ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τόρες: "Έχω πολλούς φίλους που δεν τηρούν την καραντίνα"

Τόρες: "Έχω πολλούς φίλους που δεν τηρούν την καραντίνα"
IKO

Ο Αργεντινός μέσος του Βόλου, Χοακίν Τόρες, υποστήριξε ότι έχει πολλούς φίλους στο Ροσάριο που δεν τηρούν την καραντίνα για να εμποδιστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Βρίσκεται μακριά από την πατρίδα του, αλλά τηρεί στο Βόλο την καραντίνα και προπονείται κατ' οίκον για να διατηρηθεί σε φόρμα ενόψει της επιστροφής στη δράση αν κι αυτή δεν μπορεί να προσδιοριστεί χρονικά.

Ο Αργεντινός μέσος της ομάδας της Μαγνησίας, Χοακίν Τόρες, υποστήριξε σε συνέντευξη στο TycSports ότι έχει πολλούς φίλους στο Ροσάριο που δεν τηρούν την καραντίνα για να εμποδιστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

"Στην Ελλάδα βρίσκομαι σε καραντινα, μένω σπίτι και βγαίνω μόνο για να κάνω τα ψώνια. Εδώ και μία εβδομάδα απαγορεύονται οι άσκοπες μετακινήσεις, δεν επιτρέπεται ούτε να προπονηθούμε.

Στην Ελλάδα τα κρούσματα δεν είναι τόσα όσα στην Ιταλία ή την Ισπανία, έδρασαν γρήγορα κα έλαβαν μέτρα. Η καραντίνα τηρείται.

Ούτε εγώ, ούτε οι υπόλοιποι Αργεντινοί συμπαίκτες μου σκεφτήκαμε να επιστρέψουμε στη χώρα. Έχω πολλούς φίλους στο Ροσάριο που δεν τηρούν την καραντίνα.

Νομίζουν ότι δεν τους αγγίζει ο ιός, αλλά πρέπει να μείνουν σπίτι για ν' αποφευχθεί η μετάδοση του ιού", υποστήριξε και αναφέρθηκε στο Βόλο:

"Δεν μας έχουν πει κάτι για τους μισθούς, μέχρι τώρα πληρωνόμαστε κανονικά. Δεν ξέρω τι θα κάνουν στο μέλλον, θεωρητικά θα πρέπει να πληρώνουν, αλλά είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ