ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Σύγκρουση δύο διαφορετικών ποδοσφαιρικών κόσμων ανάμεσα σε Αργεντινή και Αυστραλία

Ο Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι @ 2022 ARIEL SCHALIT / AP IMAGES

Πάνω από 640 αγορές στο Πάμε Στοίχημα για τον αποψινό αγώνα (21:00).

Με εμφάνιση βγαλμένη από χρυσές μέρες σε προηγούμενα Παγκόσμια Κύπελλα, η Αργεντινή ήταν καταιγιστική κόντρα στο Μεξικό και πήρε εμφατικά την πρόκριση στους "16".

Από την άλλη πλευρά, η Αυστραλία ζει το δικό της ποδοσφαιρικό όνειρο με τεράστια πρόκριση και πανηγυρισμούς στην κεντρική πλατεία της Μελβούρνης στις 4 το πρωί τοπική ώρα, αποδεικνύοντας με κάθε τρόπο πως η μαγεία του ποδοσφαίρου παραμένει ζωντανή χαρίζοντας μεγάλες στιγμές στους φιλάθλους. Το εμπόδιο αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα υψηλότερα που θα μπορούσαν να τοποθετηθούν, ωστόσο η διαδρομή είναι ήδη υπέροχη για τους Αυστραλούς.

Σέντρα απόψε στις 21:00 για μια θέση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Σταθερότητα στα γκολ

Αμφότερες οι νίκες των Αργεντινών στον όμιλο ήταν στο 2-0, ενώ στον πρώτο της αγώνα κόντρα στην Σαουδική Αραβία ηττήθηκε με 2-1. Στο Πάμε Στοίχημα το να σημειωθούν στον σημερινό αγώνα 2-3 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 1.95. Η Αυστραλία έχει ηττηθεί 1 φορά στα τελευταία 14 της παιχνίδια με 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Και στα τρία παιχνίδια που έδωσε στον όμιλο βρήκε δίχτυα πρώτη, ενώ στο Under 2.5 είναι τα 5 από τα τελευταία 6 παιχνίδια της. Το να νικήσει η Αυστραλία ένα από τα δύο ημίχρονα του αγώνα προσφέρεται στο Πάμε Στοίχημα σε απόδοση 6.00.

Σε αυτό το Παγκόσμιο σκοράρεις με το MUNDOBALL από το Πάμε Στοίχημα

Μαζί με το Παγκόσμιο συνεχίζεται και το MundoBall από το Πάμε Στοίχημα, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής OPAP Store App.

Με το νέο παιχνίδι του Πάμε Στοίχημα προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα αυτοκίνητο και άλλα πλούσια δώρα.*

Μπαίνεις στο OPAP Store App, παίζεις στο νέο παιχνίδι και το αυτοκίνητο μπορεί να γίνει δικό σου.*

Με κάθε σωστή πρόβλεψη παίρνεις βαθμούς και έχεις την ευκαιρία να ανέβεις θέσεις στην γενική κατάταξη.

Αν στο τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχεις τερματίσει στις πρώτες θέσεις του γενικού βαθμολογικού πίνακα κερδίζεις πλούσια δώρα.*

Με το MundoBall φτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ