LIFESTYLE

Μαζί με το match χρειάζεσαι και την κατάλληλη ψύξη για δροσιστική θέαση

Μαζί με το match χρειάζεσαι και την κατάλληλη ψύξη για δροσιστική θέαση

Οι φίλοι των σπορ κάθε είδους έχουν αναμφίβολα απολαύσει αγώνες σε αφθονία, και δη του ποδοσφαίρου.

Οι φίλοι των σπορ κάθε είδους έχουν αναμφίβολα απολαύσει αγώνες σε αφθονία, και δη του ποδοσφαίρου. Το ψυγείο δούλεψε πυρετωδώς και ετοιμάζεται για… υπερωρίες, καθώς ματς παίζονται σχεδόν κάθε μέρα και το καλοκαίρι αναμένεται «καυτό» ελέω Euro 2020, ενώ ακόμη αναμένονται ματς στο Champions League, Europa League, Euroleague και πολλές ακόμη διοργανώσεις.

Μια κρύα μπύρα, ένα δροσιστικό αναψυκτικό ή ένα (μεγάλο)μπολ παγωτό θα γίνει η καλύτερη παρέα πολλών για αρκετά βράδια κι έτσι είναι πολύ σημαντικό όλα να είναι πάντοτε στην κατάλληλη θερμοκρασία για να τα απολαμβάνεις. Η λύση είναι ένας ψυγείο καταψύκτης που δε σε περιορίζει ούτε στις ποσότητες, ούτε στις λειτουργίες, επιτρέποντάς σου να έχεις αυτό που θέλεις, διατηρημένο σωστά, ανά πάσα στιγμή. Με ποια ψυγεία καταψύκτες θα… πάρεις την καλύτερη θέση μέσα στην περιοχή;

Bosch KGV36VLEAS

Μαζί με το match χρειάζεσαι και την κατάλληλη ψύξη για δροσιστική θέαση


Μια έξοχη πρόταση για κάθε σπιτικό, το Bosch KGV36VLEAS προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα και κομψό σχεδιασμό, έτοιμο να ταιριάξει σε κάθε χώρο. Η μικτή χωρητικότητά του φτάνει τα 312 λίτρα κι έχει πλάτος 60 εκατοστά, δηλαδή συγκαταλέγεται στις λεπτές επιλογές και δεν καταλαμβάνει ιδιαίτερο χώρο. Ωστόσο, χωράει όλα όσα χρειάζεται μια οικογένεια και με το παραπάνω, χάρη στην έξυπνη διαρρύθμισή του. Τα προσαρμοζόμενα γυάλινα ράφια Easy Access καθιστούν εύκολη την αλλαγή διαρρύθμισης οποτεδήποτε για να χωρέσεις ακόμη και μεγάλες συσκευασίες. Προσφέρεται μαζί μπουκαλοθήκη για να τοποθετείς με ασφάλεια όλα σου τα μπουκάλια - μπύρας, νερού, αναψυκτικού ή οτιδήποτε άλλο- και τα φρούτα και λαχανικά τοποθετούνται σε ειδικό, γυάλινο συρτάρι στο κάτω μέρος του επάνω χώρου.

Αντίστοιχα ευρύχωρη είναι και η κατάψυξη, η οποία λειτουργεί με Super Cooling και αυξάνει την ψύξη όποτε την ανοίγεις για να τοποθετήσεις νέα πράγματα ώστε να μην αλλοιωθεί η υπάρχουσα ψύξη για όσα ήδη βρίσκονται εντός. Με τεχνολογία Low Frost, η διαδικασία αφαίρεσης πάγου γίνεται σπάνια ενώ παράλληλα ο ψυγειοκαταψύκτης δουλεύει ασταμάτητα, με χαμηλό θόρυβο και πάντα διατηρώντας ιδανικές θερμοκρασίες στα δύο μέρη.

Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA 1

Μαζί με το match χρειάζεσαι και την κατάλληλη ψύξη για δροσιστική θέαση


Εντυπωσιακός κι έτοιμος να χωρέσει… τα πάντα, ο ψυγειοκαταψύκτης Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA 1 είναι πρακτικός εντός κι εκτός. Ενσωματωμένη στην επάνω πόρτα βρίσκεται μια βρύση, που σου προσφέρει κρύο νερό χωρίς να ανοίξεις καν την πόρτα ή να θυμηθείς να γεμίσεις μπουκάλια. Φυσικά, με ασφάλεια για όλους καθώς διαθέτει ενσωματωμένα φίλτρα και αντιβακτηριδιακά συστήματα ώστε να μην έχεις αμφιβολίες για την ποιότητα του νερού. Έπειτα, οι εσωτερικοί του χώροι μπορούν να φιλοξενήσουν μικτά 487 λίτρα, με την εγγύηση πως όλα θα παραμένουν καλοδιατηρημένα χάρη στην τεχνολογία 6th Sense που ανιχνεύει και προσαρμόζει την ψύξη βάσει των περιεχομένων και ο αέρας κυκλοφορεί σε κάθε σημείο του θαλάμου ώστε όλα να ψύχονται ανεξάρτητα από τη θέση τους.

Στο τμήμα Activ 0°, τα νωπά κρέατα και τα ψάρια διατηρούνται ολόφρεσκα και πάντοτε έτοιμα για μαγείρεμα, καθώς η θερμοκρασία διατηρείται διαρκώς σταθερή. Παρομοίως, η κατάψυξη απαιτεί εξίσου μεγάλη προσοχή και δε θα χρειαστεί να παρέμβεις σε κάτι. Η θερμοκρασία παραμένει σταθερή και ο ψυγειοκαταψύκτης διαρκώς ελέγχει και φροντίζει για να συμβαίνει αυτό. Τέλος, είναι τεχνολογίας Full No Frost οπότε δε θα σε απασχολήσει η απόψυξη των εσωτερικών χώρων σε καμιά περίπτωση.

Samsung RB38T600DSA/EF

Μαζί με το match χρειάζεσαι και την κατάλληλη ψύξη για δροσιστική θέαση


Κομψός και λιτός, ο Samsung RB38T600DSA/EF προσφέρει όσα χρειάζεσαι για φρέσκα και σωστά διατηρημένα τρόφιμα όλη τη μέρα. Με μικτή χωρητικότητα 400 λίτρων και πλάτος μόλις 59.5 cm, κάνει εξαιρετική διαχείριση του διαθέσιμου χώρου και προσφέρει πολλά ζητώντας λίγα. Με την τεχνολογία All-Around Cooling ο αέρας κυκλοφορεί σε όλα τα μήκη και πλάτη του εσωτερικού κι έτσι τα πάντα διατηρούνται ολόφρεσκα όπως την πρώτη ημέρα, ενώ ειδική προσπάθεια γίνεται για τα φρούτα και λαχανικά. Το συρτάρι Humidity Fresh εγγυάται πως διατηρούν την υφή και τους χυμούς τους μέσα από ένα συνδυασμό σωστής διατήρησης θερμοκρασίας και υγρασίας.

Κι όταν έρχεσαι από το σούπερ μάρκετ κι ορισμένα τρόφιμα έχουν αρχίσει να ζεσταίνονται, οι τεχνολογίες Power Cool και Power Freeze καταβάλλουν υπέρ-προσπάθεια για να τα επαναφέρουν στη σωστή θερμοκρασία. Από χώρους, έχεις άφθονες επιλογές με διάφανα ράφια στην πόρτα και τον θάλαμο, εξού και η τόσο μεγάλη χωρητικότητα σε ένα τόσο λεπτό ψυγείο. Όλα αυτά σε ένα σύστημα με συμπιεστή Digital Inverter που παράγει απίστευτα χαμηλή ένταση και καταναλώνει εξίσου λίγη ενέργεια. Όντας Full No Frost, ο ψυγειοκαταψύκτης της Samsung δε θα σε απασχολήσει με απόψυξη – απλά, δεν πιάνει πάγο!

Siemens KG39NAIDP

Μαζί με το match χρειάζεσαι και την κατάλληλη ψύξη για δροσιστική θέαση


Η πολύπειρη Siemens δημιούργησε τον ψυγειοκαταψύκτη Siemens KG39NAIDP που μαγνητίζει τα βλέμματα και απωθεί τις… δαχτυλιές. Με κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι, η όψη του τον κάνει άριστο για οποιαδήποτε κουζίνα, ταιριάζοντας με τις υπόλοιπες μεγάλες συσκευές ενώ η επιφάνειά του δεν είναι… φιλική με τις δαχτυλιές. Η μικτή του χωρητικότητα φτάνει τα 400 λίτρα και όλα τα περιεχόμενά του θα λαμβάνουν όση φροντίδα χρειάζονται, χάρη στο σύστημα multi Airflow που κυκλοφορεί τον αέρα σε όλο τον θάλαμο.

Τα πιο ευαίσθητα τρόφιμα, όπως φρούτα και λαχανικά, τοποθετούνται στο συρτάρι hyper Fresh όπου διατηρούνται στην ιδανική θερμοκρασία μέσω επαγγελματικού επιπέδου αυτόματους ελέγχους και ρυθμίσεις, και μάλιστα χωρίς να αναμειγνύονται οι οσμές τους. Αντίστοιχα, το Super Cooling φροντίζει τα φρέσκα να διατηρούνται φρέσκα όταν τοποθετούνται αμέσως μετά το… ταξίδι για το σπίτι, παρομοίως και στην κατάψυξη μέσω του Super Freezing – ταχύτατα, αυτόματα και με ακρίβεια, εννοείται, προτού η θερμοκρασία επιστρέψει σε φυσιολογικά επίπεδα.

LG GBF567PZCMB

Μαζί με το match χρειάζεσαι και την κατάλληλη ψύξη για δροσιστική θέαση


Ο ψυγειοκαταψύκτης που «διαλύει» τα όρια, ο LG GBF567PZCMB, δίνει όσα χρειάζεσαι για να καλύψεις μια ολόκληρη οικογένεια. Με μικτή χωρητικότητα 500 λίτρων, χωράει άνετα πλήθος τροφίμων και παρά τον όγκο, μπορεί να τα διατηρεί σε ιδανική θερμοκρασία. Το Door Cooling+ και οι αεραγωγοί του βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αέρα σε οποιοδήποτε σημείο του θαλάμου και παράλληλα εξανεμίζεται η απώλεια θερμοκρασίας όταν ανοίγεις την πόρτα. Την οποία δε θα χρειαστεί να ανοίξεις για κάτι μικρό, όπως ένα ποτήρι κρύο νερό – η πόρτα ενσωματώνει βρυσάκι στην εξωτερική πλευρά το οποίο παρέχει κρύο νερό καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας δίχως προετοιμασία.

Χάρη στο LG Smart ThinQ, οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να αντιμετωπιστεί γρήγορα και αποτελεσματικά, καθώς η λειτουργία Smart Diagnosis μοιράζεται μαζί σου πληροφορίες μέσω της εφαρμογής για smartphones κι έπειτα μπορείς να τις μεταφέρεις στην LG, για να βρείτε άμεσα μια λύση. Επιπλέον, η ίδια εφαρμογή επιτρέπει απομακρυσμένο έλεγχο και ρύθμιση του ψυγειοκαταψύκτη από οποιοδήποτε σημείο, αρκεί να έχετε και οι δύο σας πρόσβαση στο internet – το ψυγείο μέσω Wi-Fi στο οικιακό δίκτυο κι εσύ με οποιονδήποτε τρόπο. Ολοκληρωμένο σύστημα συντήρησης τροφίμων, τεράστια χωρητικότητα, έξυπνες λειτουργίες – τι άλλο θα μπορούσες να ζητήσεις από τον ιδανικό ψυγειοκαταψύκτη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ