LIFESTYLE

Ο καλύτερος τρόπος γυμναστικής στο σπίτι

Ο καλύτερος τρόπος γυμναστικής στο σπίτι

Η X-Fit σου προσφέρει τη δυνατότητα για γυμναστική στο σπίτι μέσα από μια πλούσια γκάμα διαδρόμων.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η αερόβια άσκηση κάνει καλό στο σώμα και στην ψυχική ισορροπία. Είναι πολύ πιθανό όμως να μην υπάρχει η δυνατότητα για άσκηση στο ύπαιθρο, ή τουλάχιστον όχι με τη συχνότητα που απαιτείται για να λάβουμε τα μέγιστα οφέλη. Ανατρεπτικοί παράγοντες όπως ο καιρός, υπερβολική ζέστη, βροχή ή ακόμη και η έλλειψη χρόνου και διάθεσης για να βγαίνουμε συστηματικά εκτός σπιτιού, δεν πρέπει να μας στερεί την δυνατότητα να ασκούμαστε με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η X-Fit φέρνει το στάδιο, το πάρκο ή όποια διαδρομή θέλετε στο χώρο σας μέσα από μια πλούσια γκάμα διαδρόμων γυμναστικής.

Τεχνολογία αιχμής σε συνδυασμό με τα πλέον αξιόπιστα μοτέρ κίνησης

Τα υψηλά στάνταρ στην ποιότητα κατασκευής δίνουν την αίσθηση ασφάλειας που χρειάζεται ο κάθε ασκούμενος για να αποκτήσει το εισιτήριο για τα οφέλη και την ευεξία που χαρίζει η αερόβια άσκηση.

Ο καλύτερος τρόπος γυμναστικής στο σπίτι


Όταν μιλάμε για ασφάλεια, σίγουρα αναφερόμαστε στο αντικραδασμικό δάπεδο το οποίο παρέχει σταθερότητα και ασφάλεια στο περπάτημα ή το τρέξιμο, ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες.

Όλοι οι διάδρομοι X-FIT είναι εξοπλισμένοι με κορυφαία αντικραδασμικά συστήματα εξασφαλίζοντας μία ολοκληρωμένη προστασία στα γόνατα, τους αστραγάλους και τη μέση, κάνοντας έτσι τη γυμναστική όχι μόνο ασφαλή αλλά και πλήρως αποδοτική.

Και αφού απευθύνεται σε έναν προσωπικό χώρο, το θέμα της αισθητικής δεν θα μπορούσε παρά να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχεδίαση τους. Εργονομία με δυνατότητα αναδίπλωσης έτσι ώστε να δεσμεύει όσο το δυνατό λιγότερο χώρο
Από τα high end μοντέλα i-Run, Legend και Apollo μέχρι τουςAir, Hermes και 123 μπορείτε να βρείτε ακριβώς αυτό που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας, τις ανάγκες αλλά και… το πορτοφόλι σας.

Η X-treme stores δεν σταματά εδώ! Η after-sales εξυπηρέτηση, με άμεση επικοινωνία και εξειδικευμένο τμήμα service για όλα τα προϊόντα της X-Fit, δημιουργεί μια σχέση υπευθυνότητας και εμπιστοσύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ