LIFESTYLE

Δες τον μεγάλο τελικό του EURO 2020 δίπλα στη θάλασσα παρέα με το SPORT24

Δες τον μεγάλο τελικό του EURO 2020 δίπλα στη θάλασσα παρέα με το SPORT24

Το SPORT24 γιορτάζει τον τελικό του EURO 2020, με ένα μοναδικό event στο Varkiza Resort. Δήλωσε συμμετοχή, κέρδισε μία διπλή πρόσκληση και δες το μεγάλο τελικό σε γιγαντοθόνη δίπλα στη θάλασσα και παρέα με τη δημοσιογραφική ομάδα του SPORT24

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Euro 2020 πλησιάζει και θα το γιορτάσουμε παρέα με ένα μοναδικό event στο Varkiza Resort. Μετά από ένα μήνα με πολλή μπάλα, ανατροπές, συγκινήσεις, γκολ και θέαμα, η κορυφαία αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού φτάνει στο τέλος της και το SPORT24 καλεί τους αναγνώστες του να παρακολουθήσουν μαζί με τους δημοσιογράφους του site τον μεγάλο τελικό δίπλα στη θάλασσα.

Την Κυριακή 11 Ιουλίου, το Varkiza Resort ανοίγει τις πόρτες του από τις 19:00 για να υποδεχθεί 50 αναγνώστες μαζί με τους φίλους τους (σύνολο 100 άτομα) και να τους χαρίσει μια μοναδική εμπειρία με Euro, ποδοσφαιρική κουβέντα, activations και πολλές εκπλήξεις. Οι χώροι, το προσωπικό και το set up του beach park εγγυώνται ένα υπέροχο experience για τους αναγνώστες που θα δώσουν το ‘παρών’ στη Βάρκιζα.

Όλοι όσοι θα βρεθούν στο Varkiza Resort θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν υποβληθεί σε self test και να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση αρνητικού self test μπαίνοντας στην παραλία.

Το experience

Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο και δεν έχεις χάσει ούτε ένα ματς από το φετινό Euro, τότε αυτή η βραδιά είναι για σένα. Το Varkiza Resort ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους αναγνώστες μας, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με μια σειρά από εκπλήξεις πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού.

Πιο συγκεκριμένα, στο event του τελικού του Euro:

  • Θα συναντήσεις τους αγαπημένους τους δημοσιογράφους από το SPORT24 και θα έχεις την ευκαιρία να συνομιλήσεις μαζί τους
  • Θα συμμετέχεις στα διάφορα activations που θα έχουμε ετοιμάσει by the beach μαζί με τα brands (Ultrex, Heineken, Megas Yeeros, GUM)
  • Θα παρακολουθήσεις τον μεγάλο τελικό στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε μια γιγαντοοθόνη δίπλα στη θάλασσα
  • Θα απολαύσουν το φαγητό και παγωμένη μπύρα

Αν θέλεις να είσαι ένας από τους 50 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση και θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο Varkiza Resort την Κυριακή 11 Ιουλίου (από τις 19:00) και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία παρέα με την ομάδα του site και αγαπημένα brands, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Καλή επιτυχία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ