LIFESTYLE

Το Champions League επιστρέφει στο House Twenty Four και σε θέλουμε εκεί

Το Champions League επιστρέφει στο House Twenty Four και σε θέλουμε εκεί

Για πέντε μοναδικές βραδιές, στο Σπίτι της 24 MEDIA χτυπά και φέτος η "καρδιά" του Champions League. Το ULTREX σε καλεί να γίνεις ένα με τη δημοσιογραφική ομάδα του SPORT 24.

Το Σπίτι της 24 MEDIA είναι για άλλη μια χρονιά το επίκεντρο του Champions League! Για 5 μοναδικές βραδιές το SPORT 24 παρακολουθεί τα πιο κρίσιμα ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης από τον καναπέ του House Twenty Four και από εκεί παράγει όλο το ειδησεογραφικό περιεχόμενο που χρειάζεται το site. Σε αυτό χρειάζεται τη συμμετοχή των αναγνωστών του. Τη δική σου συμμετοχή.

Τι θα γίνεται στο Σπίτι; Ένας δημοσιογράφος του SPORT 24 θα βρίσκεται εκεί παρέα με το αγαπημένο και πάντα κοντά στα αθλητικά γεγονότα Ultrex, δημιουργώντας το τέλειο σκηνικό για μια βραδιά μπάλας. Τι περιλαμβάνει το σκηνικό αυτό; Απλά αλλά αγαπημένα «συστατικά»: ένα άνετο σκηνικό, μια μεγάλη τηλεόραση, φαγητό, πολύ καλή παρέα και το σημαντικότερο. Αθλητική ενημέρωση.

Γι’ αυτό το τελευταίο, το SPORT 24 ζητά τη συμμετοχή των αναγνωστών του. Κι αυτό γιατί σε αυτά τα τόσο σημαντικά βράδια του Champions League αποφασίσαμε να δώσουμε την ευκαιρία και στους αναγνώστες μας να γίνουν μέρος της ομάδας. Και με το δικό τους τρόπο να συμμετέχουν και εκείνοι στο όμορφο περιεχόμενο που θα ετοιμάσουμε για αυτά τα παιχνίδια. Δεν σε καλούμε λοιπόν να δεις απλά μπάλα μαζί μας. Σε καλούμε να συμμετέχεις σε μια παραγωγή του SPORT 24, τηρώντας μαζί μας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (μπορείς να τα βρεις αναλυτικά παρακάτω στο κείμενο) τα οποία χρησιμοποιούμε σε κάθε παραγωγή της 24 MEDIA.

"Σύμμαχος" του κορυφαίου αθλητικού site σε όλο αυτό είναι φυσικά το Ultrex, το σαμπουάν που αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση. Και το οποίο έχει φροντίσει αυτές οι βραδιές να σου μείνουν αξέχαστες.

Πιο συγκεκριμένα, οι βραδιές Champions League στο House Twenty Four θα είναι οι παρακάτω:

  • 6 Απριλίου - 1η ημέρα των πρώτων αγώνων των προημιτελικών για το παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ
  • 14 Απριλίου - 2η ημέρα των δεύτερων αγώνων των προημιτελικών για τη ρεβάνς στο Λίβερπουλ
  • 28 Απριλίου - 2η ημέρα των πρώτων αγώνων των ημιτελικών
  • 5 Μαΐου - 2η ημέρα των δεύτερων αγώνων των ημιτελικών
  • 29 Μαΐου – Ο μεγάλος τελικός

Αν θες, λοιπόν, να είσαι ένας από τους αναγνώστες που θα βρεθούν στο Σπίτι της 24 MEDIA και θα συμμετέχουν στις βραδιές Champions League,το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα, σημειώνοντας την αντίστοιχη ημερομηνία για την οποία ενδιαφέρεσαι.

Τα μέτρα προστασίας

Με στόχο να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των αναγνωστών μας και των ανθρώπων της 24 MEDIA, στις βραδιές Champions League στο House Twenty Four θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Πριν από την είσοδό τους στον χώρο, οι αναγνώστες καθώς και όλοι οι παρευρισκόμενοι στον χώρο θα υποβληθούν σε rapid tests για τον COVID-19. Η χρήση της μάσκας θα είναι σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς υποχρεωτική, ενώ στον χώρο θα υπάρχουν αντισηπτικά.

Οι νικητές της κλήρωσης, θα ενημερώνονται τηλεφωνικά μιά ημέρα πριν την παρουσία τους στο House Twenty Four και θα απαντούν υποχρεωτικά σε ένα ερωτηματολόγιο ασφαλείας, ενώ θα ενημερώνονται για όλα τα απαραίτητα μέτρα που θα τηρηθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ