MARKET

HUAWEI WATCH GT RUNNER: “Εσύ Τρέχεις και το Ρολόι σου Δουλεύει”!

HUAWEI WATCH GT RUNNER: “Εσύ Τρέχεις και το Ρολόι σου Δουλεύει”!

Κυκλοφορεί από σήμερα, 14 Μαρτίου, στην ελληνική αγορά το πιο αθλητικό ρολόι που έχεις φορέσει

Δεν είναι άλλο ένα smartwatch. Ούτε ένα ακόμη αθλητικό smartwatch. Είναι το πιο αθλητικό gadget χειρός που έχετε χρησιμοποιήσει κι έρχεται για να διευκολύνει και να εξελίξει την προπόνησή σας. To HUAWEI WATCH GT Runner έρχεται με φόρα για να κόψει την κορδέλα των πιο υψηλών αποδόσεων.

Το ολοκαίνουριο smartwatch της HUAWEI έχει δανειστεί τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τη δημοφιλή σειρά Watch GT και τα έχει συνδυάσει με νέα, στοχεύοντας στη μέγιστη ικανοποίηση όλων των δρομέων, ανεξαρτήτως του προπονητικού επιπέδου στο οποίο βρίσκεται ο καθένας. Μέσω της καταγραφής τόσο των περιβαλλοντικών συνθηκών όσο και της φυσικής κατάστασης του αθλούμενου χρήστη, το HUAWEI WATCH GT Runner μπορεί να σχεδιάσει ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα άσκησης, προσφέροντας μια επαγγελματική εμπειρία προπόνησης.

Για κάθε βήμα του δρομέα, η νέα HUAWEI TruSeenTM 5.0+ τεχνολογία προσφέρει ακριβή μέτρηση της καρδιακής συχνότητας και της συγκέντρωσης του οξυγόνου, ενώ η εσωτερική, κρυφή κάμερα, συνδυαστικά με την τεχνολογία Dual-Band Five-System GNSS, καταγράφουν με τον πιο αξιόπιστο τρόπο την πορεία του χρήστη και προσφέρουν ακριβή εντοπισμό.

Το επαγγελματικό σύστημα προπόνησης HUAWEI TruSportTM παρέχει στους ενδιαφερόμενους μια διεξοδική καταγραφή για μια σειρά πραγμάτων, όπως για την ένταση της προπόνησης, τον απαιτούμενο χρόνο αποκατάστασης μετά την άσκηση κ.ά. Ταυτόχρονα, μέσω του Running Ability Index (RAI) αξιολογείται η ικανότητα του χρήστη να τρέξει, βοηθώντας τον να κρίνει αντικειμενικά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αλλά και να επιτύχει τον πιο υψηλό του στόχο.

Το HUAWEI WATCH GT Runner είναι μέχρι στιγμής το πιο ακριβές smartwatch της οικογένειας GT χάρη στην τεχνολογία TruSeen™ 5.0+. Επιπλέον, όλα τα δεδομένα που συλλέγονται κατά τη διάρκεια του τρεξίματος μπορούν να διαμοιραστούν με εξωτερικές εφαρμογές μέσω της εφαρμογής HUAWEI Health App, επιτρέποντας την ανταλλαγή και τον ανεμπόδιστο έλεγχο των δεδομένων, και φυσικά διαλέγοντας την αποτελεσματικότερη των προπονήσεων.


Επαγγελματική προπόνηση με στόχο ένα νέο προσωπικό ρεκόρ

Με άλλα λόγια, η ποσοτικοποίηση της απόδοσής τους αποτελεί μια πολύπλοκη διαδικασία. Έχοντας ως βάση το σύστημα HUAWEI TruSportTM, το HUAWEI WATCH GT Runner δίνει στον κάθε δρομέα τη δυνατότητα να εκτιμήσει την απόδοσή του στο τρέξιμο μέσω του Running Ability Index (RAI). Αφού ληφθούν στα υπόψη ο καρδιακός ρυθμός, ο βηματισμός, η απόσταση, η συχνότητα και άλλα πολυδιάστατα δεδομένα, υπολογίζεται ο RAI και γίνεται η σωστή κατηγοριοποίηση του δρομέα ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ακόμη, το HUAWEI WATCH GT Runner διαθέτει ένα ευφυές δυναμικό πρόγραμμα προσαρμογής, το οποίο βασίζεται στον RAI και στο προπονητικό φορτίο. Επιπλέον, παρουσιάζονται στοιχεία όπως το επίπεδο κόπωσης, η αερόβια/αναερόβια πίεση, κ.ά., που βοηθούν τους δρομείς να αξιολογήσουν την κατάστασή τους και να προχωρήσουν σε λογικές προσαρμογές στο πρόγραμμά τους προκειμένου να επιτύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ένα από τα μεγάλα ατού του HUAWEI WATCH GT Runner είναι ότι κάθε δρομέας έχει τη δυνατότητα να προσαρμόσει τα προγράμματα άσκησης στην εφαρμογή HUAWEI Health Αpp σύμφωνα με το ιστορικό τρεξίματος που έχει, με τα προσωπικά του, σωματικά χαρακτηριστικά, και με τους προπονητικούς στόχους που έχει θέσει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, ο χρήστης να απολαμβάνει ακόμη περισσότερο την προπόνησή του.

HUAWEI WATCH GT RUNNER: “Εσύ Τρέχεις και το Ρολόι σου Δουλεύει”!

Με το νέο HUAWEI TruSeen™ 5.0 η τεχνολογική τομή είναι ένα βήμα πιο κοντά

Η τεχνολογία HUAWEI TruSeenTM 5.0+, την οποία υποστηρίζει το νέο smartwatch, προσφέρει μια αναβαθμισμένη καταγραφή του καρδιακού ρυθμού, βελτιώνοντας περαιτέρω την ακρίβεια των μετρήσεων. Ο εργονομικός του σχεδιασμός, με το εξαιρετικά προσεγμένο κοίλο γυαλί, «κουμπώνει» άψογα σε κάθε καρπό. Βέβαια, ο σχεδιασμός δεν κάνει το ρολόι μόνο άνετο στην εφαρμογή, αλλά επιπλέον περιορίζει την πιθανότητα ταρακουνήματός του, μειώνει αποτελεσματικά τις παρεμβολές από το εξωτερικό φως και βελτιώνει την ποιότητα του σήματος του καρδιακού ρυθμού. Ο φακός τύπου Fresnel δε λειτουργεί μόνο σαν ασπίδα, αλλά ταυτόχρονα δίνει μια ραφιναρισμένη πινελιά στην αισθητική, και βεβαίως επιτρέπει σε μεγαλύτερη ποσότητα φωτός να φτάσει κάτω από την επιδερμίδα και να συλλέξει πληροφορίες από τα τριχοειδή αγγεία, μειώνοντας έτσι την παρεμβολή φωτός στα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας. Η HUAWEI έχει σχεδιάσει έναν νέο αλγόριθμο που μπορεί και λαμβάνει σήματα από πολλές πηγές, ενώ ενισχύεται και η δυνατότητα μείωσης του θορύβου. Όταν ο χρήστης βρίσκεται σε κίνηση, το HUAWEI GR Runner είναι σε θέση να εντοπίσει καλύτερα το βέλτιστο σήμα.


Το πιο ακριβές HUAWEI smartwatch για αθλητές

Χάρη στη νέα PPG 5.0 λειτουργία, η ακρίβεια της καταγραφής του καρδιακού ρυθμού έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Η απόκλιση των 10 χτύπων ανά λεπτό που παρατηρείται, στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να φτάσει έως και στο 97%, το οποίο είναι τόσο ακριβές όσο μια ζώνη καρδιακών παλμών. Ο σχεδιασμός του HUAWEI TruSeenTM 5.0+, που περιορίζει τις παρεμβολές και τους θορύβους, αντιμετωπίζει πιο αποτελεσματικά τον θόρυβο λόγω ακανόνιστης κίνησης, και βελτιώνει την ακρίβεια των καρδιακών μετρήσεων κατά την άθληση, συμπεριλαμβανομένων τύπων γυμναστικής όπως HIIT, γιόγκα, αεροβική άσκηση, σκοινάκι, κ.λπ.

Κι αν αφήσουμε την ακρίβεια των καρδιακών μετρήσεων και πάμε στην ακρίβεια του εντοπισμού της θέσης του χρήστη, το HUAWEI WATCH GT Runner, όσο μικρό μπορεί να φαίνεται, χωράει μια μεγάλη απόδοση, αφού διαθέτει 5 κύρια συστήματα πλοήγησης: GPS + Beidou + GLONASS + Galileo + QZSS. Επίσης, έχει ενσωματωμένο ένα Dual-Band Five-System GNSS τσιπ εντοπισμού θέσης με μια κρυφή κεραία. Ο καινοτόμος σχεδιασμός, συγκριτικά με τον παραδοσιακό, βελτιώνει κατά πολύ (κατά 135%) την απόδοση της GPS κεραίας, γεγονός που επιλύει τα προβληματικά σημεία της εξισορρόπησης της ακρίβειας θέσης και του συμπαγούς σχεδιασμού, και επιτυγχάνει ακριβή καταγραφή της θέσης χωρίς απόκλιση στην πορεία.


Αεροδυναμικός σχεδιασμός για μια βελτιωμένη εμπειρία

Το HUAWEI WATCH GT Runner είναι φτιαγμένο από ελαφριά υλικά, για παράδειγμα το «σώμα» του ρολογιού είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικές πολυμερείς ίνες, γι’ αυτό και ζυγίζει ελάχιστα και ταυτόχρονα είναι άνετο. Συνδυάζεται, δε, με μια κεραμική, πολύ ελαφριά στεφάνη και αεροδυναμικό, από ένα κράμα τιτανίου watch crown. Το ρολόι στο σύνολό του ζυγίζει μόλις 38,5 γραμμάρια, άρα οι δρομείς σχεδόν δεν το αισθάνονται στον καρπό τους όταν τρέχουν. Η λωρίδα, από την άλλη, είναι φτιαγμένη από αντιβακτηριδιακή σιλικόνη και αντέχει στο νερό, συνεπώς οι αθλητές δε χρειάζεται να ανησυχούν ούτε για τον ιδρώτα ούτε για τυχόν βρωμιές κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Τέλος, κάθε χρήστης μπορεί να εξατομικεύσει την οθόνη του ρολογιού του ανάλογα με τις ανάγκες του, δηλαδή προσθέτοντας ή αφαιρώντας ό,τι είναι περισσότερο ή λιγότερο χρήσιμο, αντίστοιχα για εκείνους.


Ένα ρολόι, πολλές μέρες αντοχής

Το απόλυτο smartwatch για δρομείς θα ήταν αδύνατον να μη διαθέτει την απόλυτη μπαταρία. Έως και 14 ημέρες διάρκεια ζωής σε smart mode κι όταν η χρήση του smartwatch είναι σε συνηθισμένα επίπεδα, και έως 8 ημέρες με υπερβολική χρήση, το HUAWEI WATCH GT Runner δεν πρόκειται να σε προδώσει.

To HUAWEI WATCH GT Runner διαθέτει ένα ενσωματωμένο υψομετρικό βαρόμετρο, ενισχύοντας τη δυνατότητα προσανατολισμού, άρα εξασφαλίζοντας έτσι μια ασφαλή πλοήγηση στον δρομέα. Η μουσική διασκέδαση είναι ένα ακόμη στοιχείο αυτού του νέου smartwatch, αφού ο χρήστης μπορεί να ακούσει τα αγαπημένα του τραγούδια είτε μέσω ακουστικών είτε μέσω κάποιου ηχείου, διαλέγοντας από μια λίστα έως και 500 κομματιών, αφού ο αποθηκευτικός χώρος είναι πολύ μεγάλος και δεν αποτελεί πρόβλημα. Βέβαια, στα χαρακτηριστικά του HUAWEI WATCH GT Runner συμπεριλαμβάνεται ο ολοήμερος έλεγχος της υγείας του χρήστη, όπως η παρακολούθηση των καρδιακών παλμών.

Με πάνω από 30 εξωτερικές εφαρμογές, όπως οι Adidas Runtastic, Fifty, Health Sync, για να αναφέρουμε λίγες μόνο, το HUAWEI GT Runner καλύπτει κάθε όψη της ζωής του χρήστη και όχι μόνο το αθλητικό κομμάτι ή το κομμάτι της υγείας (π.χ. στις διαθέσιμες εφαρμογές υπάρχουν ορισμένες σχετικές με το ταξίδι, τo gaming, τη διασκέδαση). Μάλιστα, τους επόμενους μήνες αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών.


Συμβατότητα με Android και iOS

To HUAWEI Watch GT Runner είναι απολύτως συμβατό με οποιαδήποτε Android ή iOS συσκευή ώστε να παρέχει την πιο άνετη εμπειρία χρήστη σε κάθε περιβάλλον λογισμικού. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι χρήστες είναι να «κατεβάσουν» την εφαρμογή HUAWEI Health App και μετά είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιήσουν όλα τα εργαλεία ελέγχου της υγείας και της φυσικής τους κατάστασης, συμπεριλαμβανομένου του ήδη γνωστού, Healthy Living Shamrock.

HUAWEI WATCH GT RUNNER: “Εσύ Τρέχεις και το Ρολόι σου Δουλεύει”!



Το HUAWEI WATCH GT Runner είναι διαθέσιμο από όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας και στο huaweistore.gr από 14 Μαρτίου διατίθεται με δώρο τα ακουστικά Freebuds 4i Silver έως τις 3/4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ