SHOPPING

Καλοκαιρινά ρούχα στη μισή τιμή

Καλοκαιρινά ρούχα στη μισή τιμή

Αν θες να αγοράσεις καλοκαιρινά ρούχα και το μπάτζετ σου είναι περιορισμένο τσέκαρε τις προσφορές που υπάρχουν και βγες κερδισμένος.

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και θες να προσθέσεις ορισμένα νέα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου ωστόσο δεν έχεις μεγάλο μπάτζετ; Κανένα πρόβλημα.

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί από την αρχή της στήλης η shopping list θα προσπαθεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα να φέρνει στις οθόνες σας ορισμένες από τις καλύτερες προσφορές της αγοράς.

Αυτή τη φορά σας έχουμε καλοκαιρινά είδη με εκπτώσεις που φτάνουν και ξεπερνούν το 50%. Αγοράστε ρούχα, παπούτσια και ό,τι άλλο θέλετε σε εξαιρετικές τιμές. Επιλέξτε την κατηγορία του προϊόντος που θέλετε να δείτε στα παρακάτω λινκ και πάρτε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας.


Καλοκαιρινά ρούχα στη μισή τιμή

Πουκάμισα από 14,99€

Ψάχνεις ανδρικά πουκάμισα casual, βραδινά, για γραφείο ή κάτι πιο επίσημο για γάμο; H συλλογή μας τα έχει όλα! Με ένα μακρυμάνικο πουκάμισο με μικροσχέδιο μπορείς να δώσεις στο look σου ιταλική φινέτσα και να το ολοκληρώσεις με ένα κλασικό σακάκι και ένα ζευγάρι ανδρικά oxford παπούτσια.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Καλοκαιρινά ρούχα στη μισή τιμή

Tshirt από 9,99€

Ένα ανδρικό t-shirt, είναι το απόλυτο passepartout κομμάτι για κάθε γκαρνταρόμπα. Απλά, πολυχριστικά, ευέλικτα και άνετα, τα κοντομάνικα μπλουζάκια της Prince Oliver μπορούν να φορεθούν τόσο στις casual όσο και τις smart εμφανίσεις σου. Φτιαγμένα απο βαμβάκι και άλλα ποιοτικά νήματα, είναι ιδανικά για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Καλοκαιρινά ρούχα στη μισή τιμή

Μπλουζάκια polo από 11,99€

Δεν υπάρχει συλλογή απο ανδρικά μπλουζάκια πόλο με περισσότερο χρώμα! Στην μεγάλη συλλογή της Prince Oliver θα βρεις απο την πιο κλασική μέχρι και την πιο εξεζητημένη απόχρωση. Ανακάλυψε τώρα υπέροχα, ποιοτικά polo t-shirts με αγνό, διαπνεόμενο βαμβάκι, μονής ή διπλής πλέξης. Θα σε κρατήσουν δροσερό τις καυτές ημέρες και ζεστό τις πιο κρύες.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Καλοκαιρινά ρούχα στη μισή τιμή

Βερμούδες από 29,99€

Οταν φεύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας θες να είσαι χαλαρός και άνετος. Η θερμοκρασία παίρνει σιγά σιγά την ανιούσα οπότε χρειάζεσαι και κάτι που να είναι δροσερό. Τι καλύτερο λοιπόν από μία αθλητική βερμούδα η οποία συνδυάζει άνεση και ταυτόχρονα σου επιτρέπει να μην σκας και να απολαμβάνεις τις χαλαρές στιγμές σου.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Καλοκαιρινά ρούχα στη μισή τιμή

Chinos από 14,99€

Άσε για λίγο στην άκρη τα αγαπημένα σου τζιν παντελόνια και ανακάλυψε το απόλυτο όπλο για να προσθέσεις κομψότητα στο casual ντύσιμο, να χαλαρώσεις το formal και να εδραιώσεις το μοντέρνο business look σου. Τα ανδρικά chinos είναι ο σύμμαχός σου για την καθημερινότητα.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



Καλοκαιρινά ρούχα στη μισή τιμή

Πετσέτες θαλάσσης, μαγιό και σαγιονάρες από 11.99€

Η ώρα για τις παραλίες έφτασε. Αγόρασε πετσέτες θαλάσσης, μαγιό, σαγιονάρες και φύγε για το μπάνιο σου.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ


TAGS SHOPPING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ