ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

HORECA: 7 -10 Φεβρουαρίου ζούμε στον παλμό της μεγαλύτερης έκθεσης στην Ελλάδα

HORECA: 7 -10 Φεβρουαρίου ζούμε στον παλμό της μεγαλύτερης έκθεσης στην Ελλάδα

Mark your calendars! H ώρα για το κορυφαίο εκθεσιακό event για τα Ξενοδοχεία & τη Μαζική Εστίαση έφτασε. Οι πιο δραστήριοι και δυναμικοί επαγγελματίες θα συναντηθούν ξανά στο Metropolitan Expo, για να συζητήσουν, να εξερευνήσουν, και να δώσουν τα χέρια.

Τα καλύτερα ελληνικά και παγκόσμια brands, καινοτόμα προϊόντα, πρωτοπόρες λύσεις, σύγχρονες υπηρεσίες και τεχνολογίες, 3 stages τα οποία θα υποδεχτούν εκατοντάδες experts του industry, μοναδικά cooking shows με βραβευμένους chefs, εντυπωσιακά workshops, τρία πανελλήνια πρωταθλήματα καφέ.

Είσαι ιδιοκτήτης ή στέλεχος ξενοδοχείου, εστιατορίου, cafe ή bar; Είσαι chef, barista, bartender, F&Β Manager; Ας δούμε τους λόγους που δεν πρέπει να λείπεις από την HORECA 2025.

HORECA: 7 -10 Φεβρουαρίου ζούμε στον παλμό της μεγαλύτερης έκθεσης στην Ελλάδα

500 premium brands, εταιρίες που όχι μόνο παρουσιάζουν τις τάσεις αλλά τις διαμορφώνουν, θα κλέψουν για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις με τις καινοτομίες τους και θα εμπνεύσουν με τις προτάσεις τους. Σε μία μόνο επίσκεψη, κάτω από την ίδια στέγη, σε 4 Halls θα βρεις συγκεντρωμένα:

  • Specialty καφέδες καθώς και όλες τις νέες τάσεις σε ροφήματα - ποτά – αναψυκτικά αλλά και προτάσεις σε συνοδευτικά για να γίνει η επιχείρησή σου the talk of the town.
  • Nέους γευστικούς συνδυασμούς, ποιοτικές πρώτες ύλες και διαφοροποιημένες προτάσεις για ιδιαίτερα menu. Μία μεγάλη ποικιλία τροφίμων & προϊόντων για κάθε εστιατορική κουζίνα, μαζί με τις high end παγκόσμιες γαστρονομικές τάσεις.
  • Μoντέρνας αισθητικής εξοπλισμό και επίπλωση για το ξενοδοχείο, το εστιατόριο, το café ή το bar. Προτάσεις και λύσεις για τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο της επιχείρησής σου για να αναβαθμίσεις την εμπειρία των πελατών σου.
HORECA: 7 -10 Φεβρουαρίου ζούμε στον παλμό της μεγαλύτερης έκθεσης στην Ελλάδα
  • Προϊόντα διακόσμησης, λευκά είδη, amenities, συστήματα ασφαλείας, προτάσεις fitness & wellness.
  • Μεγάλη γκάμα μηχανημάτων, εργαλεία επαγγελματικής κουζίνας, επιτραπέζιο εξοπλισμός από καταξιωμένους οίκους, ηλεκτρικές συσκευές, σκεύη bar – buffet.
  • Oλοκληρωμένες λύσεις μηχανοργάνωσης και σύγχρονες προτάσεις διαχείρισης δεδομένων για την επιχείρησή σου. Εφαρμογές για online οrdering, table booking & self service apps, όπως επίσης νέα υλικά αναλώσιμης συσκευασίας για delivery & take away.
  • Smart τεχνολογίες, digital εφαρμογές και λύσεις για για την προβολή ή/και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σου.
HORECA: 7 -10 Φεβρουαρίου ζούμε στον παλμό της μεγαλύτερης έκθεσης στην Ελλάδα

Ανακάλυψε εδώ όλες τις εταιρίες που συμμετέχουν σαν εκθέτες στην HORECA 2025

Στο Business Lab stage του Hall 3, marketeers, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και στελέχη της αγοράς θα μιλήσουν για ό,τι απασχολεί έναν σύγχρονο επιχειρηματία του κλάδου, θέματα όπως:

  • Ηο.Re.Ca Trends: AI, locality, αυθεντικότητα, ευεξία.
  • Διαχείριση προσωπικού, χρηματοδοτικά προγράμματα, βιώσιμες πρακτικές.
  • Εργαλεία loyalty, προσωποποίηση υπηρεσιών, revenue management με real time data.
  • Digital transformation σε εστιατόρια και cafes. Online κρατήσεις, QR menus και digital payments.
  • Διαχείριση κρτικών σε Tripadvisor, Goggle, SoMe. Omnichannel marketing & Tik Tok, influencers, tips για viral content.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα: https://horecaexpo.gr/event/horeca-business-lab/

Στο Gastronomy Lab stage του Hall 4, κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι chefs, ανάμεσά τους οι: Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, Θάνος Φέσκος, Δημήτρης Κατριβέσης, Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Χρονόπουλος, Αθηναγόρας Κωστάκος, Denis Courtiade, Martin Millouet και πολλοί άλλοι, θα παρουσιάσουν cooking shows γύρω από διάφορες γαστρονομικές θεματικές:

  • Σύγχρονη θαλασσινή κουζίνα.
  • Δημιουργώντας hig end ελληνικά vegetarian amuse Buche.
  • Μοντέρνα εστιατορικά γλυκά.
  • Ζero waste cooking & sustainability.
  • Βιολογική ωρίμανση κρεάτων & αλιευμάτων.
  • Γαστροταβέρνα: Αναβιώνονται την ελληνική παράδοση με ελληνική ματιά.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα: https://horecaexpo.gr/event/gastronomy-lab/#1737379699241-bbab91b5-0cab

HORECA: 7 -10 Φεβρουαρίου ζούμε στον παλμό της μεγαλύτερης έκθεσης στην Ελλάδα


Στα plus, το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αποκλειστικά στην έκθεση HORECA, ο κορυφαίος chef και διευθυντής της DUCASSE Conseil, Jerome Lacressonniere, σε συνεργασία με τον διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Διαστημικών Ερευνών Γαλλίας, Alain Maillet, θα παρουσιάσουν στο Gastronomy Lab γεύματα αστροναυτών εμπνευσμένα από την υψηλή γαλλική κουζίνα, στο πλαίσιο του live cooking show με τίτλο «Γαστρονομία και διάστημα: Τρώγοντας σε μηδέν βαρύτητα.

HORECA: 7 -10 Φεβρουαρίου ζούμε στον παλμό της μεγαλύτερης έκθεσης στην Ελλάδα

To coffee industry και όχι μόνο θα δώσει το παρόν στο stage των Coffee Champioships 2025, στο Hall 1, για να παρακολουθήσει τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Barista, Brewers Cup & Coffee in Good Spirits 2025 από τον SCA Greece. Επίσης, για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα παρουσιαστεί στο ίδιο stage έρευνα για τον ρόλο της γυναίκας στην καφεστίαση, από τον IWCA Greece. Τα happenings με πρωταγωνιστή τον καφέ δεν τελειώνουν εδώ αφού θα πραγματοποιηθεί και ένας μοναδικός διαγωνισμός Latte Art Throwdown, όπου baristas και όχι μόνο, οι οποίοι θα επισκεφτούν την έκθεση, θα λάβουν μέρος σε φιλικό διαγωνισμό δεξιοτεχνίας, που έχει ως θέμα την τέχνη του Latte Art και θα συναρπάσει κοινό και κριτές!

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα: https://horecaexpo.gr/event/coffee-championships/

HORECA: 7 -10 Φεβρουαρίου ζούμε στον παλμό της μεγαλύτερης έκθεσης στην Ελλάδα

Στη HORECA 2025 θα πιούμε specialty coffees, θα γνωρίσουμε τις νέες τάσεις σε ροφήματα - ποτά - αναψυκτικά, θα δοκιμάσουμε λαχταριστές γεύσεις για να εμπνευστούμε ιδιαίτερα menus, θα ταξιδέψουμε νοερά σε μοντέρνα τουριστικά καταλύματα, θα ενημερωθούμε για τον σύγχρονο εξοπλισμό ενός εστιατορίου που θέλει να ξεχωρίσει! Στην HORECA 2025 θα ιδωθούμε ξανά, θα συζητήσουμε, θα συνεργαστούμε, θα ζήσουμε τον μοναδικό παλμό της κορυφαίας έκθεσης για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση! Θα τα πούμε HORECA!

HORECA: 7 -10 Φεβρουαρίου ζούμε στον παλμό της μεγαλύτερης έκθεσης στην Ελλάδα

Save The Date

Βγάλε εδώ το εισιτήριό σου. Είσοδος αποκλειστικά για επαγγελματίες.

HORECA: 7 -10 Φεβρουαρίου ζούμε στον παλμό της μεγαλύτερης έκθεσης στην Ελλάδα

Ημέρες & ώρες λειτουργίας:

• Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου: 10:00-19:00

• Σάββατο 8 Φεβρουαρίου: 10:00-19:00

• Κυριακή 9 Φεβρουαρίου: 10:00-19:00

• Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου: 10:00-18:30

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.horecaexpo.gr

TAGS ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ