LIFESTYLE

Αυτό το παπούτσι είναι για σένα

Αυτό το παπούτσι είναι για σένα

Είναι πράγματι τόσο απλό. Το νέο 1080v12 της New Balance με τεχνολογία Fresh Foam X είναι σχεδιασμένο για όλους.

«Εάν φτιάχναμε μόνο ένα αθλητικό παπούτσι, αυτό θα ήταν το 1080» σύμφωνα με τη New Balance που λανσάρει τη 12η version της ναυαρχίδας της στα παπούτσια τρεξίματος. Το πολυσυζητημένο 1080 είναι το τέλειο παράδειγμα εξέλιξης που έγινε σωστά και πλέον μπορεί να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των κορυφαίων της κατηγορίας του.

Αυτό το παπούτσι είναι για σένα

Τα τελευταία χρόνια το 1080 καταφέρνει να υπερβεί ακόμη και τις υψηλότερες προσδοκίες των δρομέων με την κάθε νέα του version, προσφέροντας πλέον ένα μοναδικό αίσθημα βελούδινης επαφής και απορροφητικότητας που ακόμη και το τελευταίο βήμα μοιάζει σαν να ξεκίνησες μόλις.

Φυσικά αυτό δεν είναι τυχαίο. Η κορυφαία τεχνολογία Fresh Foam X που διαθέτουν τα καλύτερα αθλητικά της New Balance, έχει αφήσει την υπογραφή της σε αμέτρητα χιλιόμετρα ανά τον κόσμο παρέχοντας τα υψηλότερα επίπεδα απορρόφησης κραδασμών.

Αυτό το παπούτσι είναι για σένα

Αλλαγές στο νέο 1080 θα βρεις στο κάτω μέρος, όπου η αξιοποίηση νέων δεδομένων από αθλητές, έχει σχεδιάσει ένα ολόφρεσκο τμήμα απορρόφησης και καουτσούκ με ελαστικές και πιο σφιχτές ζώνες εξάγωνων -ανάλογα με το που ο κραδασμός είναι εντονότερος. Το άνω μέρος είναι πλεκτό τεχνολογίας Hypoknit που εξασφαλίζει τα ευρύτατα επίπεδα διαπνοής και ευελιξίας αγκαλιάζοντας αρμονικά το πόδι σαν να ήταν προέκταση του σώματος.

Το αποτέλεσμα στο σύνολο του νέου 1080v12 είναι ένα εξαιρετικά πολυμορφικό παπούτσι, με την προσέγγισή του να εστιάζει στο να μπορεί να φορεθεί από τον πιο έμπειρο δρομέα μέχρι εκείνον που ξεκινά το τρέξιμο σήμερα. Το καλύτερο αθλητικό της New Balance, φτιάχτηκε για σένα.

Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά έρχεται στα 292gr για τον άνδρα και 234gr για τη γυναίκα. Το Drop είναι στα 8mm.

Θα βρεις το 1080v12 σε όλα τα καταστήματα New Balance, στο www.newbalance.gr και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ