SHOPPING

Φτιάξε τον καλύτερο καφέ στο σπίτι σου

Φτιάξε τον καλύτερο καφέ στο σπίτι σου

Αγόρασε μία νέα καφετιέρα είτε για κάψουλες, είτε για αλεσμένο καφέ και απόλαυσε τον έτσι ακριβώς όπως τον θες μέσα στο σπίτι σου.

Ναι, δε χωρά αμφιβολία ότι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσεις έναν καφέ είναι παρέα με τους ανθρώπους που αγαπάς σε κάποια καφετέρια. Αλλά, κανείς δε λέει όχι σε ένα καλό καφεδάκι στον καναπέ ή στο μπαλκόνι του.

Για ΄να πετύχεις το αποτέλεσμα που θες δε θέλει κόπο, αλλά μία καλή καφετιέρα και καλή ποιότητα καφέ. Για το δεύτερο εξαρτάται από το γούστο και τις οικονομικές δυνατότητες του καθενός.

Η shopping list του Sport24 είναι εδώ για το πρώτο. Σε αυτό το άρθρο θα βρεις προτάσεις για καφετιέρες τόσο για αλεσμένο καφέ όσο και για κάψουλες που θα καλύψουν τις ανάγκες σου.


Φτιάξε τον καλύτερο καφέ στο σπίτι σου

KRUPS Nespresso Essenza Mini Αρχική τιμή: 84.90€ / Με έκπτωση: 70.98€

Η Nespresso δημιούργησε την πιο απλή και κομψή μηχανή μικρού μεγέθους, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στη γεύση. Η καφετιέρα Essenza Mini προσφέρει 2 προγραμματιζόμενα μεγέθη φλιτζανιού (Espresso και Lungo) ενώ συνδυάζει την ευκολία στη χρήση με την όμορφη σχεδίασή της και την ασυναγώνιστη ποιότητα για την παρασκευή τέλειου καφέ, κάθε φορά.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ



Φτιάξε τον καλύτερο καφέ στο σπίτι σου

TERMOZETA ES/KAF/74585 Τιμή: 59.90€

Το πρωτοποριακού σχεδιασμού μοντέλο ΤΕΚΝΑ 20bar συνδυάζει την πρακτικότητα της προκαθορισμένης δόσης (κάψουλα), με 5 αυθεντικές ποικιλίες καφέ Made in Italy απο εκλεχτά χαρμάνια , με την μοναδική επίδοση μιας αυτόματης μηχανής για κάθε απαιτητικό επαγγελματία ή καταναλωτή.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ



Φτιάξε τον καλύτερο καφέ στο σπίτι σου

Gaggia GranGaggia Prestige Αρχική τιμή: € 229.00 / Με έκπτωση: € 129.00

Η Gran Gaggia Prestige σου προσφέρει το πάθος του παραδοσιακού τρόπου προετοιμασίας σε μια μικρή και κομψή μηχανή για αλεσμένο καφέ ή παστίλια ESE, έτσι ώστε να απολαμβάνεις κάθε μέρα έναν τέλειο ιταλικό espresso.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ



Φτιάξε τον καλύτερο καφέ στο σπίτι σου

ARIETE 1318 Moderna Espresso Maker με Μύλο Άλεσης Αρχική τιμή: 249€ / Με έκπτωση: 169€

Η μηχανή Ariete Moderna Espresso Maker συνδυάζει αρμονικά τη σπουδαία λειτουργία παρασκευής καφέ με το θελκτικό και προσεγμένο design. Με πίεση 15 bar, ανοξείδωτα φίλτρα για μία ή δύο κούπες και ενσωματωμένο μύλο άλεσης κόκκων, είναι ιδανική για να δημιουργήσεις για ‘σένα και τους καλεσμένους τον καφέ που τόσο έχετε ανάγκη –από εξαιρετικά δυνατούς espresso μέχρι γευστικούς cappuccino με κρεμώδη υφή.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ



Φτιάξε τον καλύτερο καφέ στο σπίτι σου

ILLY Francis X 7.1 White Τιμή: 149€

Η απόλυτη ευκολία χρήσης, το απόλυτο αποτέλεσμα. Οι μεγάλοι barista αναζητούν τα μυστικά του τέλειου espresso μια ολόκληρη ζωή. Εσείς απλώς πατάτε το φωτεινό κουμπί της X7.1, και σε δευτερόλεπτα όλα τα μυστικά του τέλειου καφέ ρέουν κατευθείαν στο φλιτζάνι σας.IPERτερεί σε τεχνολογία κάψουλας.H Francis X7.1 είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις πρωτοποριακές κάψουλες iperespresso.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ



Φτιάξε τον καλύτερο καφέ στο σπίτι σου

DELONGHI MAGNIFICA ESAM 3200.S Tιμή: €398.99

Compact Fully Automatic Μηχανή Espresso Cappuccino MAGNIFICA ESAM 3200S De'Longhi. Επιλέξτε την ποσότητα του καφέ σας καθώς και την ενταση στη γεύση και το άρωμα. Εξοπλισμένη με ακροφύσιο ατμού για να παρασκευάζετε αφρόγαλα για Cappuccino καθώς και βάση θέρμανσης φλιτζανιών για διατήρηση θερμοκρασίας στον καφέ.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ



Φτιάξε τον καλύτερο καφέ στο σπίτι σου

SIEMENS EQ.300 Tιμή: €499

Ενεργοποιήστε τη συσκευή και απολαύστε τον καφέ που επιθυμείτε! Η επιφάνεια χειρισμού coffeeDirect καθιστά αυτή την πλήρως αυτόματη espresso μηχανή της Siemens απίστευτα εύκολη στη χρήση. Όλες οι επιλογές είναι ορατές στην οθόνη και μπορούν να επιλεχθούν άνετα με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ



Φτιάξε τον καλύτερο καφέ στο σπίτι σου


DELONGHI EΤAM 29 660 SB AUTENTICA Tιμή: €708.99

Η Autentica ενσωματώνει το σύνολο των λειτουργιών των αυτόματων μηχανών espresso της Delonghi, προσφέροντας ωστόσο στους καταναλωτές και αυτό το «κάτι παραπάνω» που για χρόνια αναζητούσαν. Τι είναι αυτό; Μα φυσικά ο υπέροχος cappuccino με το πλούσιο, πυκνό αφρόγαλα που σερβίρεται πάντοτε στην ιδανική θερμοκρασία.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ



Δείτε όλες τις καφετιέρες, τις κάψουλες και όλα όσα μπορείτε να χρειαστείτε πατώντας εδώ.

TAGS SHOPPING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ