MARKET

Κορυφαίες προτάσεις φαγητού για τις μεγάλες βραδιές του Euro 2020

Κορυφαίες προτάσεις φαγητού για τις μεγάλες βραδιές του Euro 2020

Τα μεγάλα παιχνίδια θέλουν και παρέα, για αυτό απέδειξε ότι είσαι κι εσύ ένας μεγάλος παίκτης μέσα από το φαγητό που θα παραγγείλεις.

Το Euro 2020 αφήνει πίσω του το ορεκτικό της φάσης των ομίλων και μπαίνει στο κυρίως πιάτο των νοκ άουτ αγώνων που πάντα μας προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις.

Ήρθε η ώρα λοιπόν, να καλέσεις σπίτι τους φίλους σου για να παρακολουθήσετε τους μεγάλους αγώνες. Κάπου εδώ προκύπτει ένα από τα αιώνια ερωτήματα που υπάρχουν σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μην ανησυχείς εμείς είμαστε εδώ ή για την ακρίβεια η Wolt. Ανοίγεις την εφαρμογή της και ακολουθείς τα τρία βήματα της επιτυχίας

  1. Ανακάλυψε.
  2. Παράγγειλε.
  3. Απόλαυσε.

Τόσο εύκολα και τόσο απλά. Το κυριότερο είναι ότι θα βρεις πολλές προσφορές για να τη βγάλεις οικονομικά. Εάν τώρα βαριέσαι να ψάχνεις, μην ανησυχείς. Εμείς είμαστε εδώ.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ορισμένες από τις προσφορές που αξίζει να τσεκάρεις και σου τις παρουσιάζουμε.

Κάνε τη διαφορά με μεξικάνικο

Ναι, μπορεί να έχουμε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και να έχεις συνδυάσει αυτές τις στιγμές με πίτσα σουβλάκι κλπ κλπ. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να κάνεις τη διαφορά.

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα καλό μεξικάνικο. Είστε μόνοι σας με ένα φίλο σου; Χτύπα δύο burritos με λαχταριστό κοτόπουλο. Είστε μεγαλύτερη παρέα, σας αρέσουν τα πικάντικα ή δεν ξέρεις τι να διαλέξεις; Πάρε δύο Burritos Chili con Carne και δύο Quesadillas con Pollo.

Δεν τελειώσαμε όμως εδώ. Μεξικάνικο χωρίς μαργαρίτα δεν γίνεται. Για αυτό είτε πάρεις το μενού των δύο ατόμων είτε των τεσσάρων αμφότερα συνοδεύονται από παγωμένες μαργαρίτες.

Κορυφαίες προτάσεις φαγητού για τις μεγάλες βραδιές του Euro 2020


Αν σε αυτά προσθέσεις πως οι δύο προσφορές παίζουν από το Chilangos, τότε είναι σίγουρο ότι και θα κλέψεις τις εντυπώσεις με την επιλογή σου και θα βγει οικονομικά κερδιμένος.

Euro Combo for 2

2 burritos κοτόπουλο και 2 Margarita Frozen Από €31.20 - Τώρα €21.76

Euro Combo for 4

2 Burritos Chili con Carne, 2 Quesadillas con Pollo και 4 Margarita Frozen Από €47.60 - Τώρα €42.88 (Ισχύουν μέχρι 11/07)

Επιλογές για μακαρονάδες

Πάμε τώρα σε μία άλλη κατηγορία ανθρώπων. Αυτή των μακαρονάδων. Ναι είμαστε πολλοί που ακόμα και στην μπάλα δεν λέμε ποτέ όχι σε μία απολαυστική μακαρονάδα.

Η La Pasteria πέρα από πληθώρα καταστημάτων (Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Κολωνάκι, Κηφισιά, Village Ρέντης, Νέα Σμύρνη, Δέλτα Φαλήρου, Αγία Παρασκευή, Golden Hall, Metro Mall) σου έχει και αμέτρητες επιλογές.

Στις ειδικές προσφορές θα βρεις όλες τις κορυφαίες προτάσεις. Con Pollo, Carbonara, Al Forno και Pasta Mista σε περιμένουν μαζί με την πικάντικη Amatriciana. Όποια και αν από αυτές κι αν διαλέξεις θα σε περιμένει μαζί με μία Έζα Premium Pilsener εντελώς δωρεάν.

Con Pollo + 1 Έζα Premium Pilsener Φιάλη 0,33 l ΔΩΡΟ!

Κορυφαίες προτάσεις φαγητού για τις μεγάλες βραδιές του Euro 2020

Classico μέγεθος. Με κοτόπουλο, κρέμα γάλακτος και μανιτάρια Από €16.00 - Τώρα €12.90

Carbonara + 1 Έζα Premium Pilsener Φιάλη 0,33 l ΔΩΡΟ!

Classico μέγεθος. Απολαυστική σάλτσα με σοταρισμένο μπέικον και ελαφριά κρέμα Από €16.00 - Τώρα €12.90

Amatriciana (spicy) + 1 Έζα Premium Pilsener Φιάλη 0,33 l ΔΩΡΟ!

Κορυφαίες προτάσεις φαγητού για τις μεγάλες βραδιές του Euro 2020


Classico μέγεθος. Με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, μπέικον και κρεμμύδι Από €16.00 - Τώρα €12.90

Al Forno + 1 Έζα Premium Pilsener Φιάλη 0,33 l ΔΩΡΟ!

Κορυφαίες προτάσεις φαγητού για τις μεγάλες βραδιές του Euro 2020


Ποικιλία ζυμαρικών στο φούρνο με μπέικον, μοσχαρίσιο κιμά, ντομάτα, παρμεζάνα και κρέμα γάλακτος Από €17.00 - Τώρα €13.90

Pasta Mista + 1 Έζα Premium Pilsener Φιάλη 0,33 l ΔΩΡΟ!

Ποικιλία ζυμαρικών στο φούρνο με κοτόπουλο, μπέικον, κρέμα γάλακτος και παρμεζάνα Από €17.00 - Τώρα €13.90 (Ισχύουν μέχρι 11.7)

Αν πάλι δεν μένετε Αθήνα και είστε στη Θεσσαλονίκη τότε έχουμε προσφορές και για εσάς. Το Makaronino Pasteria (Θεσσαλονίκη Κέντρο, Εύοσμος, Καλαμαριά) έχει και εκείνο τίμιες προσφορές στις αγαπημένες σας μακαρονάδες.

Μπορείτε να δοκιμάσετε μια παραδοσιακή Bolognese ή μία καρμπονάρα, ενώ για τους πιο πικάντικους τύπους υπάρχει και η Amatriciana με μπέικον, πιπεριά, κρεμμύδι, φρέσκια ντομάτα και chili.

Amatriciana

Κορυφαίες προτάσεις φαγητού για τις μεγάλες βραδιές του Euro 2020

Με μπέικον, πιπεριά, κρεμμύδι, φρέσκια ντομάτα και chili Από €6.50 - Τώρα €5.20 (Ισχύει 28.6.2021 - 4.7.2021)

Carbonara

Κορυφαίες προτάσεις φαγητού για τις μεγάλες βραδιές του Euro 2020

Γνήσια Ιταλική συνταγή με παρμεζάνα και αυγό Από €6.90 - Τώρα €5.52 (Ισχύει 5.7.2021 - 11.7.2021)

Mama mia pizza

Για το τέλος αφήσαμε δύο παραδοσιακούς παίκτες τέτοιων βραδιών. Ο πρώτος είναι η πίτσα. Ναι, μπάλα και πίτσα πάνε μαζί.

Ειδικά όταν μιλάμε για μία πίτσα από το Etien Pizza Bar. Το ζυμάρι της πίτσας του Ετιέν ωριμάζει με αργούς ρυθμούς, τουλάχιστον για 24 ώρες, με προζύμι ηλικίας 52 ετών. Όσοι έχουν φάει μπορούν να σου πουν τη διαφορά.

Τώρα με την προσφορά που έχει μπορείς να απολαύσεις μία πίτσα Peperone με σάλτσα ντομάτας San Marzano, μοτσαρέλα, ιταλικό peperone και παρμεζάνα μαζί με μία Σαλάτα Rucola για να προσέξεις και τη διατροφή σου.

Κορυφαίες προτάσεις φαγητού για τις μεγάλες βραδιές του Euro 2020

Pizza Peperone + Σαλάτα Rucola

H pizza περιλαμβάνει σάλτσα ντομάτας San Marzano, μοτσαρέλα, ιταλικό peperone και παρμεζάνα + και η σαλάτα περιλαμβάνει ρόκα, ντοματίνια, prosciutto, παρμεζάνα και vinaigrette παλαιωμένου βαλσάμικου Από €20.00 - Τώρα €16.00 Ισχύουν μέχρι 11/07

Μπέργκερ για τους μεγάλους σκόρερ

Για το τέλος αφήσαμε την επιλογή του μπέργκερ. Ένα ζουμερό μπιφτέκι, καλό ψωμάκι είναι τα δύο βασικά συστατικά της επιτυχίας.

Στα Pax Burgers (Μοναστηράκι, Αμπελόκηποι, Άγιος Δημήτριος, Θεσσαλονίκη) το γνωρίζουν καλά αυτό και επειδή οι βραδιές μπάλας είναι καλύτερες άμα έχεις παρέα φρόντισαν να φτιάξουν μία σούπερ προσφορά.

Δύο απολαυστικά μπέργκερ Cheese & Bacon με πατάτες τηγανιτές μαζί με δύο απολαυστικές παγωμένες Heineken περιμένουν εσένα και την παρέα σου για να σκοράρετε.

Κορυφαίες προτάσεις φαγητού για τις μεγάλες βραδιές του Euro 2020

2 Cheese & Bacon 200 g τηγανητές πατάτες 2 Heineken 0,33 l Μόνο: €16.30 (Ισχύει μέχρι 11/07)

Αυτές και πολλές άλλες ποδοσφαιρικές προσφορές σε περιμένουν στη Wolt!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ