BOX LIVE

Μεγάλες μάχες για την πρόκριση στους 16 με hot dog, το πιο ποδοσφαιρικό φαγητό

Μεγάλες μάχες για την πρόκριση στους 16 με hot dog, το πιο ποδοσφαιρικό φαγητό

Παντελής Βλαχόπουλος και Χρήστος Χατζηιωάννου βγήκαν live στο Instagram σχολίασαν τις μεγάλες μάχες της τρίτης αγωνιστικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μαζί με hot dog, το πιο ποδοσφαιρικό φαγητό.

Η φάση των ομίλων του Μουντιάλ 2022 μπαίνει στην τελική της ευθεία. Την Τρίτη (29/11) ξεκινάει η τρίτη αγωνιστική του τουρνουά, όπου θα οριστικοποιηθούν τα εισιτήρια για τη φάση των 16.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος με τον Χρήστο Χατζηιωάννου συζήτησαν στο Instagram live για τα δεδομένα των μεγάλων παιχνιδιών, τις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει, την Αγγλία και τον θαυματουργό Μέσι. Η κατάλληλη παρέα για τις ματσάρες που έρχονται είναι το πιο ποδοσφαιρικό φαγητό, τα hot dog.

Θες να είσαι έτοιμος, με το φαγητό στο χέρι, πριν από την έναρξη των αγώνων ή στο ημίχρονο. Το ΒΟΧ προσφέρει δυνατότητα Προγραμματισμού Παραγγελίας. (δυνατότητα επιλογής ημερομηνίας και ώρας παράδοσης της παραγγελίας όπου επιλέξεις)

Επιπλέον, το BOX σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ τρέχει έναν φοβερό διαγωνισμό. Απόλαυσε το ματς παρέα με το ΒΟΧ και μπες στο μεγάλο διαγωνισμό για 3 τηλεοράσεις SAMSUNG 55'' QLED 4K Smart TV και 10 κουπόνια BOX αξίας 50€ . Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να τα διεκδικήσεις είναι μπεις στο ΒΟΧ, να πατήσεις το κουμπί θέλω να πάρω μέρος και να παραγγείλεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου. Όσο περισσότερο παραγγέλνεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις!

Ραντεβού στο επόμενο Instagram live με νέες προτάσεις ενόψει των καυτών νοκ-άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 16:00!

TAGS BOX LIVE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ