LIFESTYLE

Το SPORT24 και η Heineken σε καλούν σε ένα μοναδικό event για τον τελικό του Euro 2020 στη Βάρκιζα

Το SPORT24 και η Heineken σε καλούν σε ένα μοναδικό event για τον τελικό του Euro 2020 στη Βάρκιζα

Το SPORT24 παρέα με την Heineken, τον επίσημο χορηγό μπίρας του Euro 2020 γιορτάζουν τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης με ένα μοναδικό event στο Varkiza Resort. Δες τι πρέπει να κάνεις για να δηλώσεις συμμετοχή.

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο event του SPORT24 στο Varkiza Resort ξεκίνησε! Το κορυφαίο αθλητικό site στην Ελλάδα, παρέα με τη Heineken, τον επίσημο χορηγό μπίρας του Euro 2020 γιορτάζουν τον τελικό της διοργάνωσης και καλούν τους αναγνώστες να δώσουν το ‘παρών’ στη Βάρκιζα για μια διασκεδαστική βραδιά με πολλή κουβέντα, μπάλα, φαγητό και φυσικά την αγαπημένη μας Heineken.

Την Κυριακή 11 Ιουλίου, το Varkiza Resort ανοίγει τις πόρτες του από τις 19:00 για να υποδεχθεί 50 αναγνώστες μαζί με τους φίλους τους (σύνολο 100 άτομα) και να τους χαρίσει μια μοναδική εμπειρία παρέα με τη Heineken. Οι τυχεροί αναγνώστες που θα βρεθούν στην Βάρκιζα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε γιγαντοθόνη δίπλα στη θάλασσα και παρέα με τη δημοσιογραφική ομάδα του SPORT24 τον μεγάλο τελικό του Euro 2020. Και τι ταιριάζει απόλυτα σε μια βραδιά μπάλας; Φαγητό και μπίρα. Θα έχουμε και από τα δύο.

Όλοι όσοι θα βρεθούν στο Varkiza Resort θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν υποβληθεί σε self test και να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση αρνητικού self test μπαίνοντας στην παραλία.

Το SPORT24 και η Heineken σε καλούν σε ένα μοναδικό event για τον τελικό του Euro 2020 στη Βάρκιζα


Η Heineken στο event του SPORT24

Επειδή, λοιπόν, μπάλα χωρίς φαγητό και μπίρα δεν γίνεται, οι καλεσμένοι μας στο Varkiza Resort θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον μεγάλο τελικό του Euro 2020 σε γιγαντοοθόνη δίπλα στη θάλασσα, παρέα με τη Heineken. Η αγαπημένη μπίρα θα έχει το δικό της bar δίπλα στον χώρο όπου θα γίνεται η προβολή του τελικού και από εκεί θα μπορούν οι 100 αναγνώστες του SPORT24 που θα κερδίσουν τη θέση τους στο event να προμηθευτούν τα προϊόντα που αναλογούν στον καθένα.

Αν θέλεις να είσαι εσύ ένας από τους 50 τυχερούς που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση και θα δουν σε γιγαντοοθόνη δίπλα στη θάλασσα παρέα με τη συντακτική ομάδα του SPORT24 τον μεγάλο τελικό του Euro 2020, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ