ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Η Μαρία Κωνσταντάκη θα περπατήσει 210 χιλιόμετρα σε 5 μέρες για καλό σκοπό

Η Μαρία Κωνσταντάκη θα περπατήσει 210 χιλιόμετρα σε 5 μέρες για καλό σκοπό
SPORT24

Η Μαρία Κωνσταντάκη προετοιμάζεται για τους μαραθώνιους των 210 χιλιομέτρων, αφού θα περπατήσει 5 μαραθωνίους μέσα σε 5 μέρες για να βοηθήσει το έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιώνμε Καρκίνο "ΦΛΟΓΑ".

Η Μαρία Κωνσταντάκη, ραδιοφωνική παραγωγός του easy 97,2 στην πρωινή εκπομπή «EASY BREAKFAST», έχει βάλει ίσως.. τον μεγαλύτερο στόχο της ζωής της για το 2021! Να στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της το έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Καρκίνο “ΦΛΟΓΑ”! Για τον σκοπό αυτό θα περπατήσει 5 μαραθώνιους μέσα σε 5 ημέρες, 42 χιλιόμετρα την ημέρα, συνολικά 210 χιλιόμετρα, από τις 18 μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου.

Η προετοιμασία για έναν μαραθώνιο δρόμο είναι μια διαδικασία χρονοβόρα και χρειάζεται οργάνωση και πρόγραμμα για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της ψυχολογίας του αθλητή. Έχοντας στο πλευρό της ειδικούς επιστήμονες όπως τον Αλέξανδρο Πατατούκα, personal trainer και ιδιοκτήτη του The Shape Makers και τον Χάρη Γεωργακάκη, κλινικό διαιτολόγο - διατροφολόγο, η προετοιμασία της Μαρίας Κωνσταντάκη έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό με ιατρικά τσεκ-απ, καθημερινές προπονήσεις, πρόγραμμα ενδυνάμωσης αλλά και ανάλογη διατροφή.

Καλεσμένη σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Το Πρωινό», η Μαρία μίλησε για την ενέργεια και τη ζήτησε από τους τηλεθεατές την στήριξή τους με μια κλήση στο 19813* για την «Φλόγα».

Το ραδιοφωνικό της «ταίρι» από την πρωινή εκπομπή easy breakfast, Στάθης Χριστοφορίδης , την εμψυχώνει καθημερινά, παρέα με όλη την ομάδα του easy 972 που φροντίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για τον επερχόμενο μαραθώνιο. Στο πλευρό της βρίσκονται και πολλοί φίλοι και συνεργάτες που παρακινούν καθημερινά τον κόσμο, μέσα από τις προσωπικές τους σελίδες στα social media, να ενισχύσουν το έργο της «Φλόγας».

Η παγκοσμίου φήμης εταιρία, καινοτόμων αθλητικών ειδών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ «Under Armour» μένοντας πάντα πιστή στις αξίες της, στηρίζει την προσπάθεια της Μαρίας Κωνσταντάκη στο δύσκολο αυτό έργο της με στόχο την οικονομική ενίσχυση της «Φλόγας»

Στηρίζουμε όλοι την προσπάθεια της Μαρίας καλώντας στο 19813. #stirizotinmaria

Κόστος από σταθερό €2,60 και από κινητό €2,48. Για κλήσεις από κινητό, χρεώνεστε επιπλέον τα τέλη του παρόχου κινητής τηλεφωνίας.

easy 97.2, ο σταθμός που σε χαλαρώνει

Άκου τον easy 97. online ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store & Google Play

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ