MARKET

Η ιδανική τηλεόραση για να απογειώσεις την εμπειρία παρακολούθησης αγώνα

Η ιδανική τηλεόραση για να απογειώσεις την εμπειρία παρακολούθησης αγώνα

Το Euro 2020 πλησιάζει και εάν σκέφτεσαι να αγοράσεις νέα τηλεόραση τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να απογειώσεις την παρακολούθηση της κορυφαίας ποδοσφαιρικής γιορτής.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Euro 2020 έχει μπει στην τελική ευθεία. Οι κορυφαίες Εθνικές ομάδες ετοιμάζονται να αγωνιστούν με φόντο το τρόπαιο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Η Εθνική μας ομάδα δε θα βρίσκεται στην τελική φάση, οπότε μπορούμε όλοι μας να απολαύσουμε τους αγώνες δίχως άγχος. Από τη στιγμή που δεν μπορούμε να είμαστε στο γήπεδο ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε είναι μετατρέψουμε το σαλόνι μας σε κερκίδα.

Το πιο βασικό απ' όλα είναι η τηλεόραση. Η τεχνολογία δεν προχωράει απλά, καλπάζει με τρομερές ταχύτητες κάτι που μας επιτρέπει να ζήσουμε με εντελώς διαφορετικό ότι βλέπουμε από τον καναπέ του σαλονιού μας.

Τρανό παράδειγμα οι τηλεοράσεις LG OLED οι οποίες μας κάνουν να νιώθουμε σαν να παρακολουθούμε τον αγώνα μέσα από το στάδιο. Ειδικά εκείνες με οθόνη μεγάλων ιντσών παρουσιάζουν σπουδαίους αγώνες με λεπτομέρεια που κόβει την ανάσα — και με ευρεία γωνία θέασης για να παρακολουθείται καλά απ' όπου και αν κάθεστε.

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι οι μεγάλες ίντσες, είναι για μεγάλα παιχνίδια.

Δώσε έμφαση στη λεπτομέρεια

Τι είναι όμως αυτό που κάνει τις τηλεοράσεις LG OLED να ξεχωρίζουν; Το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός γίνεται ολοένα και πιο γρήγορος.

Τόσο που πολλές φορές η ταχύτητα βάζει εμπόδια στην ομαλή ροή της εικόνας. Όχι, όμως και για τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις. Η τεχνολογία OLED επιτρέπει την καλύτερη ανταπόκριση στην ροή κίνησης.

Η ιδανική τηλεόραση για να απογειώσεις την εμπειρία παρακολούθησης αγώνα

Συγκεκριμένα, οι τηλεοράσεις διαθέτουν αυτο-φωτιζόμενα pixels που ανάβουν ένα-ένα, μπορούν να εμφανίζουν γρήγορη κίνηση στα αθλητικά με λιγότερο θόλωμα σε σχέση με τις τηλεοράσεις LED που διαθέτουν οπίσθιο φωτισμό.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Το OLED Motion Pro εισάγει δεδομένα μαύρου χρώματος προσαρμόσιμης διάρκειας για τη μείωση της θολής κίνησης. Βιώστε όλες τις γρήγορες φάσεις και απολαύστε την παραμικρή λεπτομέρεια σε κάθε αγώνα και κάθε άθλημα με ομαλότερη εικόνα και ευκρινέστερη εμπειρία θέασης από ποτέ.

Μείνε συνέχεια ενημερωμένος για την ομάδα σου

Πέρα από το κομμάτι της θέασης η LG φροντίζει όλους εσάς που είστε κολλημένοι με την μπάλα και θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για την αγαπημένη σας ομάδας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι εγγραφείτε στην Αθλητική ειδοποίηση και στη συνέχεια θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με αποτελέσματα αγώνων, αγώνες και ώρες έναρξης της αγαπημένης σας ομάδας. Παράλληλα, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τους αγώνες της ομάδας σας και παράλληλα να σας έρχονται αυτόματες ενημερώσεις.

Φτάσε στο τέλειο την εμπειρία σου

Φυσικά, μία τέτοια τηλεόραση που ενσωματώνει τόση τεχνολογία δε θα μπορούσε να υστερεί στον ήχο. Με το Bluetooth Surround Ready μπορείτε να μεταμορφώσετε κυριολεκτικά το σαλόνι σας σε γήπεδο.

Η ιδανική τηλεόραση για να απογειώσεις την εμπειρία παρακολούθησης αγώνα

Πώς; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε δύο ίδια ηχεία Bluetooth στην τηλεόρασή σας LG OLED. Τοποθετώντας τα ως οπίσθια ηχεία, σε συνδυασμό με τον ήχο της τηλεόρασης, δημιουργείται ατμόσφαιρα γηπέδου.

Αν θες λοιπόν κι εσύ να μεταφερθείς στις εξέδρες των γηπέδων που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Euro και να ζήσεις την κορυφαία ποδοσφαιρική εμπειρία στον απόλυτο βαθμό μια τηλεόραση LG OLED είναι η ιδανική επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ