LIFESTYLE

Για ένα ηλιοβασίλεμα ανάμεσα στους αγώνες ζούμε

Για ένα ηλιοβασίλεμα ανάμεσα στους αγώνες ζούμε

Ο Θέμης Καίσαρης δίνει τον τίτλο των "Epic People" στο κορίτσι του και τις στιγμές μαζί της ανάμεσα σε τόσα και τόσα ματς.

Η δουλειά μας στο SPORT 24 είναι γεμάτη από epic στιγμές και epic ανθρώπους. Όμως, δεν είμαστε εκεί όταν συμβαίνουν, δεν είμαστε δίπλα ή έστω κοντά στους πρωταγωνιστές. Είμαστε το Μέσο, οι ενδιάμεσοι, αυτοί που ενώνουν το epic με το κοινό, που το μεταφέρουν, το αναδεικνύουν, το εξηγούν, το σχολιάζουν.

Είναι epic το αντικείμενό μας, ο αθλητισμός, αλλά δεν είναι epic η δουλειά μας. Έχει γέλιο, πίεση, τρέξιμο, άγχος, ένταση, ανταμοιβή, όμως δεν αλλάζει το γεγονός πως είμαστε στα γραφεία μας και βαράμε με μανία τα πληκτρολόγια, ενώ το επικό συμβαίνει στο χορτάρι, στο παρκέ, στο ταρτάν.

Σχεδόν κάθε εβδομάδα έχουμε κάτι επικό ως αντικείμενο, αλλά αυτό δεν καθιστά επική την καθημερινότητά μας. Το epic του καθενός πρέπει να αναζητηθεί εκτός γραφείου, κάπου αλλού. Και με την πανδημία, με το lockdown, με όλον αυτόν τον εκτροχιασμό, το epic απέκτησε άλλη έννοια.

Δεν είναι το ξέφρενο, δεν είναι το άγριο, δεν είναι αυτό που χρειάζεται πολλά ή πολλούς. Είναι τελικά, το απλούστατο. Μια βόλτα με τα πόδια μέχρι τη θάλασσα, την ώρα που πέφτει ο ήλιος. Ναι, γραφικό, αλλά αυτό είναι.

Για ένα ηλιοβασίλεμα ανάμεσα στους αγώνες ζούμε

Το κορίτσι και μια βόλτα στην άμμο. As epic as it gets. Και σόρι, αλλά γίνεται ακόμα καλύτερο αν μπορείς να χαρίσεις στο κορίτσι κι αυτό που ζητάει. Καλές φωτογραφίες.

Instagram husband, guilty as charged. Όχι με το ζόρι όμως, μ’αρέσει, το κάνω με ευχαρίστηση. Αλλά ο “πελάτης” είναι δύσκολος, απαιτητικός.

Για ένα ηλιοβασίλεμα ανάμεσα στους αγώνες ζούμε

Κι αφού κατάφερε να τον ικανοποιήσει το Samsung Galaxy S21+ 5G τότε τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Γιατί δεν της δίνει καλές φωτογραφίες, της δίνει επικές φωτογραφίες.

Για ένα ηλιοβασίλεμα ανάμεσα στους αγώνες ζούμε

Η ανάλυση είναι 64 MP. Το οπτικό υβριδικό zoom είναι 3X για φωτογραφίες με φυσική θόλωση και έως και 30X σε ψηφιακό zoom για να δεις τα πράγματα πιο καθαρα. Μπορείς να ζουμάρεις και να κρατήσεις ο,τι σ’αρέσει από το κάδρο σου, να το έχεις όσο καθαρό το επιθυμούσες μέχρι σήμερα.

Η χαρά του instagram husband; Ναι, βεβαίως, ας μιλήσουμε για το One take του Samsung Galaxy S21+ 5G που πλέον είναι καλύτερο από ποτέ. Το κορίτσι έχει βρει τη θέση του, την πόζα του, είναι έτοιμο. Μπορείς να αρχίσεις να τραβάς κλικ μέχρι να βρεις κάποια καλά όπως έκανες πάντα ή μπορείς να αφήσεις το One Take να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από σένα.

Για ένα ηλιοβασίλεμα ανάμεσα στους αγώνες ζούμε

Να κάνει epic τη στιγμή και να την κρατάει σε όλες τις δυνατές εκδοχές. Το επιλέγεις, της ζητάς να το δώσει όλο και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα το πρόβλημα έχει μεταβληθεί. Κάποτε ήταν “δεν μ’αρέσει καμία”, τώρα είναι “δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω, είναι όλα τέλεια, πάμε άλλη μία φορά”.

“Ναι, δεν έχω αντίρρηση”, απαντάς, “πάμε άλλη μία”. Με το One take του Samsung Galaxy S21+ 5G της δίνεις μαζεμένες πεντακάθαρες φωτό σε portrait, κάποιες σε ασπρόμαυρες, βίντεο, τετράδες σαν αρνητικά, ο,τι χρειάζεται για post, stories, κτλ.

Για ένα ηλιοβασίλεμα ανάμεσα στους αγώνες ζούμε

Όσα περισσότερα κάνει το κορίτσι μπροστά από την κάμερα, τόσο το καλύτερο. Και πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν το έχεις, αν βγήκε. Έχει βγει, στην επικότερη αποτύπωση της στιγμής, στο πιο “σαν να είσαι εκεί”. Καθάρισες, είσαι αρχηγός και, το είπαμε, το πρόβλημα πλέον το έχει εκείνη, που δεν ξέρει τι να πρωτοδιαλέξει, της φαίνονται τέλεια όσα έχει στη διάθεσή της.

Γιατί πραγματικά είναι τέλεια. Κι ακόμα δεν της τα έχεις δείξει όλα. Ακόμα δεν έχεις βγάλει από το μανίκι τον άσο του Samsung Galaxy S21+, το video σε ανάλυση 8k. “Αυτά νοιάζουν μόνο εσένα που είσαι γκατζετάκιας”, σου λέει.

Για ένα ηλιοβασίλεμα ανάμεσα στους αγώνες ζούμε

Μέχρι να δει στην οθόνη τι σημαίνει 8K. Μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι με τέτοια ανάλυση στο video κάθε, μα κάθε καρέ είναι μια νέα υποψήφια φωτογραφία, καθαρή όσο τα νερά των Αντίπαξων. Και μόλις δει τι μπορείς να κάνεις με το όπλο που λέγεται Samsung Galaxy S21+ 5G, τότε η ανυπομονησία για τη στιγμή των διακοπών γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.

“Θα περιμένεις λίγο παραπάνω φέτος”. Έχει Euro πρώτα, το ποδοσφαιρικό epic.

Πριν έρθει όμως το Euro και δώσετε εκεί όλη την προσοχή σας, ας πούμε και αυτό:

Το πρώτο είναι ότι αυτή την Παρασκευή 28 Μαΐου θα κάνω άλλο ένα guest στο podcast Been There Done That της Μίνας Μπιράκου στο LadyLike για να συζητήσουμε για τους epic people της ζωής μας. Άχαστο!

Το δεύτερο είναι ότι σήμερα ξεκινά και ο τρίτος διαγωνισμός από την 24 MEDIA και την Samsung. Όπως θα δείτε στο παρακάτω post δίνουμε δώρο ένα κινητό Samsung Galaxy S21 5G, μέσα από το Instagram account του SPORT 24. Ενώ παράλληλα τρέχουν οι κληρώσεις στα accounts των OneMan και Ladylike.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ