικό espresso στο σπίτι τους οποιαδήποτε ώρα της ημέρας η shopping list του SPORT24 σου έχει τη λύση.

Ναι, δε χωρά αμφιβολία ότι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσεις έναν καφέ είναι παρέα με τους ανθρώπους που αγαπάς σε κάποια καφετέρια. Αλλά, κανείς δε λέει όχι σε ένα καλό καφεδάκι στον καναπέ ή στο μπαλκόνι του.

Για ΄να πετύχεις το αποτέλεσμα που θες δε θέλει κόπο, αλλά μία καλή καφετιέρα και καλή ποιότητα καφέ. Για το δεύτερο εξαρτάται από το γούστο και τις οικονομικές δυνατότητες του καθενός.

Η Nespresso εδώ και χρόνια μας έχει φέρει όλα όσα ζητάμε ένα κλικ μακριά, αφού με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείς να απολαύσεις τον καλύτερο καφέ. Μάλιστα, με το σύστημα Vertuo ικανοποιεί τη ζήτηση των καταναλωτών για εξαιρετικό καφέ σε μεγάλου μεγέθους κούπες.

Εμείς σας κάνουμε τις προτάσεις μας μέσα από τις μηχανές που μπορεί να βρει κανείς στο επίσημο κατάστημα της Nespresso, ενώ με το πρόγραμμα επιστροφής μπορείτε να πάρετε πίσω το ποσό που θα δώσετε για να αγοράσετε τη μηχανή σας σε καφέ!


Φτιάξε τον καλύτερο espresso με το πάτημα ενός κουμπιού

Essenza Mini Nespresso Ruby Red Τιμή: 99,00€

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εξειδίκευσή της στον καφέ, η Nespresso προσέφερε ένα καινοτόμο design στην πιο εργονομική μηχανή καφέ που φτιάχτηκε έως τώρα – χωρίς κανένα συμβιβασμό στη γεύση. Οι νέες μηχανές Essenza Mini συνδυάζουν ευκολία στη χρήση, μινιμαλιστική κομψότητα και την ασύγκριτη ποιότητα Nespresso, για να δημιουργείτε την τέλεια κούπα καφέ κάθε φορά. Η Essenza Mini είναι η μικρή μηχανή που θα σας εντάξει στο μεγάλο κόσμο της Nespresso!

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ



Φτιάξε τον καλύτερο espresso με το πάτημα ενός κουμπιού

Essenza Mini Nespresso Metal Τιμή: 119,00 €

Για να μπορείτε να απολαμβάνετε τη στιγμή του καφέ σας με τον πιο άνετο τρόπο, η μηχανή καφέ Essenza Mini είναι μικρή, εύκολη στη χρήση και δεν συμβιβάζεται στην απόδοση της γεύσης. Σχεδιασμένη για να χωράει σε κάθε κουζίνα, συνεχίζει να ξεχωρίζει για το μοναδικό της στυλ.

Διατίθεται σε δύο διαφορετικά και συμπαγή σχέδια, που ικανοποιούν κάθε γούστο, επιλέξτε την Essenza Mini που ταιριάζει σε κάθε στυλ. Η προετοιμασία ενός Espresso ή ενός Lungo δεν θα ήταν ποτέ πιο εύκολη χωρίς τα δύο προγραμματιζόμενα κουμπιά και την αυτόματη διακοπή ροής. Mια γευστική πρόσβαση στον κόσμο των Ποικιλιών καφέ Nespresso. Μικρές διαστάσεις για μεγάλες απολαύσεις.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ



Φτιάξε τον καλύτερο espresso με το πάτημα ενός κουμπιού

Nespresso Pixie Carmine Τιμή: 139,00€

Η Pixie σχεδιάστηκε ως το ευφυές μοντέλο της γκάμας των μηχανών της Nespresso, συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό καινοτόμων χαρακτηριστικών και προηγμένων λειτουργιών σε μια εντυπωσιακά μικρή μηχανή.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ



Φτιάξε τον καλύτερο espresso με το πάτημα ενός κουμπιού

Nespresso CitiZ White Τιμή: 169,00€

Με καινούριο design, η CitiΖ συνεχίζει να ενθουσιάζει τόσο τα μέλη της Nespresso όσο και τους λάτρεις του design, αφού προσθέτει μία νότα κομψότητας στην τελετουργία του καφέ ανά τον κόσμο.

Το βραβευμένο με Red Dot βραβείο, συμπαγές design της ταιριάζει σε κάθε αστική κουζίνα χωρίς να καταλαμβάνει μεγάλο χώρο. Τα φιλικά προς τον χρήστη χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν 2 προγραμματιζόμενα κουμπιά με αυτόματη διακοπή ροής για Espresso και Lungo δημιουργίες καθώς επίσης και έναν αφαιρούμενο δίσκο αποστράγγισης, κατάλληλο για συνταγές που δημιουργούνται σε μεγαλύτερο ποτήρι. Η αντλία υψηλής πίεσης 19 bar αποδίδει πάντα ποιότητα καφέ εφάμιλλη με εκείνη ενός επαγγελματία barista, εξάγοντας τέλεια τις ιδιαίτερες γεύσεις και τα μοναδικά αρώματα κάθε Ποικιλίας καφέ Nespresso και δημιουργώντας παράλληλα μία ασύγκριτα πυκνή και απαλή κρέμα.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ



Φτιάξε τον καλύτερο espresso με το πάτημα ενός κουμπιού

Vertuo Next Matt Black Τιμή: 149,00 €

Η Vertuo Next βάζει πάντα υψηλούς στόχους. Εάν νιώθετε ότι χρειάζεστε έναν καφέ σε Mug σήμερα το πρωί, έναν Espresso μετά το μεσημεριανό και έναν Gran Lungo το απόγευμα, η Vertuo Next θα σας καλύψει απόλυτα. Για να είστε σε θέση να αποφασίσετε πόσο θέλετε να απογειώσετε την εμπειρία καφέ, διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προτάσεων καφέ με πέντε μεγέθη κούπας ‒ όλα με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Η Vertuo Next προσφέρει την ίδια εμπειρία καφέ Nespresso ‒αλλά πιο αναβαθμισμένη‒, με το νέο σύστημα εκχύλισης, την τεχνολογία Centrifusion. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στη μηχανή να διαβάζει το barcode που αναγράφεται πάνω σε κάθε κάψουλα. Στη συνέχεια περιστρέφει την κάψουλα, προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις με τη μέγιστη ακρίβεια, για να βγάλει από μέσα της τους κρυμμένους θησαυρούς της. Και για να δημιουργήσει τον καφέ που ταιριάζει στο κάθε χαρμάνι.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ



Φτιάξε τον καλύτερο espresso με το πάτημα ενός κουμπιού

VertuoPlus Deluxe Black Τιμή: 179,00€

Η Vertuo Plus είναι εκεί για όσους αναζητούν την ποιότητα σε οποιαδήποτε ποσότητα. Μια ολοκληρωμένη γκάμα προτάσεων καφέ σε πέντε μεγέθη κούπας ‒ όλα με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Η Vertuo Plus προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία Nespresso, με το νέο σύστημα εκχύλισης, την τεχνολογία Centrifusion. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στη μηχανή να διαβάζει το barcode που αναγράφεται πάνω σε κάθε κάψουλα. Στη συνέχεια περιστρέφει την κάψουλα, προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις με τη μέγιστη ακρίβεια, για να βγάλει από μέσα τους κρυμμένους γευστικούς θησαυρούς της και για να δημιουργήσει τον καφέ που ταιριάζει στο κάθε χαρμάνι.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ


Δες εδώ όλες τις μηχανές Nespresso και επέλεξε εκείνη που σου ταιριάζει.


Αν πάλι έχεις Nespresso τσέκαρε τις προσφορές που υπάρχουν σε κάψουλες και αξεσουάρ για να αναβαθμίσεις την εμπειρία του καφέ στο σπίτι σου.



TAGS SHOPPING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ