MARKET

Ένα τηλεπαιχνίδι για το Final 4, που δεν μοιάζει με κανένα άλλο!

Ένα τηλεπαιχνίδι για το Final 4, που δεν μοιάζει με κανένα άλλο!

Το «FINAL 4 Quiz» της bwin δεν μοιάζει με κανένα άλλο, καθώς Πρίντεζης, Παπανικολάου, Σλούκας και Βεζένκοφ έδωσαν πραγματικό ρεσιτάλ, με τον μεγάλο νικητή να… απειλεί ευθέως τον μεγάλο ηττημένο.

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε, το Βελιγράδι «κοκκινίζει» και η EuroLeague είναι έτοιμη να υποδεχθεί το μεγαλύτερο μπασκετικό ραντεβού της χρονιάς. Μια διοργάνωση με τεράστια ιστορία, ένα τουρνουά με απίθανους πρωταγωνιστές και ομάδες που έγραψαν τις δικές τους λαμπρές σελίδες στην ιστορία του αθλήματος.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, άφησαν για λίγο στην άκρη τα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα, και βρέθηκαν στο παρκέ έτοιμοι να νικήσουν… το τέρας! Ναι, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Σλούκας και Βεζένκοφ τέσταραν τις γνώσεις τους στο απόλυτο «τηλεπαιχνίδι» του Final 4!



Το «FINAL 4 Quiz» της bwin αποδείχθηκε συναρπαστικό, η αγωνία χτύπησε κόκκινο και στο τέλος, ο μεγάλος νικητής… απείλησε ευθέως τον μεγάλο χαμένο!

Υπήρξαν εκπλήξεις; Κέρδισαν οι παλιοί με τις γνώσεις τους; Πήρε ακόμα ένα βραβείο ο Σάσα Βεζένκοφ; Εδωσε ο Κώστας Σλούκας την απάντηση της τελευταίας στιγμής; Ποιος κατέκτησε την κούπα του «FINAL 4 Quiz» της bwin;

Οι τέσσερις μονομάχοι βρέθηκαν στη θέση τους, το «τέρας» τους άγχωσε, ο χρόνος άρχισε να κυλά και οι ερωτήσεις δεν ήταν τόσο εύκολες. Για να φτάσουν στην κορυφή, έπρεπε να δώσουν τέσσερις απαντήσεις. Αρκούσε μόνο η γνώση ή ήθελε και τύχη; Τι παιχνίδια έπαιξε η μνήμη; Μαξιλαράκια, τηλέφωνα, 50-50 και βοήθεια… συμπαικτών δεν ήταν στο πλάνο. Οι τέσσερις τους απέναντι στον χρόνο.

Κι αν στη φετινή EuroLeague οι Πειραιώτες έκαναν τα δύσκολα να μοιάζουν εύκολα, το απόλυτο «τηλεπαιχνίδι» του Final 4 τους άγχωσε για τα καλά! Μάκαντου, Γκάλης, Σπανούλης, Κούκοτς έπεσαν στο τραπέζι των ερωτήσεων και οι «ερυθρόλευκοι» στριμώχτηκαν αρκετά.

Ο παίκτης είχε δικαίωμα να σταματήσει οποιαδήποτε στιγμή, αφού πρώτα άκουγε την επόμενη ερώτηση. Δεν το έκανε κανείς τους, διψούσαν για τις απαντήσεις, εξάλλου η EuroLeague τους έχει καθηλώσει όλα αυτά τα χρόνια.

Μόνο ένας είχε την ψυχραιμία, το καθαρό μυαλό να… ευστοχήσει στα πάντα και να κερδίσει το «FINAL 4 Quiz» του Μεγάλου Χορηγού της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Δεν έμεινε όμως στην αποθέωση και στα συγχαρητήρια, έστειλε το δικό του μήνυμα σε έναν άλλο μονομάχο. Θα ζητήσει ρεβάνς ο τελευταίος;


21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ