ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βλάχοβιτς: "Ο πυρετός ανέβηκε στο 39 και κατάλαβα πως έχω κορονοϊό"

Βλάχοβιτς: "Ο πυρετός ανέβηκε στο 39 και κατάλαβα πως έχω κορονοϊό"

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς προχώρησε μέσω Instagram σε αρκετές λεπτομέρειες για το πώς κατάλαβε πως προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα αισιοδοξίας.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς ήταν ο πρώτος από τους τρεις συνολικά παίκτες της Φιορεντίναι που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και χρειάστηκαν να μπει σε καραντίνα για διάστημα 14 ημερών ( Πετσέλα και Κουτρόνε οι άλλοι δύο), με τον ίδιο να επιθυμεί να μοιραστεί με τους φανς του στο Instagram το πώς βίωσε αυτές τις ώρες.

"Ήμουν στο σπίτι, κοιμόμουν και ξαφνικα ξύπνησα μέσα στον ιδρώτα με πυρετό. Μέτρησα τη θερμοκρασία και είδα πως είχα 37, οπότε πήρα ένα φάρμακο και κάλεσα για ταξί.

Ο πυρετός χειροτέρεψε και μέχρι το βράδυ έφτασε 39, οπότε πήγα στο νοσοκομείο. Δεν πίστευα πως ήταν κάτι το άσχημο... Σε κάθε περίπτωση, είμαι καλά και ξεκουράζομαι.

Το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να ξεκουράζομαι και σε 14 ημέρες θα είμαι εντάξει. Απλά πρέπει να είμαι μακριά από τους ανθρώπους. Δεν έχω δει κάποιον από τους συμπαίκτες μου αλλά πιστεύω ότι θα τα πηγαίνουν καλά", είπε ο φορ των βιόλα μέσα από live stream στο Instagram.

Δεν είχε πάντως πρόβλημα να κάνει και τη σχετική πλάκα, αποκαλύπτοντας τον συμπαίκτη του που δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα να αντέξει στην υποχρεωτική καραντίνα των δύο εβδομάδων.

"Αυτό το διάστημα θα είναι σαν διακοπές για τον Κιέζα, είναι πάντα στο μικρό κλουβί του!! Ο Κιέζα είναι τρελός για τα videogames. Δεν τολμάω να παίξω μαζί του FIFA, επειδή δεν κάνει τίποτα άλλο στον ελεύθερο χρόνο του και θα με νικήσει σίγουρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ