ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Markopoulo Park: Διπλό τζακ ποτ 100,000 ευρώ στο ΣΚΟΡ 6 την επόμενη Δευτέρα

Markopoulo Park: Διπλό τζακ ποτ 100,000 ευρώ στο ΣΚΟΡ 6 την επόμενη Δευτέρα

Σπουδαία νίκη ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ στην 7η ιπποδρομία

Διπλό τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6, υψηλά κέρδη για τους νικητές του ΣΚΟΡ 4 και νίκη του ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ που κρίθηκε για τρία εκατοστά του δευτερολέπτου επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της 19ης Οκτωβρίου, στο Markopoulo Park.

Δύο νίκες - έκπληξη συνέβαλαν ώστε να σημειωθεί το δεύτερο συνεχόμενο τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6 που αναμένεται να μοιράσει περισσότερα από 100.000 ευρώ την επόμενη Δευτέρα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους ίππους ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ - ιδιοκτησίας των Σταύλων IPPOTRUST, με προπονητή τον Χάρη Χαραλάμπους και αναβάτη τον Εντιόν Τσέλα - και ΟΣΤΙΝ ΤΕΞΑΣ, ιδιοκτησίας των Αδαμάντιου Κοκκόση και Αθανάσιου Δημητρόπουλου με προπονητή τον Σπύρο Μαυρόπουλο και αναβάτη τον Κώστα Αττίκο.

Υψηλά κέρδη μοίρασε στους φιλίππους το παιχνίδι ΣΚΟΡ 4. Δυο παίκτες που επέλεξαν σωστά τους πρώτους ίππους σε τέσσερις κούρσες κέρδισαν 3,465.87 και 6,931.75 ευρώ αντίστοιχα.

Επίδειξη ισχύος στην 7η ιπποδρομία

Σε μια από τις ομορφότερες κούρσες των τελευταίων ιπποδρομιακών συγκεντρώσεων, ο καθαρόαιμος ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ κατάφερε να ξεχωρίσει και να πάρει την νίκη με δυνατό φίνις στην 7η ιπποδρομία. Ο εξαετής ίππος ιδιοκτησίας των Σταύλων Delta, που προπονείται από τον Μιχάλη Ιωαννίδη, επικράτησε των αντιπάλων του με διαφορά τριών εκατοστών του δευτερολέπτου. Για τον αναβάτη του, Κώστα Αττίκο ήταν η δεύτερη νίκη της ημέρας αφού είχε προηγηθεί η επικράτηση του με τον ΟΣΤΙΝ ΤΕΞΑΣ.

Δείτε το βίντεο από την 7η ιπποδρομία:

https://youtu.be/7k1g5pLK1qE

Από δύο νίκες στη χθεσινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση σημείωσαν και οι αναβάτες Παναγιώτης Δημητσάνης (με τη ΜΕΪΦΕΝΓΚ και τον ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ) και Εντιόν Τσέλα (με τους ίππους ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ και ΣΑΝ ΝΤΙΑΚΟ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ