LIFESTYLE

Είτε με μεταμόσχευση μαλλιών είτε με PRP το αποτέλεσμα είναι δεδομένο

Είτε με μεταμόσχευση μαλλιών είτε με PRP το αποτέλεσμα είναι δεδομένο

Ποια είναι η λύση στο πρόβλημα της απώλειας μαλλιών; Η Seneca Medical Group και οι ειδικοί μας παρουσιάζουν τις δύο εναλλακτικές επιλογές.

Η απώλεια μαλλιών αποτελεί αν μη τι άλλο έναν από τους μεγαλύτερους φόβους κάθε άνδρα. Κυρίως γιατί έχει συνδέσει την πλούσια κόμη με τα νιάτα -αν κι αυτό πλέον δεν είναι απόλυτο, αφού μεγαλώνει διαρκώς ο αριθμός των νεαρών που παρουσιάζουν μικρότερη ή μεγαλύτερη τριχόπτωση. Όπως και να έχει όμως, το... θετικό της ιστορίας είναι πως υπάρχει λύση. Όχι αυθαίρετη, αλλά από τους ειδικούς.

Η Seneca Medical Group αποτελεί τη δέουσα επιλογή για όποιον παρατηρεί είτε αραίωση είτε απώλεια μαλλιών, δεδομένου πως πρόκειται για μια από τις πλέον καινοτόμες κλινικές σε Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Με τα στελέχη του να διαθέτουν άλλωστε 35η εμπειρία στην αποκατάσταση της τριχόπτωσης, δεν τίθεται θέμα περί καταλληλότητας -το ακριβώς αντίθετο ισχύει.

Για εκείνους που ενδιαφέρονται λοιπόν, μπορεί να τεθεί το εξής δίλημμα: μεταμόσχευση μαλλιών ή αυτόλογη μεσοθεραπεία μαλλιών (PRP);

Κι εδώ, οι απαντήσεις είναι όσο ξεκάθαρες χρειάζεται προκειμένου ο καθένας να αποφασίσει απολύτως συνειδητά και με σιγουριά.

Πριν δώσουμε τις απαντήσεις, δείτε τι έγινε κατά την επίσκεψη 4 δημοσιογράφων του SPORT24 στη Seneca στη Θεσσαλονίκη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την Αυτόλογη Μεσοθεραπεία μαλλιών (PRP), αξίζει να τονιστεί πως είναι ιδανική όχι μόνο για να εξασφαλιστεί ότι τα μαλλιά θα δυναμώσουν και θα παραμείνουν στη θέση τους, αλλά και για να αναπτυχθούν νέα τριχοθυλάκια σε περιοχές όπου υπάρχει αραίωση μαλλιών ή χνούδι. Επιπλέον, ο συνδυασμός της μεσοθεραπείας μαλλιών με θεραπεία μεταμόσχευσης μαλλιών, φέρνει ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, δυναμώνοντας τα μαλλιά που υπάρχουν ήδη στην περιοχή, τονώνοντας παράλληλα τον ρυθμό ανάπτυξης των εμφυτευμένων τριχοθυλάκιων. Εν προκειμένω, συνήθως, τα οφέλη στα μαλλιά διαρκούν για περίπου έναν χρόνο.

Από εκεί και πέρα, η μόνη διαθέσιμη χειρουργική επέμβαση για την τριχόπτωση είναι η μεταμόσχευση μαλλιών, η οποία λειτουργεί για άνδρες με ανδρική φαλάκρα και περιλαμβάνει την αφαίρεση των τριχοθυλακίων από το πίσω μέρος του κεφαλιού, όπου είναι ανθεκτικά στην DHT, και την τοποθέτησή τους στο τριχωτό της κεφαλής.

Η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών Direct FUE της Seneca Medical Group χρησιμοποιεί υγιή τριχοθυλάκια, τα οποία εξάγονται από το πίσω μέρος της κεφαλής και εμφυτεύονται, το καθένα ξεχωριστά, στην περιοχή που πάσχει από τριχόπτωση. Δεδομένου μάλιστα πως η διαδικασία πραγματοποιείται μόνο από γιατρούς πιστοποιημένους από το Training & Research Centre της Seneca Medical Group (άπαντες τηρούν τα αυστηρά πρωτόκολλα ποιότητας της Seneca Medical Group), το αποτέλεσμα είναι δεδομένο. Παρεμπιπτόντως, με το ειδικό implanter για την τοποθέτηση, ορίζονται η φορά, το βάθος και η γωνία που θα τοποθετηθεί το κάθε τριχοθυλάκιο.


Έτσι, μετά την τοποθέτησή τους, τα τριχοθυλάκια ακολουθούν την κανονική πορεία ζωής τους και αναπτύσσονται φυσικά. Πρόκειται για ένα 100% φυσικό αποτέλεσμα που θα διαρκέσει μια ζωή, σε κάθε περίπτωση ασθενή.

Για μια εταιρεία λοιπόν, που έχει κατακτήσει την ευρωπαϊκή αγορά εδώ και 35 χρόνια, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Τα δείγματα γραφής είναι τα πλέον ιδανικά. Μία επίσκεψη στις κλινικές της Seneca Medical Group σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Γλασκώβη (ή στο διαγνωστικό κέντρου Εδιμβούργου) θα σε πείσει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ