ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υπουργός εξωτερικών ΗΠΑ: "Αμερικανοί, γυρίστε πίσω άμεσα"

Υπουργός εξωτερικών ΗΠΑ: "Αμερικανοί, γυρίστε πίσω άμεσα"

Άμεσα θα πρέπει να επιστρέψουν οι Αμερικανοί ανά τον κόσμο στις ΗΠΑ, καθώς ο Μάικ Πομπέο εξήγησε ότι είναι πολύ πιθανό να σταματήσουν σύντομα όλες οι πτήσεις από και προς την χώρα.

Εχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από τη συμβουλή του Στέιτ Ντιπάρτμεντ προς κάθε Αμερικανό πολίτη που ζει στο εξωτερικό και τώρα η κατάσταση μοιάζει πραγματικά οριακή στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για όσα θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες.

" Γυρίστε αμέσως, διότι δεν γνωρίζουμε για πόσο ακόμη θα εκτελούνται πτήσεις" ήταν η ατάκα του Μάικ Πομπέο προς κάθε Αμερικανό που ζει έξω από τα σύνορα της χώρας, την ώρα που η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ προσανατολίζεται σε ολικό κλείσιμο των συνόρων για άγνωστο χρονικό διάστημα καθώς ο κορονοϊός καλπάζει και οι νεκροί αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό.

Ο Πομπέο ζήτησε από τις χώρες όλου του κόσμου να δώσουν ακριβή στοιχεία για την πανδημία , ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό, φυσικά, που τον ενδιαφέρει είναι η υγεία των συμπατριωτών του και γι' αυτό φροντίζει ώστε όποιος θέλει να γυρίσει στις ΗΠΑ, να το κάνει το συντομότερο δυνατό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ