ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βίρτους Μπολόνια: "Επτά ομάδες συμφωνήσαμε για Final Eight στο EuroCup"

Βίρτους Μπολόνια: "Επτά ομάδες συμφωνήσαμε για Final Eight στο EuroCup"

Ο Γενικός Διευθυντής της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι προχώρησε σε νέα αποκάλυψη σχετικά με την πρόταση της ιταλικής ομάδας για διεξαγωγή Final Eight στα προκριματικά του EuroCup.

Το πρωί της Τετάρτης (11/3), ο Λούκα Μπαράλντι αποκάλυψε την πρόταση της Βίρτους Μπολόνια για διεξαγωγή Final Eight μεταξύ των οκτώ ομάδων που έχουν προκριθεί στα προημιτελικά του EuroCup, ωστόσο τα παιχνίδια να γίνουν σε μία πόλη και οι ομάδες να προστατευτούν από τον κορονοϊό. Η πρόταση αυτή όμως, όπως είπε ο ίδιος, φέρεται να απορρίφθηκε από τη EuroLeague.

Αυτή τη φορά, ο Γενικός Διευθυντής της ιταλικής ομάδας προχώρησε μία νέα αποκάλυψη, μιλώντας στο "Radio Bologna": "Η ιδέα που είχα για Final Eight στο EuroCup βρήκε σύμφωνες όλες τις ομάδες πλην μίας, της Μονακό. Αυτό με ικανοποιεί γιατί θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν ένα συμπληρωματικό επιχείρημα που θα πίεζε τη EuroLeague να προστατέψει την υγεία των αθλητών και των μελών των ομάδων. Έχουμε ήδη αποφασίσει να διακόψουμε το Πρωτάθλημα. Κατά την προσωπική μου άποψη, όλες οι διοργανώσεις, ειδικά οι καλοκαιρινές, θα ακυρωθούν. Το ίδιο και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Θα έχουμε αρκετό χρόνο για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ