LIFESTYLE

Έτσι έσπασε ο Λευτέρης Πετρούνιας τις στερεοτυπικές αντιλήψεις για την αντρική περιποίηση

Έτσι έσπασε ο Λευτέρης Πετρούνιας τις στερεοτυπικές αντιλήψεις για την αντρική περιποίηση

Είναι πιο απλό απ’ ό,τι φαντάζεσαι. Δεν το λέμε εμείς, αλλά ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ανάστατος ύπνος, κακή διατροφή, άγχος, επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις που αφήνουν ελάχιστο προσωπικό χρόνο για ηρεμία και ξεκούραση. Το να ξυπνήσεις ένα πρωί και να αντικρίσεις στον καθρέπτη έναν κουρασμένο τύπο με θαμπό βλέμμα που σου μοιάζει, αλλά δεν θες να πιστέψεις ότιείσαι εσύ, είναι κάτι που μπορεί πολύ εύκολα να συμβεί σε όλους. Από εκεί και πέρα, το θέμα είναι να μην κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια –η φράση «Εντάξει μωρέ άντρας είμαι» ακούγεται κάπως αστεία εν έτει 2021-, αλλά να χειριστείς έξυπνα την κατάσταση για να επαναφέρεις τη χαμένη λάμψη και υγεία στο πρόσωπόκαι να βγάλεις νοκ άουτ οποιαδήποτε κούραση- σωματική, ψυχολογική, πνευματική. Και επειδή στα λόγια όλοι καλοί είμαστε, πάμε να μιλήσουμε με πράξεις και παραδείγματα.

Ο Κώστας Τσουρός, δημοσιογράφος,παρουσιαστής και Ambassador της νέας σειράς Men Expert της L’Oréal Paris μίλησε για τη σημασία της αντρικής περιποίησης με έναν από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές σήμερα, που έχει σημειώσει μερικές από τιςσημαντικότερες επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό: χρυσός ολυμπιονίκης το 2016, 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και 5 φορές πρωταθλητής Ευρώπης.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, τα τελευταία δύο χρόνια, δεν φέρει μόνο την ιδιότητα του αθλητή της ενόργανης γυμναστικής και του γυμναστή, αλλά και εκείνες του συζύγου και πατέρα. Πλέον, δεν παίζει μόνο με τους κρίκους,αλλά και με τα παιχνίδια των δύο κοριτσιών του. Εννοείται ότι η κούραση είναι μεγάλη και ο ελεύθερος χρόνος λιγοστός, κάτι που παραδέχθηκε στον Κώστα Τσουρό. Οι δυο τους συναντήθηκαν στο προπονητήριο του Αγίου Κοσμά, λίγο πριν ξεκινήσει την προπόνηση μίας ακόμα απαιτητικής ημέρας- κορονοϊού επιτρέποντος έχει στον ορίζοντά του Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Έτσι έσπασε ο Λευτέρης Πετρούνιας τις στερεοτυπικές αντιλήψεις για την αντρική περιποίηση

Τι κάνει όμως που δεν κάνουμε οι υπόλοιποι και το πρόσωπό του φαίνεται πάντα φρέσκο και λαμπερό; Πρώτον, αναγνώρισε το πρόβλημα. Δεύτερον, έσπασε τις στερεοτυπικές αντιλήψεις που ακολουθούν την αντρική περιποίηση και τρίτον, επένδυσε στα κατάλληλα προϊόντα.

«Λίγο που έχω γίνει μπαμπάς και νιώθω περισσότερη κούραση, λίγο που τα χρόνια περνούν σιγά σιγά, λίγο οι άσπρες τρίχες που έχω βγάλει, αποφάσισα να πάρω πιο σοβαρά το θέμα της αντρικής περιποίησης», αναφέρει στον Κώστα Τσουρό και συνεχίζει: «Ξέρεις παλαιότερα ήμουν από αυτούς που έλεγαν άντρας είμαι δεν έχω ανάγκη να βάζω κρέμα στο πρόσωπό μου. Τα τελευταία 4 με 5 χρόνια βλέπω αθλητές με τους οποίους είμαστε φίλοι και καταλαβαίνω ότι η περιποίησητου άντρα βιώνει μία καλή έξαρση. Τα στερεότυπα έχουν σπάσει και αυτό είναι καλό, γιατί και οι άντρες έχουν δικαίωμα να περιποιούνται τον εαυτό τους».

Έτσι έσπασε ο Λευτέρης Πετρούνιας τις στερεοτυπικές αντιλήψεις για την αντρική περιποίηση

Αν και όπως εξομολογείται έχει δοκιμάσει κατά καιρούς διάφορα προϊόντα, στη σειρά Men Expert της L’Oréal Paris ανακάλυψε εκείνα που του ταιριάζουν καλύτερα. «Η σειρά με προσέλκυσε μόνο και μόνο από το όνομά της, καθώς καταλαβαίνεις ότι είναι φτιαγμένη αποκλειστικά για να καλύψει τις αντρικές ανάγκες», εξηγεί και αποκαλύπτει ποιο είναι το προϊόν που έχει κάνει τη διαφορά στο πρόσωπό του. Πρόκειται για το Hydra Energetic 24h Anti-fatigue Moisturiser, μία ενυδατική κρέμα με 5απλή δράση κατά των σημαδιών της κούρασης, την οποία χρησιμοποιεί κάθε πρωί με το που ξυπνήσει καιτο βράδυ που επιστρέφει από την προπόνηση.

Έτσι έσπασε ο Λευτέρης Πετρούνιας τις στερεοτυπικές αντιλήψεις για την αντρική περιποίηση

Από το backpack του ωστόσο δεν λείπουν και αυτά τα τρία προϊόντα της L'Oreal Men Expert για να τον ακολουθεί παντού η αίσθηση της ενυδατωμένης και καθαρής επιδερμίδας, αλλά και της φρεσκάδας γενικότερα: Το αποσμητικό που περιέχει το backpack είναι το Fresh Extreme Roll-on για 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και έντονη φρεσκάδα, το booster ενυδάτωσης Hydra Energetic για την καταπολέμηση της ξηροδερμίας και το Hydra Energetic face scrub που καθαρίζει εντατικά την επιδερμίδα και μειώνει τις ατέλειες.

Ο Λευτέρης ήδη τα λατρεύει. Εσύ τι περιμένεις για να φτιάξεις τη δική σου ρουτίνα περιποίησης;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ