ΓΕΝΙΚΑ

Η COSMOTE TV «ταξιδεύει» στην Ιαπωνία για το MotoGP

Η COSMOTE TV «ταξιδεύει» στην Ιαπωνία για το MotoGP

Τα εβδομαδιαία αθλητικά highlights των καναλιών COSMOTE SPORT

Το MotoGP ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ασία και οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα συντονιστούν στην COSMOTE TV, για να παρακολουθήσουν όσα γίνουν το διήμερο 24-25/9. Πρώτος σταθμός της ασιατικής περιοδείας του ΜotoGP είναι η Ιαπωνία και η πίστα του Motegi, η οποία ξαναμπαίνει στο καλεντάρι του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2019.

Όλη η δράση θα μεταδοθεί στο COSMOTE SPORT 5HD.


Ημέρα Ώρα Event
Σάββατο 24/9 04.45 2ες Ελεύθερες Δοκιμές

08.20 3ες Ελεύθερες Δοκιμές

9.00 Κατατακτήριες Δοκιμές
Κυριακή 04.35 Warm Up

08.30 Αγώνας

Οι λάτρεις του μπάσκετ θα παρακολουθήσουν την απονομή του Super Cup Ισπανίας, με τις 4 καλύτερες ομάδες της περασμένης σεζόν στην ACB, να μονομαχούν για την κατάκτηση του τροπαίου. Το Σάββατο 24/9 θα γίνει το τζάμπολ των δύο ημιτελικών (Ρεάλ Μαδρίτης-Μπέτις -19.30, Μπαρτσελόνα-Μπανταλόνα – 22.30), ενώ την Κυριακή 25/9 στις 19.30 θα πραγματοποιηθεί η ανάδειξη του νικητή.

Όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν από το COSMOTE SPORT 8HD, ενώ ο 2ος ημιτελικός θα μεταδοθεί και από το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.

Η μπασκετική δράση της εβδομάδας έχει ακόμα έναν προορισμό, που δεν είναι άλλος από την Κύπρο. Εκεί θα διεξαχθεί το διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, του Περιστερίου, του Ερυθρού Αστέρα και του Χαποέλ Χολόν. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από το COSMOTE SPORT 4HD.


Ημέρα Ώρα Αγώνας
Παρασκευή 23/9 18:00 Περιστέρι-Ερυθρός Αστέρας

20:30 Ολυμπιακός - Χαποέλ Χολόν
Σάββατο 24/9 18:00 Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας

20:30 Περιστέρι-Χαποέλ Χολόν

Το βράδυ της Κυριακής 25/9 (23.25) δεσπόζει ένα συναρπαστικό ματς από το αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (NFL), που θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 9HD. Πρωταγωνιστές της βραδιάς, οι Arizona Cardinals και οι Los Angeles Rams.

Στα εβδομαδιαία αθλητικά highlights της COSMOTE TV είναι και η νέα εκπομπή «On Target», η μοναδική στην ελληνική τηλεόραση με θέμα τη σκοποβολή. Στην πρεμιέρα του «On Target» (Παρασκευή 23/9, 21.00, COSMOTE SPORT 1HD & COSMOTE TV YouTube), οι τηλεθεατές θα γνωρίσουν την ιστορία της σκοποβολής από τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι και σήμερα, τις ελληνικές συμμετοχές, καθώς και τις Ολυμπιακές διακρίσεις της χώρας μας.

TAGS ΓΕΝΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ