MARKET

Φτιάξε το δικό σου γήπεδο στο σπίτι με έναν βιντεοπροβολέα

Φτιάξε το δικό σου γήπεδο στο σπίτι με έναν βιντεοπροβολέα

Οι ποδοσφαιρικές βραδιές αποκτούν άλλο νόημα με έναν βιντεοπροβολέα της Epson και εικόνα που φτάνει έως και τις 386 ίντσες.

Το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό για όλους εμάς που αγαπάμε τον αθλητισμό. Λίγο το Euro2020 και τα συναρπαστικά ματς που το συνοδεύουν, λίγο οι Ολυμπιακοί Αγώνες που ακολουθούν στη συνέχεια, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για «φτιάξουμε» ένα γήπεδο μέσα στο σπίτι, προκειμένου να παρακολουθήσουμε τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως ακριβώς τους αξίζουν.

Φτιάξε το δικό σου γήπεδο στο σπίτι με έναν βιντεοπροβολέα

Για να γίνει αυτό, το πρώτο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι μια καλή οθόνη, η οποία να μας επιτρέπει να βλέπουμε σε υψηλή ευκρίνεια όλα όσα συμβαίνουν εντός γηπέδου. Γιατί, όμως, να περιοριζόμαστε στις ίντσες μιας απλής τηλεόρασης και να μην περάσουμε στο επόμενο επίπεδο, επιλέγοντας έναν βιντεοπροβολέα; Ίσως να μην το είχες σκεφτεί καν, αλλά ένας βιντεοπροβολέας μπορεί εύκολα να εκτοξεύσει την εμπειρία προβολής ενός αγώνα στο σπίτι.

Η Epson, η κορυφαία εταιρεία κατασκευής βιντεοπροβολέων, διαθέτει πολλές επιλογές για όλα τα γούστα, οι οποίες είναι δεδομένο πως θα σε κάνουν να «κολλήσεις». Πιο συγκεκριμένα, ο βιντεοπροβολέας EH-TW740 FULL HD με φωτεινότητα 3.300 lumen, προσφέρει καλή σχέση ποιότητας τιμής, ενώ διαθέτει μια σειρά απαραίτητων χαρακτηριστικών και μεγάλης διάρκειας ζωής λάμπα, που προσφέρει ψυχαγωγία έως και 18 χρόνια.

Φτιάξε το δικό σου γήπεδο στο σπίτι με έναν βιντεοπροβολέα

Η εικόνα που παράγει ο βιντεοπροβολέας της Epson φτάνει έως και τις 386 ίντσες, προσφέροντας ρεαλιστική εικόνα, ενώ η τεχνολογία 3 LCD παρέχει τρεις φορές πιο φωτεινή εικόνα σε σχέση με ανταγωνιστικά προϊόντα. Είναι λογικό, όμως, να έχεις απορίες και για πιο πρακτικά ζητήματα, όπως για παράδειγμα για το πώς συνδέεται ή το πόσο δύσκολος είναι στη χρήση του. Η απάντηση εδώ είναι πως ένας βιντεοπροβολέας είναι το ίδιο απλός, ή και περισσότερο, όπως μια τηλεόραση. Ο συγκεκριμένος εγκαθίσταται απλά και γρήγορα, ενώ διαθέτει λειτουργίες, όπως διόρθωση Keystone, για την εύκολη ρύθμιση της εικόνας.


Παράλληλα, διαθέτει δύο θύρες HDMI για σύνδεση συσκευών αναπαραγωγής DVD, παιχνιδομηχανών και άλλων συσκευών. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι μπορείς να απολαύσεις σε μεγάλη ανάλυση τις αγαπημένες σας ταινίες με φίλους και συγγενείς ή ακόμη και να «λιώσεις» παίζοντας video games για ώρες, νιώθοντας πως είσαι κι εσύ μέρος του παιχνιδιού. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η τεχνολογία 3LCD της Epson προσφέρει καθαρή εικόνα, χωρίς το φαινόμενο «Rainbow Effect», που συνήθως επηρεάζει τους βιντεοπροβολείς τεχνολογίας DLP μονού chip.


Κέρδισε έναν βιντεοπροβολέα Epson

Τι θα έλεγες τώρα να έκανες δικό σου έναν τέτοιο φανταστικό βιντεοπροβολέα; Το SPORT24 και η Epson σου δίνουν αυτή τη δυνατότητα, ενόψει του τελικού του Euro2020. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή στον σχετικό διαγωνισμό στο Instagram. Η κλήρωση του τυχερού νικητή θα γίνει στις 11 Ιουλίου, τη βραδιά του μεγάλου τελικού που θα προβληθεί στο μεγαλύτερο αθλητικό event, στο Varkiza Resort.

Ακολουθήστε την Epson στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ