ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τζέιμς: "Είναι ηλίθιο να αναγκάζεις τους παίκτες να παίζουν"

Τζέιμς: "Είναι ηλίθιο να αναγκάζεις τους παίκτες να παίζουν"
CSKA MOSCOW / TWITTER

Ο Μάικ Τζέιμς έβαλλε κατά των χωρών και των διοργανώσεων που αποφάσισαν να συνεχίζουν τη διεξαγωγή των αγώνων, παρά την επικινδυνότητα από την εξάπλωση του κορονοϊού.

Την απόφαση ορισμένων χωρών να συνεχίζουν τις διοργανώσεις τους και να μην αναβάλλουν τα πρωταθλήματά τους κατρέκρινε με αρκετά έντονο ύφος και σκληρή γλώσσα ο Μάικ Τζέιμς στο Twitter.

Ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ, αφού απόρησε με την κανονική διεξαγωγή της VTB League, έπειτα έβαλλε κατά των Τούρκων που αποφάσισαν τη διεξαγωγή των αγώνων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Ο Αμερικανός αρχικά έγραψε: "Απαίσια απόφαση, η οποία πάρθηκε από ανθρώπους που έχουν τη δύναμη να τις πάρουν για εγωιστικούς λόγους".

Η άποψη του Μάικ Τζέιμς, ωστόσο, βρήκε και αντίλογο από ελάχιστους -ομολογουμένως- χρήστες του Twitter, που οδήγησαν σε... ξέσπασμα του Αμερικανού, ο οποίος έκανε την μία ανάρτηση μετά τη άλλη, εκφράζοντας την άποψή του για το εν λόγω θέμα: "Το να αναγκάζεις τους παίκτες να παίζουν και να θέτουν την υγεία τους σε κίνδυνο είναι ηλίθιο. Κι αν η χώρα σου είναι παίρνει αυτές τις αποφάσεις τότε είναι επίσης ηλίθια. Κι αν συμφωνείς κι εσύ με αυτές τότε, μάντεψε, είσαι κι εσύ ηλίθιος", απάντησε αρχικά ο Αμερικανός σε αυτόν που διαφωνούσε για να ακολουθήσουν και νέες αναρτήσεις:

"Είναι ανεύθυνο και απογοητευτικό. Το ελάχιστο που πρέπει να γίνει είναι να ανασταλούν οι αγώνες για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Και για να είμαι ειλικρινής, η σεζόν πρέπει να ακυρωθεί. Δεν μπορείς να ρισκάρεις την υγεία των παικτών. Μετά να δούμε τι θα γίνει όταν θα τους χρειαστείς την επόμενη σεζόν".





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ