MARKET

Δημιούργησε την απόλυτη playlist παρέα με το αρμονικό Δεκαράκι Ροδίτη

Δημιούργησε την απόλυτη playlist παρέα με το αρμονικό Δεκαράκι Ροδίτη

Η πρώτη οικογένεια μονοποικιλιακών αποσταγμάτων σε καλεί να λάβεις μέρος σε μια ενέργεια γεμάτη μουσική και αναμνήσεις.

Η γεύση και τα αρώματα, άλλωστε, από το αγαπημένο σου τσίπουρο ξυπνάνε μνήμες που ανυπομονείς να ξαναζήσεις. Μπορεί τη φετινή χρονιά να μην κατάφερες να απολαύσεις -ακόμα- το αγαπημένο σου απόσταγμα έτσι ακριβώς όπως ονειρευόσουν, όμως, όποτε απολάμβανες το δικό σου Δεκαράκι πάντα από πίσω έπαιζε η αγαπημένη σου μουσική.

Hψηφοφορία για το αρμονικό Δεκαράκι της οικογένειας, τον Ροδίτη έχει ανοίξει! Το Δεκαράκι Ροδίτης, ξεχωρίζει για τα διακριτικά και ισορροπημένα αρώματά του που θυμίζουν μέλι & λεμόνι, ενώ πίνεται δροσερό, στους 10°C. Εσύ που ξέρεις, συνδυάζεις την στρογγυλή, γεμάτη μαλακή γεύση του με κάθε φύσεως μεζέ όπως τηγανητά, μαριναρισμένα θαλασσινά, ελαφριές σαλάτες, αλοιφές, καθώς και με φίνα ψητά της ώρας.

Μια γουλιά από Δεκαράκι Ροδίτη σε μεταφέρει νοητά σε μια βραδιά που επισκέφτηκες εκείνο το παραδοσιακό τσιπουράδικο με τους κολλητούς από το χωριό και θυμηθήκατε τα ανέμελα καλοκαίρια πίσω στον τόπο σας, σε εκείνα τα Κυριακάτικα καλοκαίρια που μαζευόσασταν με τους κουμπάρους για barbeque και ετοιμάζατε τα πρώτα μεζεδάκια, σε μια βραδιά που είδες τον καλύτερο αγώνα της ζωής σου παρέα με τα φιλαράκια και σου δίνει τη δύναμη να ελπίζεις ότι αυτές οι μέρες θα ξανάρθουν σύντομα. Είναι το τσίπουρο που όταν το γεύεσαι θέλεις να ακούς το μπουζούκι να «κλαίει», νότες από τραγούδια ρεμπέτικα και παραδοσιακά όπως η Ρόζα (Μητροπάνος), Στα είπα όλα (Μάλαμας), Ξένος για σένανε και εχθρός (Νταλάρας).

Μπορεί οι ιδιαίτερες συνθήκες να σε περιορίζουν από το να το απολαύσεις όπως ακριβώς θέλεις, όμως τώρα έχεις την δική σου «συντροφιά», τη μουσική σου και να η ευκαιρία να διαμορφώσεις την απόλυτη μουσική λίστα. Επισκέψου ταsocial media του Δεκαράκι, σε facebook και Instagram,επίλεξε μέσα από μουσικά δίπολα το αγαπημένο σου τραγούδι και διεκδίκησε μια συνδρομή στο Spotify.

Βάλε σε ένα ποτήρι Δεκαράκι Ροδίτη, για να μπεις στο κατάλληλο mood, άκουσε, ψήφισε και καλή επιτυχία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ