LIFESTYLE

Στο σημερινό ντέρμπι "Γερμανία Ισπανία" δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε

Στο σημερινό ντέρμπι "Γερμανία Ισπανία" δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε

Τα δύο φαβορί του πέμπτου ομίλου τίθενται αντιμέτωπα και μπορεί να μην ξέρουμε τι θα δούμε, αλλά τουλάχιστον ξέρουμε τι θα περιμένουμε όσον αφορά στο φαγητό μας: KFC από efood!

Η ώρα της δεύτερης αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου έφτασε. Τα ματς είναι κομβικά, το σημείο κρίσιμο και σιγά σιγά το τοπίο θα αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Σήμερα, ένα είναι το ματς που δεν πρέπει για κανέναν λόγο να χάσεις.

Γερμανία εναντίον Ισπανίας. Ο ορισμός του πιο "δεν χάνεται " ματς του Μουντιάλ. Η φούρια ρόχα του Λουίς Ενρίκε που έριξε επτά στην Κόστα Ρίκα απέναντι στη Γερμανία που γνώρισε σοκαριστική ήττα με ανατροπή από την Ιαπωνία.

Μπούσκετς, Πέδρι και Γκάβι απέναντι σε Γκιντογκάν, Κίμιχ και Μουσιάλα, σε αγώνα που οι Γερμανοί βρίσκονται να παίζουν για τη ζωή τους από τη 2η κιόλας αγωνιστική.

Δύσκολο να φανταστείς τη Γερμανία να μένει έξω από τον όμιλο για δεύτερο συνεχόμενο Μουντιάλ. Όμως έχουμε ήδη δει κοτζάμ Ιταλία να μένει έξω από δύο σερί Παγκόσμια Κύπελλα, παρότι ενδιάμεσα πήρε το Euro.

Στο σημερινό ντέρμπι "Γερμανία Ισπανία" δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε

Σε αυτό τον αγώνα τα πάντα μπορούν να συμβούν, αυτή είναι η μοναδική βεβαιότητα. Σασπένς υπάρχει, το υπέρ-ματς το έχεις, οπότε, τα βήματα είναι απλά:

Φώναξε την παρέα σπίτι, μπες στο efood επίλεξε το φίλτρο “Foodball party deals” και βρες το Football Fiesta Deals στα KFC με 1 New Bucket, 4 Classic Burgers & 2 large fries 15€ φθηνότερα.

Γιατί το efood έχει προνοήσει για σένα και τους φίλους σου και με το νέο φίλτρο μπορείς να επιλέξεις τα deals και τις προσφορές που ταιριάζουν σε σένα και την παρέα και να παραγγείλεις αυτό ακριβώς που ζητάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ