ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Τσιτσιπάς ανέβασε video με μπύρα Corοna και Stranger Things

Κορονοϊός: Ο Τσιτσιπάς ανέβασε video με μπύρα Corοna και Stranger Things

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβασε ένα VIDEO διάρκειας 31 λεπτών στο κανάλι του στο youtube με μια μπύρα Corona στο πλάνο και τη μουσική από το Stranger Things

Αυτή τη φορά, το τερμάτισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Αναρτώντας ένα βίντεο 31 λεπτών στο διάσημο κανάλι του στο Youtube, ο Έλληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο ίδιος αλλά και ο ολόκληρος ο κόσμος, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και τι κάνει για να εκμεταλλευτεί το ελεύθερο χρόνο του.

To video ξεκινά με τον ήχο της σειράς Stranger Things και την μπύρα στα δεξιά του πλάνου. Μετά από λίγα λεπτά ο Στέφανος ξεκαθαρίζει πως "Δεν είναι αστείο, ξέρετε γιατί μιλάω, αλλά δεν είναι αστείο, δεν είναι, απλώς έτυχε να έχω την μπύρα στο ψυγείο μου". Ο Έλληνας πρωταθλητής λέει "νιώθω ότι παχαίνω" στο εισαγωγικό του μήνυμα, τονίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει για να μείνει φιτ, λόγω της καραντίνας ενώ αποκαλύπτει ότι δεν παίζει τένις, προσπαθώντας απλά να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα τον διατηρήσει σε καλή φυσική κατάσταση.

Τις περισσότερες ώρες της ημέρας, στο Μονακό όπου βρίσκεται, διαβάζει πολλά βιβλία και όπως είπε, προσπαθεί να βελτιώσει τις γνώσεις του αλλά και το λεξιλόγιό του, εκμεταλλευόμενος τις πολλές ελεύθερες ώρες που έχει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το συγκεκριμένο βίντεο δεν δέχθηκε καμία επεξεργασία από τον Στέφανο. Είναι ένας μονόλογος 30 λεπτών, με τον κορυφαίο τενίστα να κάνει αυτό που αγαπάει το ίδιο με το τένις: να έρχεται σε επαφή με τους θαυμαστές του.

Δείτε το VIDEO:

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Kamran Jebreili

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ